Capitolul1.This is the end…

Lumina orbitoare a diminetii patrundea prin ferestrele acoperite de matasuri alese.Gornizele suflate cu aur erau inceputul cascadei visinii care atingea mocheta de aceeasi nuanta.Lumina ma lovea puternic dar eu ma sprijineam cu mainile pe genunchi,jucandu-ma cu pistolul.Manecile camasii albe suflate pana la coate,doi nasturi deschisi pentru a mi se vedea putin din decolteul generos,vesta care imi sustinea sanii,pantalonii de stofa fiind in ton cu pantofii cu toc de catifea.Cel pe care il pazeam dormea dus in patul mare si calduros al hotelului in care ne aflam,in aceasta zi de decembrie.Era al doilea eveniment de caritate in care il pazeam iar el ajungea de gat cu mine in camera,beat si drogat.Era un tip bogat,frumos si cu mii de fete care viseaza la el,iar eu petreceam majoritatea timpului cu el…Ian.M-am ridicat de pe scaunul de langa pat si am tras perdelele cand telefonul meu vibra si un mesaj ma anunta ca aveau nevoie de mine la sediu.Mi-am pus pistolul la cureaua pantalonilor,mi-am luat palaria care m-a ajutat la tema petrecerii si am iesit pe usa alba.Nathie,colega mea venise pentru schimbul de zi,si se pregatea intens pentru intalnirea cu domnul „om-de-afaceri-imposibil-de-rezistat”,asta insemnand ca se farda si ruja.Mi-am dat ochii peste cap,mi-am aranjat palaria si am trecut pe langa ea,iar tocurile mele de 15 cm rasunau facand-o atenta ca i-a venit randul.Am coborat in graba scarile,si m-am indreptat spre scarile uscate care nu au fost atinse nici macar de un fulg de nea.M-am oprit si mi-am indreptat privirea de un verde crud spre cerul cenusiu si am continuat sa merg pana la masina neagra,care avea doar doua locuri.

Am urcat in ea si am demarat spre marginea orasului.Am oprit la un semafor,iar in spatele meu am observat o masina stranie.Am vrut sa nu dau curs speculatiilor ce luau forma in capul meu si am  numarat:1…2…si la 3 a pornit masina simultan,in acelasi timp cu mine,cand am pornit pe rosu.Ceva era putred la mijloc.Am apasat si mai tare acceleratia pana am intrat pe o alee laturalnica si am oprit,vazand in oglinda retrovizoare cum masina ce era pe urmele mele a trecut.Am rasuflat usurata si am pornit motorul apasand din nou acceleratia,iar cand am iesit in viteza de acolo,doua masini m-au lovit din lateral,masina facandu-se tandari,rasucindu-se de doua ori in acelasi loc ca un carusel,cu mine pe scaunul soferului inconstienta.

Se pare ca agentul nostru nu-si poate purta de grija,dar sa mai depinda alte vieti de ea…Nu suna cam neincreztor?

15 comentarii la „Capitolul1.This is the end…

  1. Pingback: New chapter!!! | Blair's Secret & Bloody World

  2. Ai tu B ! A fost asa de…..Misterios si de B! Cine tie tata fato ? Scenaristu de la James Bond ? :)) A fost ca de obicei un capitol ce ma uimeste ! Surprinzator si cara ma lasa sa-mi fac singura scenarii ,nestiind aproape nimic despre poveste ceea ce me gusta !
    Hammmm Ian Ian cu un nume sexi de familie :))

  3. waw 😮 accident din primul capitol ❤ vrei sa ne lasi "cu botul pe labe" (scuzatimi expresia) inca din primul capitol >> imi place mult povestea ai inceput cu dreptul inca din primul capitol (nu ca ar fi ceva anormal la tine) :))

Lasă un comentariu