4# SHOCKZ.COM

trasferimento

1.Colaborări inedite/Povești cu suflet–Valentina .

2.Cântece de viață/Artiști prețioși.

3.Interviu cu un prieten.

4.Jurnalele Bloggerilor.

5.5# SHOCKZ.COM–12.08.2013

1.Colaborări inedite/Povești cu suflet–Valentina

2cca98b53df97d6a6d943827e00fd2cf(meritele asupra copertii se datoreaza Oanei Larisa)

”Micul orășel Oakenfield este zguduit de moartea violentă a Valentinei Delora,care lasă în urma ei multe semne de întrebare.Prietena ei,Katherine Milo nu poate trece peste moartea Valentinei care îi îngreunează viața,aceasta suferind de o formă destul de gravă de pierdere a memoriei.Când Valentina începe să i se arate,nu este crezută nici măcar de vechiul lor prieten,Eric Phalon,detectivul care anchetează crima,și este catalogată drept nebună.Când probele pe care le descoperă sub îndrumarea spiritului o incriminează,totul pare pierdut până la indiciul final,care arată cu adevărat fața Valentinei și a ucigașului ei.„

Cam așa a început nebunia numită ”Valentina„ .Recunosc că nu a fost ceva plănuit,totul a venit pe parcurs foarte ușor și lucrez în word în paralel cu blogul.Capitolele de la ea vin o singură dată pe săptămână,lunea ca și numărul din revistă.

Personajele au fost influențate de ultimele pelicule și melodii ascultate de mine.Ei bine,câteva dintre voi au reușit sp citească și micile descrieri pe care le-am făcut pentru : Katherine ”Kate” Milo , Eric Phalon ,Valentina Delora și Alexander ”Alex” Alighiero.

Până în prezent nu am făcut mari progrese cu această poveste asemeni colaborării ”Her name was Blaine” însă am ajuns la capitolul 1.Având în vedera că sunt capitole mult mai lungi față de ceea ce scriam eu până acum,mă mișc mai greu și am preferat să aduc capitole săptămânal.Prologul este o cheie a acestei povești.De ce spun o cheie?Pentru că fiecare personaj reprezintă celelalte chei.

Sper că v-a fost plăcut acest articol și vă aștept părerile cât mai curând ca să aflu dacă o continui sau nu.

2.Cântece de viață/Artiști prețioși.

Astăzi vă prezint o altă rubrică!Este vorba despre un articol care va veni o dată la 3 numere.În ea voi prezenta melodii care m-au influnțat de-a lungul formării acestui blog și a unor povești.

Încep cu o artistă din punctul meu de vedere,completa : Beyonce.

COLUMBIA RECORDS BEYONCE TOURNu este frumoasă?

Nu are rost să înșir cuvinte de laudă sau ură pentru că ea va rămâne aici indiferent de ce spun și o admir pentru devotamentul pe care îl are față de America și ”sănătatea„ ei.Voi publica o melodie care,zic eu,o definește complet și aștept să văd ce artiști îmi recomandați să mai ochesc data viitoare.Ce credeți despre ea?

3.Interviu cu un prieten–Larisa Oana

1.Ce inseamna pentru tine blogul tau?

Oana’s Blog sunt eu. Prin tot ceea ce este, aspectul sau, ceea ce scriu pe el si lucrurile promovate prin intermediul sau ma reprezinta. E un fel de oglinda virtuala scrisa. Anul trecut, in septembrie mi-am dorit sa invat prin blog, sa imi fac prieteni si sa socializez cu toata lumea si mi-am dorit din tot sufletul ca blogul sa nu ma schimbe. Si nu s-a intamplat asta, cu ajutorul blogului, stiind ca voi ajunge acasa si voi putea scrie pentru a ma descarca, am trecut cu capul sus prin multe. Atat blogul meu, cat si a celor pe care ii urmaresc, sunt pentru mine o bucatica de Rai.

2.Am vazut o rubrica interesanta la tine pe blog,cea in care faci coperti cartilor consacrate.Ai vrea sa ne spui mai multe?

Ideea rubricii „Cover? Yep, book cover!” mi-a venit acum ceva timp. Nu aveam un titlu si nici certitudinea ca modificatul imaginilor este una dintre pasiunile mele. Am inceput prin a crea coperti pentru concursuri si abia apoi, am facut-o 100% din placere. Rubrica e una, zic eu, originala, si nu am un interval de timp pentru a posta in ea. Cum fac ceva nou, le arat si cititorilor mei. Tin sa precizez ca nu fac coperti doar pentru carti consacrate, depinde de cerinta concursului sau moement. Spun ca depinde de moment pentru ca niciodata nu spun: „Ajung acasa si fac coperta pentru cartea X.”, eu doar simt ca trebuie sa fac asta cand vad anumite imagini pe care pot sa le asociez cu o carte sau cu un moment de carte, asta daca am citit cartea.

