~Capitolul10.The punishment~

Şuieratul uşor al vântului ce se plimba printre ramurile copacilor era sunetul cel mai specific castelului asta de sute de ani care mi-a fost casa dea lungul deceniilor. Zidurile înalte din piatra si gardurile bine clădite si întregul castel ce era el însuşi ca un labirint nu ma apărau pe mine ci apărau restul lumii de mine. Desi nimic din toate astea nu ma puteau opri sa ies de aici când vreau, sunt aici totuşi doua lucruri ce ma împiedica sa părăsesc locul asta. Primul e răzbunare, vreau sa ma răzbun pe Heath pentru ce mi-a făcut, pentru ca mi-a luat femeia, pentru ca a îndrăznit sa imi ia calul, pentru ca mi-a ars casa, pentru ca a ars trupul tatei… si pentru ca a îndrăznit sa o ucidă pe Victoria, o copila ce era inocenta si întrutotul nevinovata. Nu imi place când altcineva se joaca cu jucăriile mele dar sa le strice. Heath trebuie pedepsit… Al doilea lucru ce ma împiedica sa ies de aici ar fi…

– Ace…

– Ce vrei Charlotte? Am întrebat fara sa ma uit la ea.

– Sa trezit.

Auzind acele cuvinte m-am ridicat de pe tronul din lemn negru, decorat cu un model cam sobru si totuşi destul de confortabil si am început sa ma îndrept spre usa dubla impunătoare decorata cu tinte argintii si cu un model de trandafiri destul de simplu si plăcut ochiului. Covorul de 10 metri ce era aproape la fel de lung ca si camera era de un roşu sângeriu ce imi creştea foamea. Vitraliile cu modele care mai de care mai abstracte lăsau raze de soare sa intre in încăperea grandioasa decorata cu mobila din toate decadele. Plictisit de cat de mare este camera si cat de mult poate sa dureze pana ajung la Charlotte cu viteza unui om am început sa folosesc viteza de vampir si in câteva secunde am trecut prin holul foarte lung si spaţios decorat cu statui splendide, pe lângă fereastra cea mai are din tot castelul ce arata cea mai frumoasa latura a grădinii pline de flori si ierburi vindecătoare dar si vindicative. Am urcat scările din sala mare in mijlocul căreia stătea atârnat un candelabru de cristal pe care se revărsau raze de lumina făcându-l sa arate incredibil. Am ajuns in alt hol in care se aflau câteva oglinzi si mobilier destul de vechi dar foarte rezistent si elegant. Într-un final am ajuns in fata unor uşi duble decorate cu flori. Am intrat pe uşi si am ajuns într-un dormitor iluminat de o fereastra destul de mare. Un pat dublu acoperit cu aşternuturi crem decorat cu nişte orhidee de un roșu cinabru ce se potrivea perfect cu restul camerei decorate destul de vesel.
– Ace…

– Victoria… cum te mai simţi? Am întrebat-o ducându-mă lângă patul ei si punandu-i mana pe cap.

– Mai bine… dar imi este sete…

– Înţeleg… nu avem timp sa chemam pe cineva…

M-am muscat de încheietură si am început sa trag sânge din propria mea vena apoi i-am dat lui Victoria sa îl bea printr-un sărut. Ea ma apuca de cap nu stiu daca vrând sa bea mai mult sânge sau sa ma sărute mai bine. Gustul dulce si metalic de care nu ma puteam satura îl simţea si ea acum, acum si ea va începe sa vâneze, va fi ca noi…

– Ace… vreau mai mult…

– Răbdare Victoria… voi chema pe cineva care te va hrăni…

– Nu… te vreau pe tine… nu vreau sânge… Ace am nevoie de tine…

– Culcate… a fost o zi lunga iar rănile inca nu ti sau vindecat te-am trezit de curând… odihneşte-te.

– Ace! Nu… nu o sa renunţi la mine doar pentru ca am devenit un vampir nu? Nu imi pasa ma poţi folosi cum vrei tu doar te rog stai lângă mine, nu ma abandona…

Victoria a început sa plângă, chestia asta chiar ma lăsa rece.

