Capitolul3.Pushing the limits.

Așteptam pe holul secției de poliție un răspuns.Mă uitam la ceasul de pe perete și mi-am lipit capul de spătarul băncii.Unde naiba era Zach?Parcă deja o vedeam pe mama cum mă ia la rost pentru că iar am întârziat la un eveniment creat de ea.

Ușa din fața mea se deschide iar Zach dă mâna cu procurorul județean și se îndreaptă spre mine zâmbind.

–Gata,nici urmă de acuzații.

–Mulțumesc frate!Nu știu ce aș fi făcut.Acum am de ajuns la cină.

–Hei hei,o să fiu și eu acolo și nu observi ceva ciudat la ținuta ta și la a mea?

L-am privit puțin iar apoi mi-am dat seama.Una era dacă întârizam dar alta era dacă nu apăream îmbrăcat conform codului.În plus,procurorul și primarul aveau să fie prezenți din cauza sorămii.

–Ok,am înțeles,ne vedem frate!

Am ieșit din secție alergând spre apartamentul meu.În drum m-am lovit de persoane de pe bulevardul principal care era supra-aglomerat,iar la ultima intersecție pe la care am trecut pe roșu era să fiu lovit de două taxiuri.A

Am urcat pe nerăsuflate scările,pentru că aș fi pierdut timp dacă aș fi așteptat liftul și am traversat aripa centrală,ajungând la apartament.Mâna îmi tremura din cauza excesului pe care l-am făcut însă când am intrat în apartament am intrat direct în baie,am făcut un duș.

Am ieșit ud din baie și mi-am căutat o cămașă curată și călcată în șifonier.Mi-am luat un sacou și pe care l-am aruncat pe mine și pantaloni.

Am auzit ușa trântindu-se în urma mea și am început din nou cursa,de data asta spre casa mamei.Blestemam în gând slăbiciunea mea pentru sexul frumos și acum mă gândeam doar la cum o puteam face să plătească pentru pătarea reputației.

Autostrada era liberă,nu mi-a luat mult să ajung însă când am prezentat invitația după ce am ajuns,mi s-a spus că nu corespunde,și că este un fals,aceeași invitație fiind prezentată mai devreme.

Mi-am adâncit mâinile în buzunare și am făcut câțiva pași înpoi.Conacul mamei împungea pătura groasă a nopții care se lăsa peste oraș.M-am pierdut prin mulțime și m-am strecurat în spatele casei.Pașii mei se auzeau înfundați pe pavajul ce înconjura conacul și grădina.Vagi ecouri ale unor voci mi-au ajuns la urcehi dar m-am lipit de perete și am așteptat ca umbrele să apară după colț.L-am prins de mână pe unul din bărbații care survolau casa și cu o mișcare agilă l-am lovit în gât cu mâna și după ceafă cu tocul pistolului.Am simțit o lovitură puternică în spate care m-a trântit la pământ dar când a pus mâna din nou pe mine l-am trântit pe jos și m-am suit pe el.L-am apucat zdravăn de guler și i-am cărat câțiva pumni până l-am lăsat inconștient lângă celălalt,într-o baltă de sânge.

M-am ridicat și mi-am șters sângele de la buză,apoi mi-am scuturat sacoul.Mi-am luat arma care fu aruncată când m-a trântit la pământ și am continuat să merg până am ajuns în spate.Am prins între mâini cărămizile care ieșeau înafară și m-am urcat pe ele.Trebuia să intru în casă cu orice preț.Am prins pervazul camerei lui Augustin și m-am ridicat.Mai aveam puțin.Salonul nu era departe de camera lui așa că urma să intru foarte repede.Am tras de geamul care nu se lăsa ridicat foarte ușor și am intrat într-o cameră.Mi-am aruncat o clipă ochii în oglinda mare de perete și m-am aranjat puțin.Arătam ca naiba,nu că aș fi arătat mai bine când am plecat de acasă.Mi-am șters din nou buza care încă sângera și am plecat.

Luminile făceau ca totul să pară rupt din cine știe ce carte de istorie.Am coborât scările și am întâlnit privirea mamei.Sigur se întreba ce naiba am căutat eu în casă.Am tras de marginea sacoului și am luat un pahar de șampanie de pe tavă.Se pare totuși că era mai mult o cină de curtoazie.Erau prezenți câțiva prieteni de familie,Zach și iubita lui,Lisa și dl.Jasen,sau primarul,și prietena aceea a mamei.

M-am dus spre ea,și am luat-o de mână.Am sărutat-o ușor pe obraz și ea mi-a răspuns cu un zâmbet larg și plin de bucurie.

–Dennis!Mă bucur că ai reușit să ajungi.Nu voiam să pierzi o reuniune de familie ca asta.

–Mamă.am spus eu privind-o în continuare.

–Vreau să cunoști pe cineva.

Mă trase după ea prin tot salonul.Am reușit să-mi văd sora doar din fugă,însă știam că ceva e în neregulă cu ea.Am ocolit masa pregătită pentru un adevărat festin și deodată o aud spunând:

–Eloise,ce bine îmi pare să te revăd!

Mi-am proptit ochii asupra imaginii ce se desfășura în fața mea și am văzut o doamnă respectabilă care o îmbrățișa pe mama.Chipul ei blând îmi spunea că era de treabă.

–Dennis,ea este prietena mea,cea despre care ți-am povestit.

I-am apucat mâna într-a mea și i-am sărutat-o,ea zâmbindu-mi timid.

–Încântată de cunoștință dragule.Ești mult mai chipeș decât mi-a spus mama ta.

–Mama,modestă ca întotdeauna.

–Unde este superba ta fiică?a spus mama,în timp ce eu îmi plimbam privirea prin sală.

–Doar ce am vorbit cu ea,este pe drum.

–Mamă,mă duc la Lissa.am spus strângându-i mâna.Eloise… .

Mi-am făcut drum spre primar și sora mea.Simțeam ceva putred pe aici dar am vrut să mă asigur înainte de a face ceva greșit.În drum spre ea m-am oprit în capul mesei.Am privit lung spre intrare iar atunci am văzut-o.

large (1)

Reclame

14 gânduri despre &8222;Capitolul3.Pushing the limits.&8221;

  1. Pingback: BANANAAAAA!!! | Lost in Wonderland

  2. Pingback: Sorry Lari. | Lost in Wonderland

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s