5# SHOCKZ.COM

trasferimento 3f

1.Colaborări inedite/Povești cu suflet–The Blood Of Gods .

2.Blogsferă–Cum să-ți faci audiență?

3.Interviu cu un prieten.

4.Jurnalele Bloggerilor.

5.6# SHOCKZ.COM–19.08.2013

1.Colaborări inedite/Povești cu suflet–The Blood Of Gods .

Blood of the gods (3

SINOPSIS : Noaptea poate fi cel mai bun sfetnic însă poate fi şi cel mai aprig duşman.Cand un simplu muritor reprezintă cea mai mare ameninţare pentru Lumea Zeilor,trebuie luate măsuri.Singura care poate face faţă ameninţării este Moştenitoarea Athenei.Renegată de toţi locuitorii Regatului,părăsită de toţi,alungată din propria casă,acum vin să-i ceară ajutor.

Ochii plini de lacrimi nevinovate,uscate pe pielea pergamentată,au lăsat urme adânci în inima de nemuritoare.Vântul se joacă cu pletele blond-roşcate lungi până la glezne,razele soarelui scaldă chipul neatins de timp şi ochii verzi veghează din umbră asupra Lumii.Braţele graţioase îmbrăţişează duios arcul din aur cu săgeţi de lumină.Picioarele lungi,acoperite cu mătase albă brodată cu fir de aur,stau nemişcate pe stânca înaltă,triumfătoare,glorioase.Buzele parcă croite din roze într-o formă senzuală s-au unit într-o armonie ireală şi a spus:

– Θα βρείτε το τέλος…
 
Toată povestea aceasta a început după ce am văzut filmul ”Immortals” cu Henry Cavill (God help!) și da,de aici m-am inspirat cu peisajul însă povestea nu are legătură cu filmul.M-am bucurat când v-am văzut reacțiile legate de această poveste pentru că am mai avut două tentative care au eșuat,cea mai cunoscută fiind Blood on Sand pe care am început-o când eram găzduită de Carro pe blogul ei.Sper să rămâneți alături de mine până la sfârșit și să nu mă judecați pentru final.
Ce capitole am scris la povestea asta?

Deocamdată atât pentru că nu vreau să mă grăbesc cu ea,îmi este prea dragă să o termin repede așa că nu mă grăbesc.

Personajele acestei povești sunt Adeeya/Athena,Zeus,Adonis,Athos și Medeea.Desigur,am făcut un trailer cu ajutorul lui AleeAly căreia îi mulțumesc iar în el puteți vedea mai pe larg întreaga desfășurare pe care o pregătesc pentru poveste.Vă aștept părerile legate de această poveste 🙂 .

2.Blogsferă–Cum să-ți faci audiență?

Ok,pentru toate dintre noi,vizualizările au un rol important sau mai puțin important în viața de bloggeriță.Este greu să capeți followeri și mai ales să găsești perosanele care îți vor urmări până la capăt blogul,comentând și dând like-uri.Ei bine,la început este greu,pentru că dacă nu cunoști alte persoane cu bloguri nu capeți reclamă și poți s-o duci așa mult și bine.De aceea blogul este un mijloc de interacțiune,pentru că se leagă prietenii care durează pentru simplul schimb de păreri.

Eu când am început,acum mii de ani pe alt site de blogging,aveam doar două prietene care comentau și patru followeri.După ce m-am mutat pe WordPress și am văzut că vizualizările cresc,m-am gândit că dacă nu pierdeam timpul pe alt site de profil,poate că vă cunoșteam mai bine.

Întrebarea zilei:Voi cum atrageți followeri și cum vă faceți ”audiență”?

3.Interviu cu un prieten–Lexy

1.Prezintă-mi cea mai de succes poveste a ta.

R:Ce întrebare e asta? Toate poveștile mele sunt de succes! :)) Glumesc. Cred că cea mai vizualizată poveste a mea e și prima pe care am scris-o, cea cu care am intrat în blogsferă. E povestea cu cele mai multe capitole și la care m-am chinuit cu adevărat să lucrez pentru că eram la început și nu știam dacă e bine sau nu. Atunci când am început să o scriu vroiam să fie ceva unic și interesant. Abia începusem să citesc mai în forță și am folosit ideea cu fata plecată la internat – pe vremea aia în Romania abia apăreau carțile de genul. Anya s-a vrut un fel eu cu mai mult curaj, dacă cineva a fost atent pe la începutul poveștii am descris-o exact așa cum sunt eu – deși după am modificat  A fost povestea ei, povestea unei tipe fără noroc care se află în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Învață să aiba încredere în ea, să iubească și să accepte faptul că prietenii adevărați nu există doar în filme. Ceea ce, în realitate, ar trebui să invețe toți .

