Capitolul 3:La vie en rose.

Soarele amiezii îmi încălzea pielea și numai gândul că el era cu mine,acolo mă făcea să zâmbesc.L-am privit în ochi,simțind cum întrebările îi inundă mintea și am rupt contactul vizual.Colțișorul meu minunat fu distrus într-o secundă de realitatea care mă aduse cu picioarele pe pământ.Din sală încă se auzeau acorduri line dar nu-mi păsa.Eram încălțată cu balerinii și purtam un body negru fără spate și o fustiță roz transparentă.Era ținuta oficială a Academiei.

–Trebuie să plec.am spus eu grăbită dar mă strânse de mână ca în ziua în care am plecat la Paris.M-am uitat la el iar un domn se opri din mers și mă întrebă dacă sunt bine,văzând scena tensionată dintre noi.

–Je vais bien, merci.

Bărbatul își mai aruncă o privire urâtă spre Eric apoi îmi dădu drumul la mână.După ce se îndepărtase se repezi la mine și mă trase aproape de el forțându-mă să îl privesc în ochi.

–Te-am căutat 1 an întreg,crezi că te las să-mi scapi acum?

Eram speriată și fericită și speram la ceva mai bun dar episodul în care bărbatul acela era împușcat în cap de mine mi se tot repeta în cap așa că am spus:

–Ar fi spre binele tău.

–La naiba!Te-am văzut executând un om și tu-mi spui să plec?Ce o să-mi faci,o să-mi pui arma la tâmplă?Nu cred!

Mi-am simțit buzele invadate de dulceața sărutului primit pe Champs Elysees de bărbatul viselor mele.Ce putea fi mai frumos decât să îți trăiești iubirea în Paris alături de el.L-am împins cu forță și am urcat primele două scări ale Academiei apoi m-am uitat din nou la el.

–Mă găsești peste tot în Paris.Când mă găsești,suni la ușă.Au revoir.

Am plecat înainte să mă oprească și am fugit aproape dărâmând-o pe dna. Bernard și mi-am luat rucsacul de pe jos,fugind mai apoi spre un taxi.

–Taxi!am strigat din toate puterile și m-am urcat în primul găsit pe stradă,aproape aruncându-mă în fața lui.

–Bordeaux Alley s’il vous plaît. am spus căutându-mi cheile apartamentului.Mica mea călătorie fu întreruptă de o paradă ce se desfășura cu ocazia Zilei Franței așa că am avut de înfruntat o mică întârziere.Când șoferul mă atenționă că am ajuns,i-am dat o bancnotă și am ieșit din mașină.Exact cum mă așteptam,era deja acolo.

–Bună.a spus el ca și cum asta era prima dată când ne vedeam.

Am urcat treptele si am ajuns lângă el.

–Să urcăm repede,nu știi ce vecine pot să am.

Am deschis ușa de lemn și am intrat amândoi în scara clădirii acoperite de iederă.Am urcat primul etaj apoi la al doilea m-am oprit în dreptul ușii cu numărul 24.El a surâs în timp ce deschideam ușa apoi m-am uitat la el.

–Data când ne-am cunoscut prima dată.a spus el explicându-și ieșirea.

Am zâmbit și atunci am realizat cât de mult am de pierdut sin cauza vieții mele.Am încuiat ușa și am înaintat prin imensul apartament decorat ca în stilul anilor 20.Pereții albi,un candelabru mare atârnat la intersecția holurilor și perdele până în pământ din voal alb.Totul părea micul meu paradis iar el era zeul pe care îmi era interzis să-l iubesc,deși era chiar acolo și mă implora s-o fac.

–Fă-te comod.am spus eu arătând spre canapeaua,desigur și ea albă.În fața ei era televizorul mare prins în perete,o masă de cafea din sticlă încrustată în fier forjat alb.După ce s-a așezat i-am aruncat pe masă noul număr al revistei naționale ”La vie en rose”.

pizap.com13782128421621

 

–Deschide la pagina 49.am spus în timp ce m-am dus să mă schimb în ceva mai lejer.

–Știi că nu înțeleg nimic,nu?a strigat el răsfoind revista.

–Mă întorc într-o secundă!am strigat și eu deschizând ușile mari și albe ale șifonierului meu și mi-am luat un maieu alb și o pereche de pantaloni scurți negri de stat în casă.Mi-am prins părul nărăvaș într-un coc cât mai lejer posibil și m-am întors în living.

–Vrei ceva de băut?

–Dacă ce voi afla o să fie nasol,da.Ceva tare.

Am scos din bar o sticlă de whiskey și i-am turnat într-un pahar.

–Nu bei?mă întrebă în timp ce-mi înmâna revista la pagina la care i-am spus să deschidă.

–Ultima dată când am băut m-am trezit în patul tău.Singură.

Mi-am trecut mâna peste paginile lucioase ale revistei până am ajuns la partea interesantă.Am citit de câteva ori frazele apoi am spus:

–Citez :”Din surse apropiate sediului nostru de informare vă spunem că Arra are multe lucruri ascunse pe care ar fi vrut să nu le facă niciodată.Deasemenea,ne putem da seama și din acest interviu dar și din cel al lui Eric Saade” ,vezi că revista cu interviul tău e pe celălalt morman ,”că relația ”profesională” a celor doi pare să fie mai mult de atât.Nu doar din faptul că au refuzat să comenteze aceste pasaje din carieră dar un alt factor care ne-a împins să credem asta,au fost reacțiile pe care aceștia le-au avut când am adus în discuție numele lor.Arra ne-a răspuns :”Vă spun pentru a mia oară,Eric și cu mine împărțim doar o frumoasă colaborare și prietenie iar toate celelalte asocieri sunt doar pure întâmplări.” Nu se știe cât la sută este adevărat din cele spuse dar aceste fotografii par să nu ne mintă.Cei doi au fost surprinși acum un an intrând și ieșind din clădirea pe care managerul Arrei,Christian Grey o deține.După prima apariție în public a celor doi,Arra a plecat în zori din aceeași clădire.Desigur,din nou am fost desființați când aceasta s-a afișat la Gala organizată tot de Christian Grey cu Bill Kaulitz,membru fondator a trupei Tokio Hotel.Sărutul celor doi a fost o surpriză și o garanție totodată a relației dintre cei doi.Astăzi tot Arra ne declară că este singură.Să fie oare ăsta momentul potrivit ca Eric să o consoleze?”

Liniștea se așternu între noi după ce am închis coperțile revistei.Nu îndrăzneam să-mi ridic privirea spre el însă am văzut cum a luat paharul după masă și l-a dat pe gât.

–Ce s-a întâmplat cu Bill?

Vocea lui îmi sfâșia inima.Nu-mi dau seama cum am putut fi atât de proastă încât l-am lăsat baltă.L-am privit frecându-mi mâinile și am spus:

–Nu am mai coborât în Berlin.Trebuia să-i cunosc părinții dar…am venit direct aici.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Capitolul 3:La vie en rose.&8221;

  1. tot te iei de trandafirii meu :))))) doamne tre sa mai spun ca e genial si ca abia astept sa ma pun pe scris ??:))) normal ca da :))) imi place multttttt :X:X:X:X stai sa vezi ce va urma :>

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s