For you Liz! :*

Daa,fac postarea asta pentru ca Lizzy mi-a dat ideea,provocandu-ma sa o fac.Ei bine,dupa ce am vazut ca ea si-a etalat fotbalistul cu mare stil si gratie am zis sa-mi expun si eu printul :)).Ei bine,unele din voi stiti deja de marea mea pasiune,si anume Eric Khaled Saade.

Eric+Saade++PNG Eric+Saade++PNG3 Eric-Saade-eric-saade-26717461-1400-933 Eric-Saade-eric-saade-26717540-251-393 Eric-Saade-eric-saade-32338115-604-403 largeEste macar legal sa fii atat de … *faint*.

Ok,sa revenim.Vorbeam despre…el!!Ok,deci sa fie clar,e din Suedia,este jumatate suedez si jumatate libanez (parca il iubesc si mai mult cand aud asta).Parintii lui au divortat cand el era miic,si a cantat pentru prima data la 6 ani,la nunta mamei.

Are 22 de anisoooori!!Este nascut pe 28 octombrie1990.Este posibil sa-l recunoasteti,daaa,pentru ca in 2011 a participat la Eurovision cu piesa Popular,eram amandoi copii pe atunci!! ;;)

Daa,ce amintiri frumoase … .Da,a avut prietena atunci dar la inceputul lui 2012 s-au despartit definitiv (bonus pentru mine!!).Ce sa mai spun.anul asta a prezentat Eurovisionul,a inceput un turneu prin Europa cu Coming Home,si e genial!!!Imaginile de mai sus vor face parte dintr-un proiect pe care il voi desfasura un pic mai tarziu,prin august 😀

Oo da,uitati cateva demonstratii live aici:

Si cea mai cea!

Da,sunt nebuna dar daca nu as fi ce v-ati mai face fara mine?Da,stiu,modestia da pe afara :)) Sper ca v-a placut si spre binele vostru ar trebui sa va placa :))) Merci inca o data Liz,fara tine nu as fi facut postarea asta fara sens :))

~~BLAIR~~

Anunțuri

18 gânduri despre &8222;For you Liz! :*&8221;

  1. Ok!Deci sincer il ador pe Eric Saade (nu ma intelege gresit, nu am de gand sa ti-l fur) Este foarte talentat, si ador melodia Manboy si Imagine…si multe altele:)))
    Fara aste cuvinte…Sper sa fiti fericiti impreuna:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s