Capitolul12.The beggining.

O bubuitură mă aruncă prin locul gol unde fusese o fereastră din care Robert privea seara.Praful inundă clădirea și am simțit izbitura pământului,până m-am oprit.După câteva secunde am reușit să mă ridic.Din locul în care am fost aruncată până unde m-am oprit era un șanț în pământ nu mai lat decât trupul meu.M-am uitat spre ruine și am zbierat din toți plămânii.

–Accer!!dar chiar atunci o explozie lumină întregul loc și m-a trântit din nou la pământ.Amintiri grele din noaptea asediului asupra Curții revenau încet încet ca un ser letal ce se implanta din nou în mine.M-am sprijinit în mâini și am privit locul în care acum nu mai mult de două minute fură ruinele.

Am prins putere în picioare și m-am îndreptat spre ei.Nu se vedea vreo urmă de om sau alte mașinării așa că imediat cum am ajuns aproape i-am strigat pe nume.

–Tony!!Robert!

Nu se vedea nimic și nici nu se auzea vreun sunet.Am înaintat prin fumul și cenușa ce încă se găseau în aer,am ridicat o bucată de metal ce-mi stătea în cale și am ajuns în locul în care Accer se reîncărca dar nu mai era nimeni acolo iar nimic nu mai funcționa.Deloc de data asta.

–Tony!!am strigat din nou căzând în genunchi.

Picăturile de sânge se imprimau în nisip până scânteile unui cablu mi-au atras atenția.

–W? se auzi o voce răgușită urmată de un reproș acid.

–Da prostule,normal că ea e!

Scânduri și bucăți de metal au zburat prin cameră iar după ele au ieșit Robert și Tony.Am alergat către ei și i-am îmbrățișat pe amândoi deodată,apoi am întrebat.

–Unde e Accer?

–L-au luat.Nu am putut face nimic,Optgatron e prea puternic însă nu poate fi departe.a spus Tony pregătindu-și arma.

~~T.H.E.P.U.R.G.A.T.O.R.Y. : Seth’s hidden place~~

51e3dad064787547bd5c6c5e954b076c-d4h8cia

Respirația mea umplea camera întunecată.Optgatron nu avea cum să dea greș,nu cu Eve tehniciană.M-am ridicat și am pășit prin imensul buncăr ascuns de ochii curioșilor,tăindu-l pe din două.De o parte și de alta oamenii mei construiau mașinăriile comandate de mine după planurile lui Eve.Optgatron avea să fie următorul Prime.

–Seth!

În spatele meu se afla Maya,o puteam simți.Aura ei aparținea Denaților,așa că printre Etheri o puteam recunoaște cu ușurință.M-am întors spre ea și i-am întâlnit privirea.

–Am ce voiai.a spus ea sec și simplu.

Mi-am plecat capul amenințător spre ea și am spus răspicat.

–Dacă nu merge îți înfig căăpușorul ăsta mic,frumos și blond într-o țeapă,ai înțeles?

A dat din cap afirmativ apoi a plecat.Am deschis fișierele pe care mi le aduse ce conțineu totul despre inamicii noștrii.

Thumbnail.aspx

Anthony Blade Russo–aparține Curții Supreme de Jafuri și Crime,este licențiat în Tehnologie Syncrobotă Avansată și lucrează la baza Curții.Se ocupă cu revizii tehnice,lucrări de mecanică,construirea syncroboților Imethyli.A fost corupt de s.r.a. și a rămas loial chiar și după Asediu.Russo a urmat cursuri de pregătire intensivă pentru lupte corp la corp,lupte greco-romane,asedii armate,și poate face față unui război.Cunoștințelle sale în mecanică pot aduce mari pagube inamicilor și reprezintă un obstacol periculos pentru orice om sau mașinărie.

A fost coleg cu Eve Parker,el deținând Departamentul de Mecanică 1 a Curții Supreme de Jafuri și Crime.Este posibil ca el să dețină mult mai multe cunoștințe decât Eve Parker având în vedere că a absolvit Școala de Intructaj cu laude și a promovat la 17 ani.Rata lui de distrugere a fost catalogată la 4,78/5.