– Victoria, după ce o sa ti se vindece rănile astea… iţi garantez ca nu o sa mai poţi sta in picioare.

Ea se înroşi si se puse înapoi in pat ascultătoare si adormi.

– Ace… i-am găsit.

– Vin acum Charlotte.

~Blaine pov~

Trăsura in care ne aflam mergea destul de repede, vizitiul vroia sa ajunge cat mai repede la castel, părea speriat de moarte.Ma întreb ce face Ace… Ace care ma salvat din acel iad.. Ace cel care ma abandonat in casa aceea sa mor… Ace care… are alte femei, care o are pe ea, pe acea scorpie… Ace care…
– Blaine.. eşti bine?

– Da… Ac… Heath da sunt bine doar ca sunt putin surprinsa mai întâi trebuia sa mergem in America apoi ne-am schimbat brusc ruta spre Anglia… am ajuns in Anglia doar de câteva zile si acum ne cheama regina… e surprinzător…

– Da… într-adevăr… viaţa e plina de surprize, ma întreb ce ne aşteaptă la castel…

Sunt dichisita din cap pana in picioare, la fel si Heath urmează sa întâlnesc regina Angliei iar eu ma gândesc la Ace… ce poate fi mai rău de atât? Trăsura se opri si vizitiul se dase jos si ne deschise usa. Palatul impunător si incredibil de mare parca ma privea insistent oprindu-mi respiraţia… Heath ma lua de mana si am început sa mergem spre locul indicat de însoţitorii noştri. Am trecut printr-un hol imens care avea pe partea dreapta o fereastra uluitor de mare si frumoasa ce dezvăluia o gradina superba. Am mers foarte mult iar eu ma holbam la întregul loc încercând sa găsesc o imperfecţiune insa degeaba tot locul e perfect. Vocea groasa a unui servitor ce ne anunţă intrarea in camera tronului. Imediat ce am intrat am fost întâmpinat de un zâmbet diabolic ce nu avea pic de fericire in el. Un zâmbet ce ma făcu sa ma cutremur.

– Heath, Blaine vad ca aţi primit invitaţia mea.

– Ace…

Ace stătea pe tronul negru picior peste picior cu mana dreapta strânsă ce părea ca ii susţine capul acoperit de parul lui negru si ciufulit ce ii stătea extrem de bine.

– Lăsaţi-ne singuri, a spus el către servitori nescăpându-mă din priviri.

– ACE, CE ÎNSEAMNĂ ASTA?! A întrebat Heath supărat.

– Tch, tch, tch Heath tu chiar credeai ca vei scăpa aşa de uşor de mine? Şti nu imi plac jucăriile ce nu fac ce le spun si mai ales nu imi plac jucăriile ce imi strica alte jucării si fura.

– Blaine nu e un obiect ce îl pot fura iar Victoria, ce sa întâmplat a fost din vina ta…

– Oh… deci eu am ars conacul, eu am omorât-o pe victoria si tot eu l-am lăsat pe fratele meu si pe Charlotte la mana sortii nu? Si tot eu am răpit calul fratelui meu nu?

– A fost vina ta.

– Jucăriile rele trebuiesc pedepsite Heath… si nu am de ales.

– NU SUNTEM JUCĂRIILE TALE!

Ace începu sa rada, un ras isteric asurzitor si înfricoşător. Încet se ridica de pe scaun iar in secunda următoare era in fata mea. Eu speriata si furioasa i-am dat o palma lăsând o amprenta roşie pe obrazul lui palid. Imi venea sa plâng iarăsi dar mi-am folosit toată forţa sa nu o fac. El ma apuca rapid de solduri si începu sa ma sărute. Un sărut lung dulce plin de pasiune la care nu m-am putut abţine sa nu ii răspund… Când ne-am despărţit din sărut eram in poala lui iar el stătea pe tron. Imi e frica… imi e frica de Ace. El imi puse mana la obraz si ma mângâie delicat păstrând un zâmbet terifiant.

– Ace! Ia-ţi mâinile de pe ea!

– Oh.. deci sa înţeleg ca într-o săptămână nu ţi-ai făcut de cap cu ea?

