That day.

323c260c470193755cbe36ea567bb459-d5o2vf9

Stropii de ploaie nu încetau să se oprească,şi deşi îmi atingeau pielea ca sute de ace,nu ajungeau pe pământ.Spatele îmi era rezemat de un zid rece iar şuviţe de păr îmi erau lipite de cap.Hainele erau ude şi parcă prinse de mine.Am încercat să-mi mişc capul însă nu puteam.Nu vedeam nimic,însă auzul îmi era perfect,poate chiar prea perfect.Am atins zidul uşor cât să-i simt textura şi m-am sprijinit mai mult de el până am ajuns în picioare.Am pierdut prea multe pentru o noapte.Mai întâi jumătate din sângele din corp iar acum vederea.

Ploaia pica asemeni unei copertine ce învăluia totul în negură.Prindeam frânturi de imagini şi cu ajutorul sunetelor le conturam mai bine.Am reuşit să găsesc arcuşul viorii care zăcea la 1m depărtare de el.M-am aplecat să-l iau dar atunci am captat sunete ce indicau mişcare.Muşchii îmi erau încordaţi,mişcările greoaie iar trupul paralizat.

Am dus cu greu vioara pe umăr şi am atins-o violent cu arcuşul emanând un câmp de vibraţii ce-mi clătea imaginea de ansamblu asupra locului.Umbre ce se mişcau cu rapiditate spre mine au disparut atunci când ecoul sunetului se pierdu în neant şi am simţit o lovitură puternică în abdomen.Mi-am pierdut echilibrul pentru puţin timp dar am reuşit să rămân în picioare în faţa atacatorului.

Mi-am lăsat nervii să preia controlul arcuşului şi am auzit la scurt timp un ţipăt de durere sfâşietor urmat de vibraţiile formate la contactul cadavrului cu pământul.În jurul meu se crease un câmp de forţe letal.Am respirat cu greu şi am scăpat instrumentul morţii din mână,prăbuşindu-mă lângă el.

–Amy… .am auzit încet.O mână caldă îmi atinsese spatele şi mă făcu să tresar.

Asta a fost.Ultima luptă din care am reuşit să ies învingătoare.Cu ultimele puteri am apărat ceea ce am avut mai scump pe lume.Mi-am ridicat cu greu pleoapele şi am zărit conturul înceţoşat al lui.Era acolo.L-am prins de mână şi am zâmbit ştiind că acea zi a sosit... .

Reclame

17 gânduri despre &8222;That day.&8221;

  1. Pingback: New ONE-SHOT. | Lost in Wonderland

  2. dragut si trist pacat ca a fost atat de scurt 😦 caci cum a spus si Ankita ne-ai lasat in pom :))) dar mia placut mult faza cu instrumentul mortii si modul in care incerca ea sa il apere cu toata fiinta ei <3…..nee nee in cinstea acestui one shot superb o sa public un capitol din orice poveste vrei tu 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s