Note : Ce poate fi folosit împotriva lui :

  • Armele de asediu nucleare greu de asamblat și reîncărcat.
  • Missing Whisper.


Jensen-3-jensen-ackles-32916099-500-550

Robert Stark–este fiul lui Tony Stark ,creatorul a ”Stark Industries”,compania creatoare de arme folosite la distrugerea în masă.Moștenitorul imperiului S.T.A.R.K. a adus toate facilitățile companiei către Curte,unde s-a folosit de renumele și influența sa pentru a face rost de acțiuni și relații din interiorul Curții.Stark este un geniu în luptă,folosește arme de calibru mare și rata lui de distrugere a fost catalogată la 4,9/5 de către arbitrii Curții.Ca și în cazul lui Russo,poate face față cu brio unui război de mare amploare.Robert Stark a urmat cursuri de pregătire intensivă în cadrul instructajului dedicat spionajului,astfel,după ce a fost primit în Curtea Supremă,i-a revenit Departamentul de Contra-spionaj și Spionaj Central.

Relația dintre el și Eve Parker a fost una mai mult decât profesională ce poate provoca și acum daune sentimentale.

Note : Ce poate fi folosit împotriva lui.

  • Syncroboții

”Whisper Missing”–deținătoarea lui Accer Prime,dată dispărută după asediu.Cota sa de luptă este de Christina-Aguilera-brunette101% și a întrecut toate standardele impuse de Curtea Supremă,iar rata de distrugere în cazul ei este de 5/5,după datele găsite în baza de date a Curții.Adevărata identitate nu i se cunoaște însă trecutul ei nu a stat atât de ascuns.

Nu a urmat cursuri de instructaj,a renunțat la școală la 15 ani apoi a fost găsită și adusă la Curtea Supremă pentru a fi judecată.După multe antrenamente a rămas aici,ispășindu-și sentința și căpătând încrederea Consiliului care i-a acordat primul syncrobot,pe Accer.

Relația dintre ea și Eve Parker a fost una strânsă.Cele două lucrau în domenii apropiate,Missing fiind distribuită departamentului de Inițiere a Syncroboților.Avea grijă ca toți luptătorii Curții,apărătorii Legii să fie într-o sincronizare perfectă cu syncroboții lor.

Note : Ce poate fi folosit împotriva ei.

  • Cum nu s-au detectat obiecte în categoria de față,nu putem preciza cu exactitate ceva.

În fața mea erau toate lucrurile pe care trebuia să le știu despre inamicii mei însă ultima îmi dădea bătăi de cap.Nu puteam încheia un război cu bine dacă nu aveam date exacte despre fiecare în parte.

Ușa mare din spatele meu s-a deschis și îl puteam vedea pe Syncrobotul meu uriaș,Optgatron.

transformers_by_wahkee930

A intrat în buncărul imens și a târât după el Syncrobotul Suprem.Am râs în sinea mea de imaginea ce se desfășura sub ochii mei și printr-un singur semnal,am ordonat oamenilor să aibe grijă de Prime,pentru a putea extrage cel mai de preț conținut : Sursa Robotică Prime.

Reclame

19 gânduri despre &8222;Capitolul12.The beggining.&8221;

  1. Pingback: Gute nacht Kapitel!! | Lost in Wonderland

  2. Pingback: Anunt de ultim moment! | Lost in Wonderland

  3. Ţi-ai ales şi tu nişte poze… te gândeai că mai pot să citesc ceva când tu mi-i arăţi pe tipii ăştia?? Ca un p.S, cine-i primul? Îmi pare cunoscut răău, dar nu ştiu de unde să-l iau. Aşa, despre capitol. Mi-a plăcut, mi-a plăcut, mi-a plăcut. 1 la mână, pentru că mi-ai explicat câte ceva şi nu am rămas iar fără idee despre ce vorbeşti. În al doilea rând pentru că am încredere în tine că faci ceva cu Eve. Şiii, aştept următoarele capitole şi poate un posibil volum 2. :d

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s