Good news!!

Salut fetelor!!Probabil v-ati intrebat cand ma voi intoarce dupa postul in care imi anuntam vacanta.Ei bine,Luni se anunta zi aglomerata pentru mine deoarece se anunta un maraton pe blogul Blair’s Bloody World,si anume,voi aduce cate un nou capitol,de la toate povestile mele,sau de la care vreti voi,pentru ca sunt datoare fata de voi pentru aceste zile si in plus trebuie sa reintru in functiune.Sper ca aceasta veste sa va mai bucure si ce sa mai spun?Aloha si ne vedem curand!

~XoXo,your lovely Queen Blair Waldorf escorted by the charming knight,Charles Bass!~

Anunțuri

12 gânduri despre &8222;Good news!!&8221;

  1. Yuppiii ! Queen B. is back ! Abea astept sa ne arati de ce esti in stare si ca nu ti-ai iesit deloc din mana . De asta sunt sigura .XOXO , Elena .

    • A,nu stiu daca retii ultima perioada de domnie a lui Queen Evil B,dar eu dadeam ordine,deci,nu stiu ce te face sa crezi ca sar fi schimbat ceva 🙂 oricum,regina e foarte suparata azi pentru ca la sfarsitul sezonului 3,Chuck dupa ce a vrut sa o ceara pe B de sotie,Dan a distrus tot pentru ca Jenny a facut prostioare,dar…B sa suparat,a plecat la Paris cu S,iar Chuck fiind pe strada,plimbanduse si umbland dupa vechiurile obiceiuri(prostituate,droguri etc etc),unii au vrut sal jefuiasca si cand au gasit cutia cu inelul,iar el a vrut sa ia bani de pe card,dar idiotii lau impuscat si lau lasat in strada…B e intristata…foarte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s