Capitolul 7:Baby steps.

După ce am urmărit-o pe Ale cum face pe șefa în fața oamenilor din echipa din care acum fac parte am știut că nu ăsta e locul meu.Adică,acum mai bine de un an mă imaginam făcând parte din trupa ”Fur Elise” nu dintr-o echipă de spioni care în loc de nume are un număr kilometric.

–Hei A,nu te acomoda prea bine aici.

Mi-am întors privirea spre vocea care mi-a vorbit.În partea cealaltă a camerei stătea Sebastian înconjurat de Emma și Carlo.M-am uitat la ei pe sub gene apoi mi-am îndreptat atenția spre Ale.

–Tu ai camera 30871.Mergi pe hol la dreapta și faci stânga de două ori.a spus înmânându-mi o cartelă și dându-mi indicațiile necesare,fără să mă privească.

Am luat cartela și m-am îndreptat spre ieșire.Nu am pus bine mâna pe clanță că Sophia se și lipise de mine.

–Te conduc eu!a spus strălucindu-i ochii.Fata asta mă speria dar i-am făcut pe plac.Totuși,când se va mai întâlni cu mine?

–Mulțumesc Sophia.am spus eu.

Am deschis ușa simțind cum tensiunea se evapora.Pe holul luminat puternic am ieșit și am pășit pe mocheta albastră.Toată lumea era deprimată și serioasă,numai chipul Sophiei strălucind de bucurie.Nu a mai durat mult până a început cu întrebările.

–Și,cum e în Paris?

Prima dată nu i-am dat atenție,știam că vrea doar să facă conversație așa că m-am limitat la un simplu ”bine”.Nu eram genul care discută deschis cu oamenii de la prima întâlnire așa că eram o companie foarte plictisitoare.

–Deci tu și Eric chiar nu sunteți împreună?

Întrebarea ei mă făcu să izbucnesc în râs.După ce m-am oprit am dat din cap că nu apoi a zis.

–Atunci îmi poți da numărul lui?

Ok,asta a fost prea de tot!I-am administrat ceea ce Ale ar cataloga drept ”a death glare” la care mă perfecționasem și a încetat cu întrebările.

Nu după mult timp am văzut-o cum deschide din nou gura și când am vrut să-i spun să se oprească din pus întrebări a exclamat:

–Am ajuns!!Sper să îți placă.

–Mulțumesc Sophia.

–Arra,mai am o rugăminte.Pot trece mai târziu pe la tine să-mi dai un autograf pe album?

–Sigur!am spus eu cu un zâmbet forțat și am deschis ușa.Am închis-o repede ca nu cumva glasul Sophiei să mă ajungă și m-am rezemat cu spatele de ușă,închizând ochii.Când i-am deschis am realizat în ce fel de cameră mă aflam.Totul era absolut…wow.

Modern apartment interior 3dCamera era albă și enormă.Pe pereți avea plăci glossy maron ca și canapeaua și fotoliul.Între living și bucătărie nu era perete despărțitor iar dormitorul de afla la etaj iar pentru a ajunge acolo trebuia să urc niște scări. Dorimtorul era ca un balcon,de unde se putea vedea livingul și bucătăria iar dedeubtul lui era un fel de cameră de relaxare cu un pian și o bibliotecă.

–Wow… .am spus ca pentru mine și am înaintat în living.

Avea să-mi ia ceva timp să mă acomodez aici dar nu eram sigură că vreau s-o fac.Imediat am și găsit soluția : o voi trata ca pe un apartament de hotel,unul foarte luxos și scump dar un HOTEL.

În mai puțin de jumătate de oră aveam interviul de care i-am spus lui Eric.Oh,Eric.Mi-am adus aminte de el și de Paris și de felul în care am plecat din nou.Telefonul îmi vibră și am răspuns sec.

–Da.

–Andreea!Abia acum am ascultat mesajul tău.Nici nu știu ce să spun mă simt… .

–Eric!Nu te preocupa.Chiar am vrut să nu te deranjez,păreai atât de…liniștit.

L-am auzit cum a răsuflat în telefon și cum liniștea se așternea între noi.

–Să fii tare la interviu.a spus în cele din urmă.Am zâmbit copilărește și am răspuns:

–Să ai grijă de Mailo!

–O să am,nu-ți fă griji.Tu doar…ai grijă de tine,bine?

