~Capitolul 1-First strike~

~~1924~~

Priveam de la terasa vilei enorme din centrul oraşului cum invitaţii mei dansau şi se simţeau bine.Eram înconjurat de gărzile mele de corp si fumam unul din trabucurile mele cubaneze,având la îndemână paharul cu whisky.Nu mulţi aveau onoarea de a mă cunoaşte,înafara de cei cu care fac afaceri şi damele de companie cam nimeni nu avea acces în casă,ci doar în grădina unde se desfăşurau de obicei petrecerile ca şi aceasta.

–Dle.William.se auzi o voce guturală din întunericul ce mă învăluia.Am scos mâna din umbra fotoliului şi i-am făcut semn să se apropie.A luat ,loc undeva lângă mine şi a spus încet:

–Fraţii Schtolen sunt aici.Vor datoria.

Mi-am îndreptat privirea spre el imediat şi puteam vedea în urmele rănilor lui seriozitatea problemei.M-am ridicat din fotoliu,mi-am aranjat sacoul,am dat pe gât ultima înghiţitură din pahar şi trăgând un ultim fum,am ieşit pe hol.

Mergeam alături de două gărzi şi cel care a venit să-mi spună că cei doi sunt aici,până am ajuns în biroul meu.Am deschis uşa şi am întins mâinile în semn de prietenie şi cu un zâmbet larg pe faţă am spus:

–Domnilor!Ce onoare vă aduce în umila mea casă?

Cei doi şi-au aruncat câteva priviri şi apoi s-au uitat către mine şi au spus serioşi:

–Am venit după bani.

–Desigur.am spus zâmbind ocolindu-i pe cei doi până la birou,unde mi-am mai turnat un pahar de whisky.Doriţi şi dvs?

–Dle.William.Nu cred că aţi înţeles…noi vrem banii!a spus cel care până acum a rămas tăcut.

I-am privit fix,cu sticla încă în mână,şi cu zâmbetul acela fals pe faţă.Am pus dopul sticlei şi am aşezat-o înapoi pe raft,apoi întorcându-mă spre ei am spus:

GreatGatsby2012trlr_109Pyxurz–După cum vedeţi,am o petrecere care trebuie întreţinută domnilor,iar dacă nu aveţi de gând să vă alăturaţi nouă,va trebui să vă invit afară.

Cei doi s-au ridicat şi gărzile mele i-au condus afară.Am rămas puţin timp îngândurat iar cel care mi-a spus că sunt aici a spus frământându-şi marginea pălăriei încă in timpul discuţiei mele cu cei doi:

–Sunteţi sigur că aţi făcut ceea ce trebuie?

M-am întors spre el şi am spus:

–Nu voiau să stea cu noi,deci i-am dat afară.Şi te rog,încetează,dacă nu,o să îţi cumperi altă pălărie curând!am completat luând o gură din paharul cu whisky.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergeam pe stradă grăbită.Loraine mă va omorâ că am întârziat din nou la o petrecere stupidă la care a fost invitată şi m-a invitat şi pe mine.”Ah,aici e!”mi-am spus,traversând strada umedă din cauza ploii.Am dat să intru însă am fost oprită de cei de la intrare:

–Aveţi invitaţie?a spus bărbatul înalt.

–Prietena mea e înăuntru!am spus hotărâtă şi nervoasă că mă ţineau în frig!

–Îmi pare rău.Fără invitaţie nu vă putem lăsa să intraţi.a repetat deja enervându-mă.

–La naiba!am spus oftând când o voce de bărbat se auzi şi o pereche de ochi albaştrii mă priviră.

–Lăsaţi-o să intre.a spus întinzându-mi mâna pe care am acceptat-o fericită.

tumblr_mfmwpyxAPP1r6gk4zo1_500

Reclame

26 de gânduri despre &8222;~Capitolul 1-First strike~&8221;

  1. Pingback: New story! | Lost in Wonderland

  2. Poveste nouă și eu stau și dorm. SUPERBĂ! Doar știi că ador poveștile de acțiune, iar astea trei ale tale sunt absolut geniale. Nu mă mai lungesc cu vorba că sunt curioasă și vreau să citesc nextuul! :d

  3. e doamneee :X cred ca daca nu ar exista deja acpitolul 2 deja teas fi strans de gat ,mias fi bagat mainile prin monitor si ahhhhhhh in fine la ultima faza mai lasat in pom la propriu .Ce vrei acum sa iti trimit o poza cu mine in curte intr-un pom?Ca o fac si pe asta:))) well revenind la poveste adorrr pur si simplu personalitatea ei :X a atat de puternica si debordanta ,da am invatat cuvinte noi si vreau sa le folosesc :))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s