3.De ce o colaborare cand ai scris doar o compunere pe blog?Esti curajoasa!

Multumesc! O colaborare pentru ca asa stiu ca ceva ma va impulsiona sa vin cat mai repede cu capitole noi. Aveam o ciorna a primului capitol din „Limita absolutului” inca din Ianuarie, dar niciodata nu am indraznit sa il public cu teama ca voi dezamagi in momentul in care capitolele ar intarzia sa apara. Plus ca am primit destul de multe incurajari, una dintre ele venind chiar din partea ta si iti multumesc frumos!

4.Daca intr-o zi ai fi contactata de o editura,pentru a continua ceea ce faci pe blog la un nivel mai avansat,cum ai reactiona?

Pe moment, nu o sa stiu ce sa spun. Probabil voi iesi pe balcon sau in curte, depinde unde ma voi afla si apoi as raspunde. Nu stiu daca as fi de acord, dar nici nu stiu exact la ce te gandesti. La un nivel mai avansat, fara sa imi impuna anumite teme? As fi supraincantata! As accepta daca as fi lasata sa scriu exact ceea ce simt, cum o fac si pe blog. Totusi, totul ramane la nivelul lui: „daca..” .

5.Daca ar fi sa faci un top 5 al blogurilor(al meu se exclude) pe care le admiri ,care ar fi acelea si de ce?

De ce esti rea? Pe primul loc s-ar clasa blogul Biancai (bianca2b) pentru ca blogul ei m-a ajutat sa iau o decizie foarte importanta, aceea de a imi face blog. Pe locul 2, blogul lui Lexy pentru ca simt ca pot sa spun orice fara sa fiu judecata si mai sunt si ascultata. locul trei ar fi fost ocupat de blogul tau, dar cum nu imi dai voie, locul ii revine lui Sayuki si nu am cuvinte sa descriu ceea ce simt cand intru pe blogul ei. Locul 4 este ocupat de blogul Roxanei (fallinginlovewithbooks) pentru ca pur si simplu imi place ce face ea acolo. iar, ultimul loc, dar nu cel din urma, locul cinci il acord lui krisszu.

Cuvant de adio: Nu cuvant de adio, ci de revedere pentru ca raman prin apropiere mult timp. Vreau sa iti multumesc pentru interviu si sper sa devenim prietene apropiate pentru ca suntem genii diabolice si trebuie sa stam aproape. Publicitate pentru blogul meu? Ii invit pe toti sa intre pe el daca isi doresc, sa intre de placere, nu din vreo obligatie. Si, sper sincer, ca cititorii sa stea alaturi de noi si sa priveasca atent evolutia personajelor din „Limita abbsolutului”. Multumesc!

4.Jurnalele Bloggerilor–Blair Waldorf.

Știu ce trebuia să scriu astăzi însă nu pot să trec cu vederea faptul că mi-ați fost alături atât de multe dintre voi.Nu voi da nume,fiecare se va recunoaște în cuvintele ei.

”Trag concluzia ca nu mai e asa grav,Blair, ce naiba ai patit zilele astea?Sunt aici ca sa ascult.Un pas important l-ai facut deja,stii sa vorbesti in nu stiu cate limbi ca nici nu le pot numara,continua tot asa si arata-le alor tai ca poti ca esti in stare sa iei decizii,decizii bune.Nu mai, nu e vorba de amenintari,ci de fapte.Trebuie sa le arati ca poti si fara ajutorul lor,de exemplu, cu muzica,daca intradevar iti place exerseaza, avanseaza si dovedestele ceea ce ei nu au vrut sa creada ca poti si poate se vor supara, dar rezultatul final le va arata ce fiIca minunata au.lexy probabil are si ea o minte diabolica,si stii tu, gandim la fel.Si, sa iti explic de ce eu si lexy probabil ne-am „pus ” pe capul tau,pentru ca chiar daca nu ne cunoastem personal, stim ce inseamna prietenie,si prietenele mereu se ajuta,sunt alaturi una de alta,si tot ceea ce vreau eu sa intelegi e ca voi fi aici si te voi ajuta sa iti ridici moralul fara bloody mary.Sper sa fie de acord cu mine!When I saw this title, I hoped that I can help you. But after reading this, I was speechless. Still I do not know what do say. I want you to know that I will here everytime for you, even we do not know each other very well, we are not so close. „

