~Chapitre VI:La vie d’un fantôme amoureux~

Viaţa mea avea să se schimbe total.Eu,în fruntea unei haite ce părea a fi de neoprit alături de Ren.Îmi era frică.Eram speriată de faptul că dacă aveau să îmi descopere natura,mă vor alunga.Aura lor era normală,specifică unui vârcolac însă cea a lui Collin…era ca a mea.Am tras aer în piept repede,şi am înghiţit în sec.

–Eşti bine?m-a întrebat Ren luându-mă de mână şi am minţit:

–Nu prea,mai bine aş…plecâ în…ştii tu…camera..ăăă…a noastră.

–Sigur!Îi voi instrui eu.mi-a spus sărutându-mă pe frunte.

Mă îndreptam cu rapiditate spre scările de marmură,încercând să întocmesc un plan în caz că se află de natura mea,să nu fiu omorâtă.Am păşit pe prima treaptă a acelei maiestuoase scări şi două mâini m-au prins de mijloc,şi m-au adus din nou pe podea.Carlisle mă privea şi-mi spunea:

–Ce faci?

–Nu mă simt foarte bine.Probabil din cauza drumului…

–Amândoi ştim că nu asta e cauza!a spus ameninţător.apropiindu-se mai mult de mine.Să te conduc în cameră.a spus luându-mă de braţ.

Urcam cu rapiditate şi puteam citi pe chipul lui tot ceea ce gândea.A împins uşa cu putere şi m-a trântit pe pat,el plimbându-se prin faţa mea ca un leu în cuşcă.

–Calla… .Instinctele tale de lup nu au cedat şi ai gândit bine în momentul îîn care l-ai văzut pe Collin… .E un pericol pentru tine.a spus stând pe vine,în faţa mea.Mi-a luat mâinile într-ale sale şi a spus:Pentru a te pune la adăpost trebuie să faci un singur lucru.

–Ce anume?am întrebat vrând să mă agăţ cu disperare de viaţă.

–Un copil.

                                                                                                                                                                                                            

~Peste 4 ani~

Timpul se scursese atât de repede.De când am devenit un hibrid,noţiunea timpului nu mai era aceeaşi pentru mine.Am luat în serios sfatul lui Carlisle iar acum pot spune mândră că sunt mama unui băiat frumos,blond cu ochi albaştrii care are 3 ani .

Eram în gradină.Soarele amiezii luminând terasa unde savuram ceaiul orei 5.Alexandre (se citeşte ca numele scriitorului Alexandre Dumas)stătea în scaun bosumflat că nu l-am lăsat să plece cu tatăl lui însă era periculos.Ren şi haita erau plecaţi de mai bine de o săptămână pentru că vampirii atacaseră un sat din apropiere.

Am rămas în casă doar cu Carlisle care trebuia să aibe grijă de noi.M-am dus în casă pentru a duce ceaşca de ceai iar când m-am întors am striagt:

–Alexandre! însă era prea târziu…

 

Reclame

3 gânduri despre &8222;~Chapitre VI:La vie d’un fantôme amoureux~&8221;

  1. ok la faza cu copilul pe bune ca m-am imaginat cum îmi cade un bolovan în cap :))))) nu ma așteptam la asa ceva pe bune ai fost tare la faza asta m-ai luat prin surprindere offff sper ca micul Alex sa fie bine :O3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s