6# SHOCKZ.COM

trasferimento

CUPRINS:

1.Colaborări inedite/Povești cu suflet–Triumphant.

2.Blogsferă–Who am I?

3.Interviu cu un prieten.

4.Jurnalele bloggerilor.

5.7# SHOCKZ.COM–26.08.2013.

1.Colaborări inedite/Povești cu suflet–Triumphant.

TRIUMPHANT este povestea care m-a ajutat mult să evoluez la categoria acțiune.Încet am reușit să conturez abia niște scene cât de cât mulțumitoare în care ”Missing Whisper”,Robert și Tony au câștig de cauză,atâta timp cât inamicii lor au toate atuurile posibile pentru a câștiga lupta.

Am plecat la drum fără un reper fix.Recunosc că la început am dorit să nu aduc multe lucruri/personaje noi însă am reușit să creez un grup de inamici format din trei speciii diferite și anume din : Seth-Ether,Eve-Imethyl,Maya-Denat și Optgatron-Syncrobot și un grup format din o singură specie : Whisper,Robert,Tony și Accer Prime,liderul Imethylilior Syncroboți.

Despre personaje :

Pe Whisper o găsiți în Blair’s things–My Bloody Angels–Whisper Missing,sau dați click direct pe numele ei aici.

Am descris mai detaliat caracterele fiecărui personaj în ultimul capitol scris,penultimul al poveștii.Așa că o să citez:

Thumbnail.aspx

Anthony Blade Russo–aparține Curții Supreme de Jafuri și Crime,este licențiat în Tehnologie Syncrobotă Avansată și lucrează la baza Curții.Se ocupă cu revizii tehnice,lucrări de mecanică,construirea syncroboților Imethyli.A fost corupt de s.r.a. și a rămas loial chiar și după Asediu.Russo a urmat cursuri de pregătire intensivă pentru lupte corp la corp,lupte greco-romane,asedii armate,și poate face față unui război.Cunoștințelle sale în mecanică pot aduce mari pagube inamicilor și reprezintă un obstacol periculos pentru orice om sau mașinărie.

A fost coleg cu Eve Parker,el deținând Departamentul de Mecanică 1 a Curții Supreme de Jafuri și Crime.Este posibil ca el să dețină mult mai multe cunoștințe decât Eve Parker având în vedere că a absolvit Școala de Intructaj cu laude și a promovat la 17 ani.Rata lui de distrugere a fost catalogată la 4,78/5.

Note : Ce poate fi folosit împotriva lui :

 • Armele de asediu nucleare greu de asamblat și reîncărcat.
 • Missing Whisper.

Jensen-3-jensen-ackles-32916099-500-550

Robert Stark–este fiul lui Tony Stark ,creatorul a ”Stark Industries”,compania creatoare de arme folosite la distrugerea în masă.Moștenitorul imperiului S.T.A.R.K. a adus toate facilitățile companiei către Curte,unde s-a folosit de renumele și influența sa pentru a face rost de acțiuni și relații din interiorul Curții.Stark este un geniu în luptă,folosește arme de calibru mare și rata lui de distrugere a fost catalogată la 4,9/5 de către arbitrii Curții.Ca și în cazul lui Russo,poate face față cu brio unui război de mare amploare.Robert Stark a urmat cursuri de pregătire intensivă în cadrul instructajului dedicat spionajului,astfel,după ce a fost primit în Curtea Supremă,i-a revenit Departamentul de Contra-spionaj și Spionaj Central.

Relația dintre el și Eve Parker a fost una mai mult decât profesională ce poate provoca și acum daune sentimentale.

Note : Ce poate fi folosit împotriva lui.

 • Syncroboții

Christina-Aguilera-brunette

”Whisper Missing”–deținătoarea lui Accer Prime,dată dispărută după asediu.Cota sa de luptă este de 101% și a întrecut toate standardele impuse de Curtea Supremă,iar rata de distrugere în cazul ei este de 5/5,după datele găsite în baza de date a Curții.Adevărata identitate nu i se cunoaște însă trecutul ei nu a stat atât de ascuns.

Nu a urmat cursuri de instructaj,a renunțat la școală la 15 ani apoi a fost găsită și adusă la Curtea Supremă pentru a fi judecată.După multe antrenamente a rămas aici,ispășindu-și sentința și căpătând încrederea Consiliului care i-a acordat primul syncrobot,pe Accer.

Relația dintre ea și Eve Parker a fost una strânsă.Cele două lucrau în domenii apropiate,Missing fiind distribuită departamentului de Inițiere a Syncroboților.Avea grijă ca toți luptătorii Curții,apărătorii Legii să fie într-o sincronizare perfectă cu syncroboții lor.

Note : Ce poate fi folosit împotriva ei.

 • Cum nu s-au detectat obiecte în categoria de față,nu putem preciza cu exactitate ceva.

