Capitolul 10: Pretty hurts

–La dracu!

E deja 12:30 iar eu nu am prea reuşit să îmi pun gândurile în ordine,ba chiar am făcut curat prin casă doar ca să reuşesc să revin cu picioarele pe pământ.Eram din nou singură,Alee avea nu ştiu ce treabă cu nu ştiu cine,sper să nu facă vreo boacănă,că altfel bătaia ei nu o s-o ia nimeni.Doamne,eu mă aud?Încep să vorbesc ca o mamă şi nici măcar nu sunt sigură că o să am adică o să avem un copil.Asta dacă…nu!Trebuie să fie al lui Eric.

–Ştiu ce o să fac!

Am fugit în bucătărie şi m-am apucat de gătit.Îmi era foame,şi asta nu era deloc ieşit din comun.Îmi era o poftă nebună să paste bolognese cu goacamole şi…chipsuri de dovlecei şi nu ştiu,văd eu.Oricum,nu am mai gătit niciodată toate astea deodată.Totul mergea bine până a trebuit să prăjesc sosul pastelor şi m-a luat o greaţă încât a trebuit să fug din nou la baie.

Era a mia oară când mi se întâmpla asta,chiar eram atât de proastă?

Nu am auzit când uşa de la intrare a fost deschisă,nici nu îmi amintesc să fi intrat cineva însă m-am trezit cu … Milo?

–Hei,ce faci aici?

–Mmm,Eric?Tu nu trebuia să…fii undeva?Nu ştiu…?

–Am fost să îl iau pe Milo.Tu ce naiba faci aici,aşa?

M-am ridicat şi m-am spălat repede pe dinţi,probabil mi se lipeau pastele de oală.Am intrat în bucătărie repede şi am oprit focul înainte ca apa să dea în clocot.Milo m-a urmărit până în bucătărie unde i-am dat ceva carne să mănânce.

Eric şi-a tras un scaun şi s-a aşezat la masă,privindu-mă serios.Încercam să elimin amintirea clipelor acelea din baie însă el chiar voia nişte răspunsuri.Mi-am ridicat privirea şi am întâlnit-o pe a lui.

–Ce e?

–Încerc să îmi dau seama ce îmi ascunzi.Ceva este!

–Nu e nimic,Eric.Stai liniştit.Probabil e mâncarea chinezească de dimineaţă.

–Nu e prima dată când s-a întâmplat.Am auzit şi în dimineaţa asta,şi în weekend şi vreau să ştiu care şi unde e problema!

–Nu e nicio problemă.După masă am programare la doctor,dacă e ceva promit că te anunţ.

–Promiţi?

Am zâmbit şi l-am sărutat pe obraz,apoi am văzut că nu mai puteam sta la masă şi am plecat.Nici nu am avut timp să mă bucur de surpriza lui Eric.A trebuit să fug la maşină şi să plec.Am deschis portiera şi când să dau prima cheie am observat pe bancheta din spate un buchet de trandafiri şi un bilet.

„Ai grijă cum conduci.Te iubesc.Eric ❤ ”

Are dreptate.Ultima dată când eram atât de disperată după soluţii pentru problemele mele am făcut un accident care s-a terminat cu mine în spital şi cu Grey mort.

Am ajuns în circa 15 minute şi chiar când am intrat pe uşa cabinetului medicului mă căuta asistenta.Am intrat în încăperea vopsită în alb,în faţa mea fiind un birou masiv şi o doamnă drăguţă şi amabilă în spatele lui.M-am aşezat pe unul din fotoliile din faţa lui şi pentru că făcuseşi nişte analize trebuia să iau rezultatele.

–Dnă.Leto… .

–Dră. ,nu am ajuns acolo.

–Oh.Îmi pare rău,nu am vrut… .

–Nu e nicio problemă.

–Vreau să veniţi cu mine.Am ceva să vă arăt,probabil nu o să mă credeţi dacă vă spun.

M-am ridicat speriată şi am urmat-o îndeaproape.Am intrat într-o anexă a camerei şi mi-a spus să mă aşez pe o masă mobilă.M-am întins şi am încercat să mă relaxez apoi a făcut cea a mai făcut şi la un momentdat mi-a arătat ceva pe un ecran.

–Vedeţi umbra asta mică de aici?

–Da,e de rău?E vreo tumoare,ulcer,ceva?

–Staţi liniştită şi ascultaţi-mă.a spus râzând.Ascultaţi doar.

–Oh doamne.

–Andrea,felicitări.Eşti însărcinată!După ce mai verific ceva îţi fac o programare pentru nişte analize şi o altă ecografie.

Reclame

Un gând despre &8222;Capitolul 10: Pretty hurts&8221;

  1. Pingback: Da,da :)) | Lost in Wonderland

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s