”But anyway, are you drinking alone? I think I could keep you company. Braila is not so far from Bucharest, is it? Ok, I am gonna end this here, before show you my real face when I am drunk. But anyway, don’t forget my plan!! And I know how you feel.„

”Ai sa vezi ca vor regreta atunci cand vor vedea ca asta e intradevar lucru ce te face fericita, iar intre timp, eu si fetele o sa te sustinem in continuare 🙂
Dumnezeule, sa nu mai aud asa ceva de la tine. Da-le naibii de vizualizari, cum naiba poti crede ca plictisesti lumea?Ihh, nuu!! Nu te consuma din nimicuri B 😦 Nu-ti faci rau decat tie… .Uite na, s-au intalnit blonda si bruneta si au zis sa fie prietene :)) Uf, uneori imi doresc sa fi locuit in acelasi oras… .Aww, love you too!! Da-o naibii cu distanta asta :)).When I saw the first words of this post i thought ‘fuck, i misclicked again’ but when i start reading , even if i was very shocked i recognized you and i don’t know what the fuck were you thinking when you wrote this – or maybe should i say what you weren’t thinking ? – but you know, sometimes, just sometimes, you have the right to pull out all you thoughts and all you pain because keeping all that inside is not good, even for the best actress. In the case you wonder what i think about you angry, you strange way to express you feelings, well, you shouldn’t give a fuck, because all of it should be just for you, not for some fucked up people who decided to give a crap for your words. I know how hard it is and I live it every day. I say that to you because I am one of those many persons who actually care about you, and not just waste time spreading loveling thoughts and bear hugs. It is reality, and it’s sucks. I am not gonna say that you are allright, i am not gonna pretend that this is a chapter of a story or this is a girly chat on a summer night. Yes, Blair, you are all that things that you said you are. And I am, too. Just like many others teenegers. But you know, all of this will gonna end at some point. One day you will wake up and some of the weight in your chaste will disappear.Because you have friends.Because you are loved. Because even we just talk throught the internet, we share a special relationship, a true friendship. So even if you’re drunk, even you’re sober and sad, remember a thing: you’re not alone. That is the prahese that i repeate before i go to sleep. And it helps. It doesn’t ease the pain and the ache, but it hepls.. „

”Oh god…B? what happend?! Tell me who did that to you and he’ll be fucked up! I’ll call Chuck Norris for you!Am citiiit da’ ma ingrijorezi! ce ma fac cu tine?!„

”Omu’ intelept consuma alcool pentru a alunga suferinta, tradarea si senzatiile de singuratate. Acesta de obicei va spune adevarul , gandindu-se la toate relele petrecute in viata si descarcandu-se emotional. :* De asemena sunt destepti si calculai atunci cand beau, cate putin din fiecare.Hey, ce se intampla cu tine, esti oke ?B, seriously ? You are not fat, you’re awesome, and amazing. Get drunk every night, its better then pain, its better then lonleyness. Belive me, experience helps. „

”What’s with you girl?What happened?Whattt??Oh godd you youu you have a child???And you didn’t tell me??I will kill youuuuuuuuuuuuu!Heyyy you see i make you laugh,I’m the best!What’s with that baby who are you and what you do to B ? I will kil you if you did something to her :) )))„

”Ok, cum naiba ai reusit sa te imbeti?!Sper din suflet ca esti acasa, nu prin oras … .Doamne… .Vezi poate se uita careva din familie pe blogul tau !„

”You are so Stuuupiiid!You are not faaaat!I will kill you if you say that you are fat.>:PYou are beautiful exactly you are now and and stop yourself from criticize!!!!„

”Fucking kidding me? I knew that you are my psihopathic sister, but this…Damn!You are fucking insane!!! Not drunk and not high, you are INSANE!!! Love ya’!„