–O să am.Mulțumesc Eric.

–Mereu.l-am auzit spunând ca o șoaptă apoi am închis.

Am tras aer în piept și l-am dat afară zgomotos.M-am dus în baie și mi-am prins părul într-un coc de balerină lejer,iar bretonul îmi cădea pe față ondulat.Mi-am retușat ochii cu tuș și rimel apoi am aplicat un gloss roz pal pe buze.Am urcat în dormitor și am deschis dressing-ul care era plin.

–Ei chiar vor să rămân multă vreme aici?

Am cotrobăit printre haine și mi-am ales o rochiță bej cu spatele gol,care se asemăna cu rochițele purtate de patinatoare.Jos era simplă,venea în cloș iar partea de sus era făcută din dantelă.La baza decupajului de pe spate era o fundă tot bej.Mi-am luat niște pantofi nude lucioși și eram gata.

~~După 15 minute de mers cu mașina prin NY~~

Eram într-o mașină neagră condusă de unul din oamenii părinților mei.Știam că relația noastră nu va mai fi vreodată la fel dar ăsta era sacrificiul suprem pe care din nou trebuia să mi-l asum tot eu.Ne-am oprit în fața unei clădiri aproape la fel de mare care cea a sediului nostru dar care găzduia un trust.Interviul pe care aveam să-l dau nu avea să fie publicat într-o revistă cu va fi înregistrat și difuzat ulterior pe canalul lor de televiziune.

Însoțită de doi bodyguarzi am intrat încrezătoare în clădire.După ce mi-am dat jos ochelarii negrii de soare,o angajată veni la mine și mă conduse către un birou pe al cărei uși scria : Amy Jhonsson–reporter.A deschis-o și am intrat.O femeie șatenă cu ochi mari albaștrii m-a întâmpinat cu un zâmbet și după ce am dat mâna ne-am prezentat.

–Mă bucur că ne-ați acceptat oferta și ne bucurăm nespus că vă aflați aici.

–Și eu mă bucur.am răspuns zâmbind.

–Nu aici vă voi intervieva,ci într-o altă cameră pregătită special.Vă rog să mă urmați.

Am traversat sediul și urcând într-un lift am ajuns într-un adevărat studio.Era mare și avea în centru două canapele și un fotoliu.Toate astea aveau în centru o măsuță de cafea din sticlă fumurie pe care era așezată o orhidee mare albă.În jurul acestora erau mai multe reflectoare și camere de filmat.

–Vă rog să luați loc.a spus Amy arătându-mi spre una din canapelele albe.

M-am așezat și am așteptat să fiu retușată de specialiștii lor și apoi am putut începe.

–Bună ziua doamnelor și domnilor,în această zi o avem ca invitată pe Arra. Este o cântăreață de origine română dar care locuiește deocamdată în Paris,Franța.Bună Arra,vreau să-ți spun că arăți superb.

–Bună ziua și mulțumesc Amy.

–Te-am invitat aici să vorbim și despre primul tău album dar mai ales de viața ta înafara Arrei.

–Da,adesea sunt întrebată lucruri despre viața mea personală așa că nu e ceva anormal.am spus râzând.

–Sunt sigură că așa este deoarece relațiile tale amoroase au fost foarte mediatizate.

–Oh,să nu exagerăm.Singura relație pe care am ”oficializat-o” în fața voastră a fost cea cu Bill Kaulitz.

–Și totuși,tabloidele încă te au pe lista celor singuri.

–Da,după cum am declarat și pentru ”La vie en rose”,acum chiar nu vreau să mă implic într-o relație.Ar fi mult prea mult pentru mine mai ales cu noul album,concerte… .Sunt foarte aglomerată și nu aș vrea ca partenerul meu să se simtă dat la o parte.

–Totuși,de unde ”To infinit and beyond”?

–Ei bine,a fost ceva de moment.Niciodată nu am avut ceva plănuit,o structură.Chiar și versurile pe care le scriu în colaborare cu producătorul și cea care scrie versuri pentru mine sunt total inspirație de moment.Cred că viața ar trebui să ne surprindă așa cum m-a surprins pe mine acest titlu care i-a plăcut managerului meu.

–Managerul tău fiind Christian Grey,miliardarul.

–El și doar el.

