#2 Cum să…

…ai buze mai pline/mai mari.

Dacă sunteţi complexate de faptul că aveţi buze prea mici şi subţiri sau poate doar vreţi să aduceţi un plus de senzualitate frumuseţii voastre,sunteţi în locul potrivit!Am găsit nişte tratamente naturiste şi o serie de exerciţii care vă pot ajuta,în timp.

 

 • TRATAMENTE

1.Amestecă puţină miere şi zahăr brun, masează uşor cu degetul.

2.Freacă uşor buzele cu o periuţă de dinţi. Este un mod foarte bun de a exfolia buzele şi de a îmbunătăţi circulaţia. Acest truc îţi va face buzele mult mai pline.

3.Exfoliază buzele,o dată pe săptămână. După ce îndepărtezi celulele moarte de la suprafaţa buzelor, vei stimula şi circulaţia (fă-o cu ajutorul unei periuţe de dinţi şi cu un scrub delicat). Buzele tale vor deveni mai roşii şi mai voluminoase.

4.Aplică o picătura de ulei de cuişoare pe buze de două ori pe săptămana. Uleiul de cuişoare intensifică circulaţia sângelui la nivelul buzelor, dând o uşoară senzaţie de căldură şi mărind buzele în mod natural. Pentru că poate fi iritant, îl poţi amesteca cu balsamul tău natural de buze. În timp, buzele tale vor deveni mai pline şi mai cărnoase.

 • EXERCIŢII

1.Zâmbeşte şi sărută.Strânge buzele şi zâmbeşte cât de larg poţi!Menţine zâmbetul timp de cinci secunde ,apoi îndoaie buzele şi împinge-le înainte ca şi cum ai vrea să săruţi pe cineva.Repetă exerciţiul de 20 de ori!

2.Mişcă buzele.Strânge buzele şi mişcă-le la dreapta,cât de mult poţi.Menţine-le în această poziţie timp de cinci secunde,apoi mişcă-le la stânga.Reepetă această mişcare de 15 ori.

3.Ţine gura închisă şi ţiguie buzele ca şi cum ai săruta pe cineva.Roteşte buzele în sensul acelor de ceasornic de două ori,apoi în sens invers.Repetă acest exerciţiu de 10 ori.

 • TRUCURI

1.Evită rujurile În culori Închise! îţi fac buzele să arate mai subţiri decât sunt în realitate. Ce zici dacă ai alege un ruj într-o nuanţă mai deschisă? Make-up artiştii te asigură că acesta va creea impresia de buze mai pline.

2.Aplică un strop de gloss într-o nuanţă deschisă chiar în mijlocul buzei (atât inferioară, cât şi superioarăă), şi asta după ce ai aplicat deja un ruj sau gloss.

3.Aplică pe M-ul buzei superioare un fond de ten/anti-cearcăn într-o nuanţă mai deschisă decât pielea (poţi încerca şi cu un creion alb), va avea un efect de iluminare şi mărire.

4.Alege nuanţe de ruj sidefate/cu reflexe, acestea vor da impresia de buze mai mari, mai cărnoase.

Sper ca acest post să fie bine primit,desigur,fiind un colaj de articole din mai multe reviste de specialitate on-line.Nu uitaţi,sunteţi frumoase,trebuie doar să vedeţi asta!

Love,B! :*

 

Reclame

6 gânduri despre &8222;#2 Cum să…&8221;

 1. #3 Cum sa… o faci pe B sa raspunda la mesaj pe facebook
  Simplu: ii lasi comentariu pe blog! :)))
  Fatooo, am nevoie disperata de tine, ma crizez de la amiaza pe acolo si tu nici nu vezi mesajele, ce faci cu telefonul\laptopul\tableta toata ziua? :O :))) Si stiii de cine imi aduci aminte, nu? :-” :))
  Deschide facebook-ul mai repede, elevul tau are nevoie de profesoara CHIAR ACUM! :))) :*
  PS: Nu uita, ti-ai facut-o cu mana ta, trebuie sa ma mai suporti pana sa iti fur meseria :-” Love yooou, B! :**

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s