Capitolul11.Rise of an army.

–O să-i omorâm.a spus Tony în timp ce-și curăța arma.

Vântul șuiera printre ruinele adăpostului creat din pereții care au mai rămas întregi.Mișcările ample ale lui Accer scoteau sunete mecanice în timp ce survola zona.Nimic nu îl putea opri și mă bucur că a reușit să rămână ascuns atâta timp.

–Cum?am îndrăznit să întreb privind nisipul de sub picioarele mele?

Șuvițele lungi și negre mă înconjurau și se balansau când înainte,când înapoi.Rob pălise de când o întânise din nou pe Eve.Nu îmi puteam imagina durerea care acum își făcea loc în sufletului lui.Mi-am îndreptat privirea spre el și i-am întâlnit privirea glaciară.

M-am ridicat în picioare după ce Accer a ieșit să patruleze din nou și m-am apropiat de Robert.Nu știam ce aș putea face însă știam că trebuie să îi arăt că sunt alături de el orice ar fi.Eram în spatele lui și i-am atins umărul.Nu m-a privit ci doar și-a întins mâna și a acoperit-o pe a mea.Mi-am lăsat capul pe spatele lui și l-am îmbrățișat.Ne știam de o viață,iar când unul suferea,sufeream toți.

–E în regulă,W.a spus el dându-mi mâna la o parte.

L-am privit confuză dar apoi am înțeles.Știa că de acum inamicii noștrii nu sunt doar Seth și Maya ci și Eve.Accer apăru din nou și se plasă la locul lui pentru a se reîncărca.M-am dus la el și am intrat în capsula ce mă urca la rezervor.L-am conectat și a început procesul.Lupta îl epuiză dat fiind că nu a fost folosit de mult iar revizia nu i-am făcut-o.

–E ceva în neregulă.a spus Tony pregătindu-și arma plecând spre Robert.L-am urmărit atentă și apoi l-am văzut cum ochește o țintă și trage silențios spre ea.

–Accer a fost urmărit.a spus lăsând arma jos.Trebuie să aflăm ce știe.a zis ducându-se spre el.

–Nu poți face asta,abia l-am cablat!

–Eu sunt mecanicul și nu i-ar strica o revizie neașteptată.

Când venea vorba de syncroboți nu mă puteam compara cu Tony.El știe totul despre ei.S-a echipat conform regulamentului și a intrat.Nu la deconectat și nu știam ce vrea să facă.Printr-un microfon atașat la halat ne vorbea.

–Am să-i intru în SMC să văd ce a descoperit astfel încât să nu-l deranjez din încărcare.Este conștient însă nu o să-l rănesc și nici pagube nu îi voi produce.

Am răsuflat ușurată și l-am privit cum îi injectează un ser.Accer a deschis ochii iar apoi i-a închis după ce l-a văzut pe Tony.Sistemul lui de protecție interior nu era deteriorat.De obicei,pentru a vedea dacă un syncrobot refuză să îți dea raportul sau îți ascunde ceva,poți să-i scoți memoria internă,o cuplezi și ai toate datele syncrobotului la dispoziție,însă acum a preferat să-i intre în Sistemul de Memorie Contra-spionaj pentru a nu-i opri alimentarea.

optimus_prime_sketch_by_mattelder-d47vclp

După trei ore de lustruit,recablat,înlocuit și uploadat,a spus:

–Eve a recurs la alianță.Și-a unit forțele cu Seth și implicit cu Maya.Descopăr date legate de un alt tip de syncrobot,ceva mai evoluat însă mai caut date.

–Mai există alt tip de syncroboți?întrebă încurcat Robert.

–Din câte știu eu,nu.Accer Prime a fost singurul care a mai supraviețuit asta dacă nu… .

Robert a pufnit și și-a pus mâinile peste față.Trebuia să ne dăm seama de la început.

–Eve a fost șefa Departamentului de Mecanică 2 a Curții.Tind să cred că a folosit planurile de fabricare ale syncroboților pentru a creea un alt tip,unul de care noi nu ne putem feri.a spus Tony ieșind din capsula transparentă,dându-și jos mănușile și dându-mi un dosar.

M-am uitat peste el apoi Robert veni alături de mine.

–Glumești?!a izbucnit furios.Nici nu ne putem apropia de…chestia aia fără să ne facă bucăți!

–”Chestia aia” de care spui tu este Optgatron,un syncrobot ethilian creat special pentru Seth.a spus ciufulindu-și părul.

–Ce are el și nu are Accer?am întrebat aruncându-i dosarul.

–Vrei să spui ce are Accer și nu are Optgatron.Înafara faptului că e programat să facă distrugeri în masă și are multe gadgeturi disponibile în timpul luptei,se descarcă în mai puțin de o oră de la începutul luptei.ne-a lămurit Tony.

–Pentru că nu au extras Resursa Syncrobotică Prime.

–Pentru că nu au avut de unde!Îl vor pe Prime,pentru că este o resursă nelimitată de RSP.

Reclame

9 gânduri despre &8222;Capitolul11.Rise of an army.&8221;

  1. Pingback: Wake me up? | Lost in Wonderland

  2. Cred că-ţi baţi, frumos dar sigur, joc de mine. 🙂 Adică mă laşi aşaaa? Adică primesc şi eu un capitol după ani de zile de chin şi e tot ce primesc? 😦 Atât de scurt?? Cu atâtea denumiri care mă fac să dau search pe google? Mă laşi aşa, cu atâât de multe nelămuriri? Hai să facem totuşi un pact: te iert, dacă promoţi să postezi nextul mai repede decât l-ai postat acum!

  3. Pingback: Gute nacht Kapitel!! | Lost in Wonderland

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s