Capitolul 1.The First and The Last Born.

Noaptea de Crăciun.Ce noapte mai frumoasă putea găzdui o astfel de veste minunată pentru nenorocita casă Rowann.Melinda,era în bucatărie,ocupându-se de aranjarea mesei când o durere imposibilă o lovise,şi scăpă o farfurie din mână,alertându-l pe Tyler!Acesta coborâ cât de repede a putut şi cu greu au mers la maşină.
Tyler mergea cu viteză pe străzile aglomerate ale oraşului care era în plină sărbătoare!
–Tyler!!Dacă e să mor… .începuse Melinda.
–Tu nu o să mori!!Copilul ăsta are nevoie de amandoi!Chiar dacă va trebui să îţi donez sânge,nu vei muri!!se răsti la ea,
Tyler chiar dacă nu recunoştea,încă ţinea la Melinda,însă faptul că ea a ţinut ascunse atât de multe secrete,a creat o prăpastie între ei.
Intraseră în spital iar o asistentă şi doi doctori au internat-o de urgenţă.
~După 19 ore…~
Uşa se deschise şi un doctor apăru în dreptul lui Tyler.Şi-a dat jos masca şi îl privi cu tristeţe pe Tyler,care se ridicase,fiind cu aproape un cap mai înalt decât doctorul,arătând ameninţător.
–Dle.Rowann… începuse doctorul.Îmi pare rău însă dna.nu a supravieţuit.
–Ce?a întrebat Tyler,cu lacrimi în colţul ochilor.
–Domnule,ar trebui să ştiţi că viaţa fiicei dumneavoastră a fost plătită cu cea a soţiei,şi sunt sigur că ea nu ar fi vrut să vă aflaţi în această stare.Încă o dată,îmi pare rău pentru pierderea suferita.a spus doctorul şi a dat să plece însă Tyler se repezi la el şi îl strânse de gât,de data aceasta plângând.
–Ce dracu ştii tu despre cum mă simt sau ce vroia Mel?!
–Domnule,lăsaţi-mă jos ca să nu chem paza!
I-a dat drumul iar doctorul se îndepărtă cât de repede a putut.Tyler a dat cu pumnul în perete,acesta crăpându-se.A dat frâu liber sentimentelor copleşitoare.Deşi nu o mai avea de mult,simţea cum inima i se sfâşie în mii de bucăţele.
Timp de câteva ore bune nu a avut curaj să intre în salonul nou născuţilor.Privea de afară cum o fiinţă pe atât de mică în acel incubator,pe atât de mare în inima lui.Simţi o căldură şi atunci o asistentă îl văzu acolo şi îl duse în salonul în care fiica sa îl aştepta.A luat-o în braţe şi i-a şoptit incet la ureche:
–Nu voi permite nimanui să-ţi facă rau!Niciodată,iar dacă tu păţeşti ceva,voi muri şi eu cu tine acum că mama ta ne-a părăsit,Robin Christine Rowann.sărutând-o uşor pe obrajeii rozalii,reuşind s-o facă să zâmbaescă.
c50c26e4d93062335bb65c2ee9bbb469-d31q141
Reclame

8 gânduri despre &8222;Capitolul 1.The First and The Last Born.&8221;

  1. Pingback: Pe langa Save the Hero…. | Lost in Wonderland

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s