Capitolul 13.Back to the stars… SFÂRȘIT

Nu aveam un reper,nici ajutoare.Eram doar noi trei împotriva unei armate de mii.Dorința de a trăi și recupera era singura lor armură.Picăturile de ploaie îi atingeau dur pielea dar nu o împiedicau să-și ducă țelul la capăt.Avea să-l salveze pe Accer,cu sau fără ajutor.Știa că asta era ceea ce voia Seth,să o împingă în gura leului și s-o termine.

–Stați.

Vocea lui Robert răsună puternic iar ei s-au oprit.A făcut câțiva pași înaintea lor și a înjurat pentru el.

–Am ajuns.a spus în cele din urmă.

M-am apropiat de el pe vârfuri.Puteam intra în buncărul lui Seth,dar nu eram siguri că mai putem ieși de acolo.Am tras aer în piept și am înghițit în sec.Inima îmi bătea cu putere iar mâinile îmi tremurau.”Halal lider” pufnea vocea din interiorul meu dar eram prea concentrată pe luptă pentru a îi da importanță.De aveam să mor aici,măcar voi muri în luptă.

Mi-am aruncat privirea de la Tony la Rob,erau pregătiți,vedeam asta așa că am dat din cap.Ne-am strecurat pe lângă porțile mari de fier.brăzdate de bări și ne-am oprit.Mi-am dat geaca jos,și am apucat între mâini două dintre bări.Mi-am strecurat ușor trupul printre ele pentru a deschide porțile și a-i lăsa și pe ei să intre.Am fost surprinsă de unul din oamenii lui Seth când am vrut să deschid porțile,și m-a prins de gât,pe la spate.L-am lovit cu călcâiul în stomac,apoi cu cotul în față pentru a-mi da drumul.Un foc de armă se auzi iar un glonț trecu chiar pe lângă mine iar bărbatul căzu la pământ.Mi-am întors privirea spre Tony pentru a-l mustra dar am deschis mai repede poarta.Sigur aveau să se adune mai mulți după ce au auzit focul.

Au intrat și chiar atunci,un glonte ricoșă în brațul meu după ce lovi o bară a porții.

–La dracu!am spus prăbușindu-mă la pământ.

–W!!

Robert se întoarse după mine și mă luă în brațe în timp ce Tony deja era într-un schimb de focuri.Brațul îmi era străpuns de mii de ace,știam ce este.Gloanțele lor erau modificate.După ce intrau în carne,explodau și eliberau un lichid menit să paralizeze.

Robert îmi sfâșie tricoul pentru a face o fașă.Cunoștințele lui medicale au rămas ascunse pentru a nu fi vulnerabil în fața inamicilor.Și-a scos cuțitul din tocul de piele atârnat la brâu și mi-a crestat pielea,scoțându-mi glonțul.Am țipat în timp ce îl scotea pentru că acele și-au schimbat brusc orientarea.Acum se îndreptau spre inimă.

–Nu am putut să scot otrava,a fost prea târziu.a spus el exasperat.

–Ce? a țipat Tony încărcându-și din nou arma pentru a face față altui val de împușcături.

–Nu mai avem timp.Trebuie să-l găsim pe Accer cât mai repede și s-o duc pe W în laborator.

–La dracu!a spus Tony fugind pentru a nu fi împușcat.S-a trântit lângă mine și doar a spus : Ce mama dracu…?

În jurul rănii mele,o coajă se formă.Era neagră și se extindea.

–Pot să merg,am spus ridicându-mă.Hai să-l găsim pe nenorocit.am spus luând-o la fugă pe coridoarele întunecate ale buncărului.

Am intrat într-o sală mare,unde pereții erau tapetați cu metal.Părea un loc izolat,nimeni nu putea ieși de aici.Am făcut câțiva pași,iar Tony și Rob au rămas în urmă.Deodată,un perete mare de oțel căzu din tavan și ne separă.Am fugite spre ei încercând să îl dau cumva la o parte dar nu am putut.Băteam cu pumnii și picioarele în el dar tot ce puteam face era să comunic cu ei.

Pași apăsați au stârnit ecou în spatele meu.Un răs înnăbușit,abținut mi-a înfundat urechile și m-am întors spre el.Ființa demonică,scheletică aproape,cu păr lung și ochi ageri mă privea.Zâmbetul larg și osos mă întâmpină iar când am vrut să fug spre el,picioarele mi s-au tăiat.

–Temuta,curajoasa și neînfricata Whisper Missing.Cauți ceva?

Se mișca în jurul meu încercuindu-mă.Eram doar noi doi,iar setea de putere creștea.

–Ar fi trebuit să îmi accepți propunerea când ai avut ocazia.

M-am sprijinit în mâini,târându-mă spre o columnă pătrată pentru a-mi sprijini spatele și am spus:

–Mai bine mor… .am spus scrâșnind din dinți,fiind inundată de un val de durere chinuitor.

–Te doar nu?a spus aplecându-se spre mine.Uite ce am eu aici… .

Între degete ținea sfera.Luminoasă și aurie,antidotul.Dacă îl luam,mă seca de putere,iar eu aș fi murit.

–Ce zici,facem un târg sau… .

Mâna lui îmi strângea brațul cu putere,sângele ieșind.Am țipat cât am putut iar strigătele și pumnii răsunau în întreaga încăpere.Mi-am luat inima în dinți și am spus:

–Îmi vrei puterea?în ochii lui clocotind setea arzătoare.I-ați adio de la ea!

Mi-am îndreptat țeava pistolului meu și l-am descărcat în piept.Tot ce am mai văzut a fost disperarea care creștea în ochii lui.Strigătele lui Tony și Rob m-au însoțit în drumul meu spre Iad.Acolo aveam să-mi petrec eternitatea,știind,fiind mustrată de faptul că am fost învinsă de mine.Corpul îmi fu părăsit,deși acum era scăldat în îmbrățișarea lui Anthony.Seth câștigase,l-am lăsat pe Acer să-mi fie scăpat printre degete,mi-am dus preietenii la moarte sigură pentru ce?A meritat totul?Un lucru e cert.Mă voi întoarce,cumva mă voi întoarce… .

tumblr_mahpfjGzbN1regyk0o2_1280

Reclame

3 gânduri despre &8222;Capitolul 13.Back to the stars… SFÂRȘIT&8221;

  1. Pingback: Guess what I have for you? | Lost in Wonderland

  2. Mamă Blairrrr. Tu ştii că nici nu e legal să termini aşa un volum? Ştii asta? Ar trebui să afli. Ar trebui să fii pedepsită. Hai mă Blair. Sper că nu tre’ să aştept cincezeci de ani până la volumul 2. Chiar sper. Şi mai sper că „temuta, curajoasa şi neînfricata Whisper Missing” (mi-a plăcut partea asta) se întoarce cumva. Adică ştim cu toţii că se întoarce, mai rămâne doar să ne surpinrzi tu cu modul în care o va face. Cea mai superbă poveste de pe blog e asta. Şi te iubesc că mai faci un volum!! ♥♥

    • Hihi,nu stiu ce sa fac momentan ca doar ce m-am intors de la The Conjuring (film de groaza) si sunt foarte happy.Ma bucur mai ca ti-a placut,si chiar nu am vrut sa dezamagesc cu povestea asta stiind ca ste favorita voastra,adica a multora.Volumul va veni cam in seara asta.depinde cum fac rost de coperta 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s