Fanele poveștii știau deja aceste lucruri însă aici le pot arăta tuturor,și poate atrag alți fani-în-devenire,nu Miky? :)) Ce ar trebui să mai știți?TRIUMPHANT va avea și un volum 2 pentru că așa ați decis voi,și vă mulțumesc!

2.Blogsferă–Who am I?

Toate avem pe blog o secțiune care se numește așa sau cel puțin,avem ceva asemănător.Eu cred că dăm naștere acestor pagini pentru că dorim să ne apropiem de cititorii noștrii și să le arătăm că nu suntem…fictivi.Ok,poate e un cuvânt pus greșit dar sigur facem asta cu un motiv.Eu am creat pagina pentru a le da sigurnață celor care intră pe blogul meu.

Întrebarea zilei : Voi de ce ați creat pagina asta?

3.Interviu cu un prieten–Ankita!

1.Prezintă-ne în câteva cuvinte povestea blogurilor tale.Cum ai început să scrii pe fiecare?

R:Ankita’s Crazy Words a fost o decizie destul de dificilă pentru mine. Citeam la vremea respectivă blogul lui Carro și blogul tău de pe blogspot și m-am gândit cât da talentate sunteți și mă gândeam că puteam face și eu asta, fiindcă deja începusem pe un caiet prima mea poveste, Cvintetul vrăjitorilor a.k.a. Wizard Secrets cum se numește acum. Apoi celelalte povești au venit pur și simplu. Am creat mai tarziu Scrierile unei liceene pentru că m-am mautrizat extrem de mult de anul trecut până acum și am vrut să mă apuc de povești mai reale, fără ființe supranaturale și, fiindcă nu voiam să amestec poveștile, le-am pus pe acest blog care, din câte am văzut, are destul de mult succes! 🙂

2.Dintre toate poveștile tale,care ți se pare mai de succes?

R:Hmmm, greu. Nu știu exact în ce constă acest succes de care vorbești…Am primit comentarii frumoase la fiecare poveste și cred că toate au succes în felul lor.

3.Dacă ai dori să faci o colaborare cu o bloggeriță (mă exclud) cu cine ai vrea?

R:Colaborare aș face cu orice blogger! Eu mă înțeleg bine cu toată lumea!

4.Cum ar trebui să fie o poveste din punctul tău de vedere,pentru a fi perfectă?

R:Nimic nu e PERFECT, pentru că gusturile oamenilor sunt diferite și nu îi poți mulțumi pe toți. O poveste care să le placă tuturor ar trebui să aibă câte puțin din toate.

5.Cu care dintre personajele unei povești (poate fi de pe orice blog) te asemeni mai mult?

R:Personajele pe care le creez eu seamănă cu mine din anumite puncte de vedere, însă au și lucruri pe care aș vrea și eu să le am,cred că e o chestie psihologică.Cel mai mult cred că mă asemăn cu Emma din Wizard Secrets fiindcă la un moment dat, dacă veți citi povestea atent, ea trece brusc de la fata timidă la fata cu atitudine și personalitate, lucru care mi s-a întâmplat și mie.

Îi salut pe toți bloggerii care îmi citesc și urmăresc pe mail blogurile, datorită vouă blogurile mele s-au dezvoltat atât de mult și tot datorită vouă mi-a crescut încrederea în forțele proprii. Puteți să le vizitați oricând vreți și să-mi lăsați părerile voastre sincere acolo unde simțiți voi că trebuie să spuneți ceva. Vă iubesc! XoXo!

Mulțumesc Ankita pentru interviul acordat!

4.Jurnalele bloggerilor–Bianca Corina Dinu!

Astăzi am pregătit blogul altei prietene dragi,Bianca Corina Dinu.Este fata care se teme cel mai puțin de armata lui B formată din Depp,DiCaprio,Timberlake etc.Desigur,pe noi ne leaga multe pasiuni,printre care blogging-ul,cântatul,Depp,DiCaprio,Timberlake,Bass,Bale,Winchester etc.

Astăzi voi prezenta blogul ei în mare pentru că nu aș putea face totul într-un număr,la fel ca și la celelalte.Începem cu poveștile inspirate din TVD : Dating With a Star, Looking for… ,The transition,The War of Demons și To be or not to be.Mai sunt și serii complete din care fac parte : A bloody story,A new love story,Another story,Complicated life for Elena Gilbert,Memories,My choice și Party.

Nu are doar povești TVD ci și originale : Darkness in your soul :

”Când Chloe se îndrăgosteşte de Oliver, unul dintre prieteni ei, este clar că ceva se întâmplă cu ea !Dar ce se întâmplă când aceasta se schimbă?
O lume noua plină de mister şi aventură, de pericole, o aşteptă pe eroina noastă ! Totul depinde de ea, iar totul este posibil să fie o presiune prea mare pentru Chloe”

In love with a ghost :

”Anne Marie este prinţesa regatului Norvige.Tatăl său este cel mai apreciat rege de până acum de regat iar Anne are peţitori în fiecare zi.Dar ce se întămplă când aceasta îl întâlneşte pe hoinarul Ash Le” Cruz.Un vagabont care stă într-o colibă părăsită şi care are grijă de el decând se ştie.”