–Înțeleg.Totuși,să revenim la ce ne interesează.De multă vreme s-a vehiculat prin presă că ai avea vreo aventură cu Eric Saade. Știm că ne vei răspunde ca de obicei așa că am vrea să aflăm părerea ta despre aceste zvonuri.

–După cum ai spus și tu,sunt doar zvonuri.Nu aveți de ce să le dați crezare mai ales că am spus-o și o voi mai spune că dacă va fi cazul,nu mă voi sfii să vă comunic faptul că am găsit pe cineva și veți afla imediat.Dar acum repet,NU e cazul.

–Avem atenția ta exclusivă?

–Absolut!am răspuns zâmbind.

–Totuși,o ultimă întrebare despre viața ta personală.O sursă apropiată ție ne-a spus atunci când am aranjat interviul că ai fi însărcinată.Din câte văd eu,nu este adevărat dar… .

–Absolut nu e adevărat!am exclamat râzând.Cine ar putea spune așa ceva.Adică să fim serioși,ultima mea relație s-a încheiat acum câteva luni,și aceea a fost cu Bill.Nu cred că mai există loc de comentarii.

–Ok.În Paris am înțeles că urmezi Academia de Balet a Parisului.

–Da,este adevărat.

–Avem niște poze cu tine pe care am dori să le împărtășim publicului.

c7cf65b21929a52281a1fe0516404bc2 0dc672eec191eefe648f51945fd51bde 1f7353ec12e449e865b7e052f880da21 3ac3c4f1c897d861d53a90aec9559ef0 4abb355e52ad304dc82b9d6b0d173534 9e86fa242abc9ee139199fcc29c46495 071fa2254f074c63328342e21b8d9de6 2433a56ae6f584dcb9666619f7954452 18912d43e5ddb936d870e61337457c5f 679967677cdbee4f4ca1b79bbd47146b 1207023492d50ef65bce72e5747f1839 b1d909699ec243432d1178cffb14fe93

–La asta chiar nu mă așteptam!Uite o poză de la primul spectacol,apoi de la mai multe reprezentații live și de la unele ședințe foto făcute cu ”Arra balerina”.am spus râzând.

–Și văd multe poze cu un băiat anume.

–Da,el a fost partenerul meu de când am început prima dată cu baletul și de atunci am rămas în aceeași echipă pentru că profesoara noastră era foarte mulțumită de rezultatele pe care le aduceam.Din păcate a trebuit să ne destrămăm atunci când am început liceul deoarece a trebuit să mă concentrez asupra școlii.Robin mi-a fost ca un frate,un frate din Elveția.

–Și acum v-ați întâlnit?

–Din păcate el s-a mutat în Rusia unde cariera lui înflorește în timp ce eu îmi dau licența pentru a profesa ca instructor de dans contemporan/balet.

–Bănuiesc că ești încântată.Absolut!Este tot ce mi-am dorit vreodată.Îmi pare rău doar că anumite persoane au ieșit prea devreme din viața mea și nu au mai apucat să mă vadă ajungând aici.

–Planuri de viitor?

–Am atât de multe… .Vreau să fac un turneu dar după ce lansez al doilea album și asta în vreo doi ani,poate trei,nu știu sigur și chiar mi-ar plăcea să-mi întemeiez o familie alături de bărbatul pe care îl iubesc.

–Dar pe care nu l-ai întâlnit încă.

Să mă dau de gol acum când aproape am terminat și să țip la Amy spunându-i că bărbatul pe care îl iubesc e în Paris și probabil îmi plimbă câinele dar nu putem fi împreună pentru că doar ce am aflat că părinții mei,ai Alexandrei și noi suntem spioni?Mi-am păstrat zâmbetul pe buze și cu o urmă de regret am spus:

–Da,așa e.

–Ei bine,fani din toată lumea ai Arrei ,albumul ei ”To infinit and beyond” este în magazine și îl puteți cumpăra sau intrați pe site-ul emisiunii noastre și îl puteți câștiga împrună cu un autograf și o poză cu ea.Spune-ne unde te putem găsi.

–În primul rând pe facebook-ul oficial ARRAOfficial,te twitter-ul cu același nume,pe instagram,ask.fm și omeagle.

–Mulțumim că ați fost și astăzi alături de noi la o ediție specială a acestei emisiuni.Noi ne vedem mâine iar acum o las pe Arra să vă încânte cu primul ei single : Fragile!

 

Reclame

4 gânduri despre &8222;Capitolul 7:Baby steps.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s