2.Care este povestea lui Lexy?

R:Alexandra, pe numele sau real, e o moldoveancă care respectă tiparul de femeie aprigă și guralivă, dar desigur, cu măsură .E o fată foarte sufletistă, uneori prea atenta cu cei din jur și care dă și nu primește mai nimic înapoi. La prima vedere , e posibil să nu intri în vorbă cu ea deoarece e posibil să crezi că e sora de la facultate a cuiva – aparent expresia ”picioare până-n gat” e genetică . Îi place să citească – deși mama sa nu e de acord atunci când vede facturile din poștă – îi place să scrie, deși mai are de lucrat la partea cu încrederea în sine, îi place să cânte deși de obicei e pe lângă și excelează în multe sporturi, cum ar fi aruncatul cu privirea și ridicatul sticlei la gură.E o prietenă bună chiar și cu cei ce nu îi merita loialitatea, își iubește sora ca pe ochii din cap și încearcă în fiecare zi să meargă mai departe , oricât de greu ar fi.

3.Cu ce gânduri și așteptări ai pășit în lumea blogging-ului?

R:Speriată de bombe, asta-i clar iar dacă cineva știe cum eram la început aceea e Lizzy. Mi-a fost teribil de frică să îmi fac singură blog pentru că asistasem la batjocorirea multor bloggeri. Pe de-o parte mă așteptam să fiu primită cu reproșuri și cuvinte urâte. Știam că mai am mult de lucru și eram total conștientă că blogul meu nu va înflori peste noapte. În sufletul meu îmi doream să fiu apreciată, îmi doream ca cineva să îmi citească povestea și să considere că e frumoasă și că sunt pe drumul cel bun. M-am schimbat mult pe parcursul timpului, la început eram timidă și luat reproșurile ca atare; acum am învățat că lumea e rea pentru că e rea și că cei ce te batjocoresc sunt doar invidioși. Așa că m-am dat după folozofia ”luptă cu foc contra focului”, și pot spune că nu a durat mult până să aduc blogul o treaptă mai sus, să îmi găsesc prietenii pe care îi consider mai apropiați decât cei din viața de zi cu zi și să capăt mai multă încredere în talentul pe care îl am.

4.Ai putea să faci un top al bloggerilor (mă exclud) pe care îi admiri sau îți plac?

R:Asta e puțin cam rău din partea ta, B . Nu îmi place să fac diferențe între colegii mei de blogsferă, dar nici nu m-am fofilat vreodată atunci când a trebuit să spun adevărul. Referindu-mă la blogurile despre cărți, am să îi numesc doar pe cei cărora nu le-am pierdut nici un post și pe care îi stimez enorm, și anume , într-o ordine aleatorie, Bianca2b, AndreeaPop,Krisz, Roxtao,MariaCris,Oana, Rya și Sayuki. Nu știu dacă am uitat pe cineva, am cam rămas cu lista goală de când s-a desființat GoogleReader. Dacă ne raportam la blogurile cu povești, o voi numi pe Alle pe care o știu încă de când DS era în forță;Rya,Lizzy, Krisz și tu, Blair. Urmăresc multe bloguri, și aceastea sunt doar câteva dintre cele pe care le apreciez, dar pe cele de mai sus.

5.Ce te face să scrii?

R:Mmm, complicată întrebarea asta. Ce mă face pe mine să scriu….într-o anumită măsură, scriu pentru a mă descărca. Nu sunt fumătoare și nu beau – prea mult – cât să zic că mă descarc în acest fel; atunci când am probleme și sunt tristă, atunci când sunt foarte fericită și nu îmi mai încap în piele de bucurie, scriu. Scriu ca să mă simt bine, scriu ca să mă afirm, scriu ca să nu cad în alte extreme, scriu ca să îmi alin rănile, scriu ca să îmi dovedesc mie că sunt bună la ceva. Ajungi într-un moment în care ești deprimat la un stadiu în care nici prietenii nu mai ajung la tine și începi să cauți motive pentru care merită să mergi mai departe; sunt un elev de nota 10, sunt bun la înot, vreau să excelez pentru că am cu ce.Eu scriu. Asta e ancora mea și mă bucur că am ajuns să fiu apreciată de persoane care știu ce înseamnă literatura. Cel mai minunat sentiment din lume e atunci când un grup de oameni te aplaudă pentru că ești cu adevărat bun la ceva.