Nu ezitați,intrați pentru că aveți de ce!

5.7# SHOCKZ.COM–26.08.2013.

1.Colaborări inedite/Povești cu suflet–Love is blindness.

2.Cântece de viață/Artiști prețioși.

3.Interviu cu un prieten.

4.Jurnalele bloggerilor.

5.8# SHOCKZ.COM-2.09.2013.

Mulțumesc din tot sufletul,Blair!

Reclame

91 de gânduri despre &8222;6# SHOCKZ.COM&8221;

 1. Pingback: Yayayayaa!! | Lost in Wonderland

 2. In primul rand , m-ai surprins cand ai scris despre mine , si merci mult :* Oho , armata aia e parte din noi, nu B? :))
  De ce am creat pagina „Who Am I” sau Simple Me cum am numito eu ….Deoarece cred ca lumea trebuie sa stie cateva despre bloggerul aflat in spatele monitorului ce scrie povestile si textele pe care el le citeste. Pentru a-si forma o parere despre mine si gusturile mele in materie de orice.
  Acum ca am vazut cu adevarat cine e Robert Stark sunt mega fericita deoarece e Jensen , cum as putea sa nu fiu fericita ? Siii deoarece e fiul lui Tony, poate sunt umpic in urma cu povestea astta, si poate ca deabia acum o citesc cap-coada , dar sunt foarte interesanta de ce rol va avea aceste pentru ca sunt o fana „Iron Man ” pe viata :))) Si btw nu m-as supara daca apare si Robert Downey Jr.*asa ca sa fie doi, tata si fiu*, omul ala , poate am uitat sa spun , dar sigur e in armata mea :))

 3. Prima data raspund la intrebarea aia din post, ce artist vreau sa vad in viitorul numar. mi-a facut o deosebita placere sa fac o coperta sclipitoare cu el, asa ca mai vreau sa fac una care sa il aiba in prim vizor. Da, da, da! Pe nenea’ Timberlake il vreau.

  Si eu am o pagina „Despre mine”, imi place sa cred ca sunt o persoana destul de deschisa si prin respectiva pagina am vrut sa le arat asta celor careimi citesc blogul. Chiar daca vorbesc destul de des despre mine in posturi, pagina aia e ceva mai speciala, creata special pentru cititori.

  • Normal,abia astept sa lucram la ea!
   Sunt total de acord cu tine,niciodata nu trebuie sa te ascunzi de cititorii tai pentru ca prin ceea ce scrii iti pot vedea sufletul si de ce sa nu fim complet onesti unii cu altii? 🙂

   • Exista si aici unele motive.

    Am vizitat multe bloguri pe care scriitorii refuza sa le descopere cititorilor fata lor. Cred ca aici intervine o frica. Exista persoane cu un caracter nu foarte puternic, persoane care probabil cred ca unii cititori nu i-ar accepta. Nu stiu exact cum sa imi explic asta, dar cert e faptul ca nu toti sunt asa ca noi.

   • Stiu,dar e pacat.Adica atata timp cat cititorii pot sa vada lucruri atat de intime ca lucrurile scrise de noi (recunosc ca mi-a fost frica de parerea celorlalti) nu poate fi foarte greu sa le arati cine esti.Oricum,treaba asta e optionala 🙂

 4. Pingback: BANANAAAAA!!! | Lost in Wonderland

 5. Pagina „Cine e Ankita” am facut-o pentru a ma cunoaste putin si cititorii mei, intelegandu-ma ma bine. Interviul a fost bestial (glumeam!:))) si mi-a placut de fapt tot numarul. Abia astept nr urmator. Ti-am mai spus ca ar trebui sa te duci la jurnalism?

 6. OMG! di-tai conversatia mai sus :))) oricum, pagina about Rya e facuta pentru mine. Am toate 4 paginile (adica descrierile) salvate, pagina about Rya e facuta ca sa pot vedea cum m-am schimbat eu, cum am evoluat si cum m-a ajutat blogul sa ma dezvolt si ca sa pot aprecia asta. Da, normal, e si pentru cititorii mei, dar sunt foarte sincera pe blog si mai ales cand scriu acea descriere deci pot vedea mai bine cine sunt si cum am devenit ceea ce sunt, iar uneori am nevoie sa mi se reaminteasca…

 7. Iubesc revista asta!Desi nu am intrat,nu inseamna ca nu m-am gandit despre cine ai scris,ce noutati ne mai aduci.:**Si pe viitor,nu se stie niciodata! :>
  Inca nu am o astfel de pagina.Inca mai lucrez la ea,iar in ritmul calculatorului meu care merge preacum o baba la inmormantare,nu voi avea sansa sa postez prea curand si trebuie sa ma mai cunosc putin.Momentan sunt in dubii cu unele chestii si trebuie sa le clarific.:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s