Vreau să știți că nu contează la ce distanță ne aflăm,sau în ce țară suntem,pentru că mereu vom avea prietenia care ne unește atât de puternic!Ceea ce am legat noi prin tastele și ecranele laptop-urilor,calculatoarelor sau telefoanelor va dura veșnic,pentru că acum,când am avut două zile negre voi ați reușit să mi le luminați,atât de tare încât acum sunt aici și vă sunt recunoascătoare că mi-ați dăruit o părticică din sufletul vostru frumos!Vreau să știți că nu vă voi uita niciodată,și mai ales nu voi uita că ați fost alături de mine când alții nu au fost și pentru asta vă sunt îndatorată.Am simțit nevoia să mă descarc iar voi ați fost umărul pe care am plâns și plasa de siguranță a vieții mele și dacă există ceva perfect în viața mea,atunci sunt viețile voastre imperfecte de care ne-am legat toate într-un fel sau altul.Vă iubesc fetelor!Alee,Oana,Lexy,Lizzy,Miky,Ankita,Rya,Anna și Bianca,sunteți acum cea mai importantă parte a vieții mele.Mulțumesc!

5# SHOCKZ.COM–12.08.2013

Ughh,după lupte crâncene cu mine,am ajuns din nou la sfârșit.Promit să fac un videoclip în care să-mi arăt recunoștința față de voi așa cum știu eu mai bine,prin cântec,dar asta,altădată.Ei bine,ce avem pregătit pentru data viitoare?

1.Colaborări inedite/Povești cu suflet–The Blood Of Gods .

2.Blogsferă–Cum să-ți faci audiență?

3.Interviu cu un prieten.

4.Jurnalele Bloggerilor.

5.6# SHOCKZ.COM–19.08.2013

LOVE YA,BLAIR!

Reclame

24 de gânduri despre &8222;4# SHOCKZ.COM&8221;

 1. Pingback: No,this is not a fucked up post . | Lost in Wonderland

 2. Uite ca ai reusit si tu sa ma faci sa plang si cica eu sunt aia care se abtine asa usor din plans. Dar, cuvintele tale, oh God, ti-am mai spus ca te iubesc? >:D<
  Fii sigura ca daca vei mai avea momente din astea, vei avea pe al cui umar sa plangi, vom fi aici pentru tine indiferent de situatie pentru ca prietenia nu tine cont de distanta. Uh, lacrimile nu ma prea ajuta sa gandesc coerent asa ca mai bine ma opresc din a vorbi. Te mai innebunesc pe mess :))
  Btw, Beyonce is fucking amazing!

 3. Desi tre’ sa recunosc ca o iubesc pe Beyonce nu pot sa ascult melodia asta fara sa ma prapadesc de ras. Pana acum cateva luni era o melodie pe care o ascultam atunci cand ma simteam singura, dar de la ultima lectie deschisa la scoala nu pot sa nu bufnesc in ras. Nebuna de diriga-mea a folosit-o ca decor pentru lectie si am ascultat-o 2 ore in continuu de ne uitam noi si profii intre noi iar ea dadea din cap si se simtea bine :))) Lol, nu cred ca am sa mai pot asculta melodia asta vreodata fara sa ma gandesc la ea:))
  Frumos interviul 🙂 Multumesc pentru apreciere Oana!Am ramas masca cand am vazut ca ocup locul 2 in topul preferintelor tale 🙂 Multumesc foarte mult!
  Hai ma B ca esti aiurea, ma faci sa ma simt atat de trista numai cand vad posturi dintrastea 😦 Ma faci sa ma inmoi ca jeleu’ :))

 4. Di eu o ador pe Beyonce, si o admir enorm! Ce naiba, imi amintesc ca pana si mama asculta melodiile ei, deci se trage din familie :))
  B, ce ai scris tu acolo, m-a facut sa vars o lacrima, si asta e ceva, belive me ! Nici nu am cuvinte sa descriu cat tinem , noi toti la tine . Si daca spun asta sper ca o spun in numele tuturor ! Tu ai fost aceea persoana pe care ma/ne puteam baza tot timpul. Cand aveam o problema, o pana de inspiratie sau pur si simplu eram cu moralul la pamant ! Si inca esti, si mereu vei ramane Queen Evil B pentru mine, pentru ca mereu ai fost acolo pentru noi toti. Noi de ce nu am fii aici pentru tine? Am da dovada de lipsa de respect si nesimtire ! :* Suntem ca o familie aici, care se tot mareste, famila la nevoie nu se lasa :**

 5. Awww B <3,ce cuvinte frumoase :o3 .Ah,te pupicesc tare,tare si sa stii ca mereu voi fi langa tine si vei avea un umar pe care sa plangi,ma rog,virtual,dar tot e ceva.;;)
  Normal ca este frumoasa!nu mai incape indoiala iar vocea ei este superba.Asta e una dintre putinele vedetele adevarate.
  Pupilicesc again,my coward :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s