Cuvânt de revedere : Mulțumesc Andreea pentru că ai aruncat cu interviul ăsta în mine cănd aveam mai mare nevoia să vorbesc . Nu le am cu finalurile, dar pentru cei ce citesc asta, vreau să le mulțumesc pentru aprecieri și pentru critici; toate au contribuit la ceea ce fac în prezent, și mai ales, la persoana care am ajuns să fiu.

P.S. Am uitat să mă fălesc cu blogul meu super bengos :)). Merci Blair pentru notificare.  Vă invit să intrați pe The Crazy World of Lexy dacă doriți să citiți scrierile unei liceene care consideră că are nițel talent atunci când trece cu stiloul pe hârtie; intrați dacă vă place să citiți și/sau să scrieți și vreți să împărtașiți opinii cu cineva.Dar cel mai important, intrați doar dacă sunteți curioși și aveți gânduri bune. Nu sunt la fel de prietenoasă cu persoanele care caută scandal. Dacă te simți atunci nu, nu intra pe blogul meu.

Mulțumesc Lexy că ai dorit să iei parte la clădirea acestei reviste!

4.Jurnalele Bloggerilor-Jurnalele lui Miky.

Miky,Miky,Miky,păi,Miky e o fată care stă în București,este o prietenă grozavă și o scriitoare formidabilă.Ei bine,astăzi vom intra să cautăm secrete de succes printre fiole jurnalului Mihaelei.

Un lucru îl știm sigur!Este un fan enorm al seriei The Vampire Diaries așa că să nu vă mire conținutul următoarelor fanfic-uri deja terminate:

Țin să-mi manifest regretul asupra faptului că a renunțat la povestea scrisă de ea cu personaje proprii inpirată din Evernight însă sper că atunci când va citi asta,se va gândi să mai încerce să scrie după idei proprii pentru că o face absolut amazing!

Cu alte cuvinte dragelor,intrați pe XoXo Miky pentru că este unul din cele mai tari bloguri pe care le-am descoperit.Are de toate de la recenzii până la detalii amânunțite asupra personajelor favorite.Ah,să nu uit de recenziile pentru seriale care sunt la fel de amazing!

5.6# SHOCKZ.COM–19.08.2013

1.Colaborări inedite/Povești cu suflet–Triumphant.

2.Blogsferă–Who am I?

3.Interviu cu un prieten.

4.Jurnalele bloggerilor.

5.7# SHOCKZ.COM–26.08.2013.

BLAIR

Reclame

11 gânduri despre &8222;5# SHOCKZ.COM&8221;

 1. Pingback: Give me 5!! | Lost in Wonderland

 2. Imi place interviul dat de Lexy!
  Blogul lui Miky e pe placul meu, undeva in TOP 10 🙂 Cum ai spus si tu, gasesc tot ce vreau pe el, totul e pe placul meu (iar eu sunt una dintre persoanele alea pretentioase si incapatanate a dracu).
  Nu stiu reteta audientei si nici nu vreau sa o stiu. Eu pur si simplu scriu ceea ce simt pe blogul meu si o sa o fac in continuare pentru ca imi place. Followerii si vizualizarile sunt un bonus 🙂

 3. Interviul lui Lexy e frumos 🙂 si frumoase intrebari si frumoase raspunsuri
  Despre audienta…pot sa zic ca am incercat de toate, unele au functionat, altele mi-au adus prieteni ca voi si multe au dat gres. Am ajuns la concluzia ca doar scriind reusesti sa atragi oameni, deci incerc sa scriu tot mai des 😀

  • Am uitat de audiente…:)))
   Nu stau prea bine la capitolul asta dar nu consider ca trebuie sa faci mare lucru.Iportant este sa postezi des(ceea ce eu nu fac:)) ) si sa ai povesti frumoase,ce prind la cititori.Daca ai talent ,cel care iti va citi un capitol,sigur le va citi si pe restul..:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s