Ace începu sa imi mângâie coapsa… urcându-se din ce in se mai sus pana a ajuns la zona mea cea mai sensibila… Am gemut de placere apoi mi-am acoperit gura cu lacrimi in ochi, el continua iar Heath nu făcea nimic doar se uita. O doamne… doar nu plănuia sa ma dezvirgineze aici nu? Mie frica… El isi baga degetul mijlociu acolo si apoi îl scoase spunând:

– Inca ieşti virgina.. e bine nu lucrai la barul ala de mult timp nu?

Eu am dat dezaprobator din cap iar el părea sa se mai relaxeze un pic. Pentru o secunda zâmbetul lui deveni unul dulce si plăpând apoi in secunda următoare devenise iar înspăimântător. Începeam sa tremur din ce in ce mai tare. El se ridica ţinându-mă de solduri apoi îl intreba pe Heath.

– Cum e Heath? Sa iţi vezi femeia luata chiar in fata ochilor tai de alt bărbat iar tu nu poţi face nimic?

– Demonule ce mi-ai făcut de nu ma pot mişca?

– E doar o simpla hipnoza, el făcu o pauza apoi striga. Victoria.

O fata palida uluitor de asemanatoare cu mine veni, era acoperita de bandaje si de zgârieturi.

– Priveşte Heath, priveşte ce ai făcut, tu ai făcut-o pe aceasta copila inocenta aşa, ea nu ştia nimic iar tu mai obligat sa o trezesc din acest somn scurt si dulce ce se numeşte viaţă.

Fata lui Heath părea foarte îndurerată si plina de regrete. Părea ca ar da orice numai ca acea copila sa isi revină… Ace începu un ras isteric si înfricoşător apoi imi şopti la ureche.

– Ai grija Blaine, eu nu folosesc ceea ce a fot deja folosit de alt bărbat.Ai grija de ce faci cu fratele meu.

El ma împinse spre Heath si ma făcu sa cad privindu-mă cu dispreţ.Ma simţeam slaba, foarte slaba in fata personalităţii lui atât de dominante si puternice. Victoria se duse lângă Ace parca luându-mi locul si dezvelindu-şi gatul. Ace isi dezveli colţii uluitor de mari si o musca si începu sa ii bea sângele. Speriata am spus realizând ce e el de fapt:

– Vampir…

El se despărţi de acea fetiţa de 17 ani si zâmbi superior.

– Plecaţi, nu vreau sa va mai vad fetele. Când o sa simţi ca nu mai ai ce căuta cu fraierul ala sa vi la mine Blaine, dar tine minte nu te voi aştepta o eternitate.

– De ce Ace? De ce faci asta?

Heath veni la mine si ma ajuta sa ma ridic.

– Credeam ca am spus deja: jucăriile rele trebuiesc pedepsite iar tu u ai fost cuminte Heath… iar asta e doar începutul. Pana regina se întoarce eu sunt regele si nu o sa aveţi o viaţă deloc uşoară aici. O da… si sa nu încerci sa fugi din Anglia caci o sa fi adus aici imediat si o sa am placerea de a te tortura. Sa o iau pe Blaine in fata ochilor tai, Ace începu sa chicotească, ce amuzant ar fi. O da si.. nu te obosi sa îl cauţi pe Ares, deja e la mine.

Heath ma lua de mana si începu sa alerge spre ieşirea din palat.

Reclame

21 de gânduri despre &8222;~Capitolul10.The punishment~&8221;

  1. Pingback: Capitolul de la Alee e aici! | Lost in Wonderland

  2. Bad,Ace,bad .:-l .Of,imi pun increderea in Geath ca se va ridica la nivelul fratelui sau dar cel mai mult ma dezamagit faptul cum s-a comportat Ace cu Blaine…Nu ma asteptam la asa ceva din partea lui…:-<

  3. Pentru replica asta „Credeam că am spus deja: jucăriile rele trebuiesc pedepsite, iar tu nu ai fost cuminte” îmi place de Ace. Eh, nu, glumesc, sper că faceţi ceva cu el că mă calcă pe nervi. Dar tot mi-a plăcut replica. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s