Capitolul10.Eric is missing!!

Zilele au trecut repede,mai ales când stai cu grija unei persoane.După toate cele întâmplate,tot nu mi-l puteam scoate pe Nate din cap.Astăzi e ziua externării mele,şi vroiam să-mi iau adio de la Chuck.Ce făceam era greşit pentru ca eu trebuia să fiu cu Nate pentru tot restul vieţii!De dimineaţă a venit mama să mă ia de la spital,pentru că mai târziu avea avion spre Berlin şi pur şi simplu ni se intersectau programele,iar mama nu putea lăsa aşa ceva să se întâmple.Pe hol,unde trebuia să-mi iau fişa de externare,am văzut camera lui.Fără ca mama să observe,am plecat spre camera lui.Am deschis uşa încet şi m-am asigurat că nu mă vede nimeni,apoi am intrat.Surpriză!Nu era nimeni acolo.O asistentă a trecut prin faţa uşii şi am întrebat-o:

–Mă scuzaţi,ştiţi cumva unde e pacientul din camera aceasta?

–Desigur,a fost externat ieri la prânz.

–Mulţumesc…

–Pentru nimic.

Din nou o păţiseşi.Blair Waldorf a fost trasă în ţeapă din nou,de acelaşi Chuck Bass,pentru a mia oară!M-am înfuriat şi am ieşit val-vârtej din salon,şi m-am dus la mama care încă se certa cu asistenta care se ocupa de externări.

Să încep din nou cu „Zilele au trecut bla bla bla?”.Nu,dar aşa s-a întâmplat.Eram acasă de trei zile şi de la Serena nu am mai primit nici-un telefon,de la Nate nici atât iar singurul care mă stresa era Chuck.Mi-am schimbat telefoanele de două ori iar el mă tot suna.De unde naiba făcea rost de numărul meu?!Desigur…el e Chuck Bass.Din nou suna telefonul.Prima dată nu am vrut să ma uit dar l-am luat şi am răspuns.La celălalt capăt al firului era desigur Chuck:

–Înainte să-mi închizi cum ai făcut celelalte 23 de ori,te rog ascultă-mă.Nu e vorba nici de mine,nici de altcineva,ci de Eric,fratele Serenei.Ştia că ei nu îi vei răspunde,aşa că mi-a spus să te sun eu,şi dacă vrei să o ajuţi,o găseşti acasă.

–Ok!am spus şi am închis.Nu ştiam despre ce e vorba,dar Eric îmi era prieten,şi acţiunile surorii lui,nu trebuia să ne afecteze prietenia.Am ajuns la hotelul în care stătea şi am urcat în grabă.Am intrat la ei în apartament,şi l-am putut zări pe Nate acolo,împreună cu Dan,Jennz şi mama Serenei,Lily.Nate a venit spre mine dar l-am oprit spunându-i:

–Nu aici… .după care i-am zâmbit de faţadă.M-am dus la Lily şi am întrebat-o ce s-a întâmplat:

–Aseară m-am dus să văd ce face,şi nu era în patul lui.Am găsit sânge pe pernă,şi pe chuveta din baie şi atunci m-am alarmat.a spus îngrijorată.

–Aţi sunat la poliţie?

–Nu!Fără poliţie.Nu vreau să se afle şi să mă catalogheze drept o mamă denaturată.a spus privindu-mă insistent.Am lăsat-o să se mai calmeze după care simt cum cineva mă apucă de braţ.

–Nate,ţi-am spus,nu aici şi nu acum!dar când m-am întors am văzut pe cu totul altcineva.Chuck…

–Ţi-a fost dor de mine?Eram sigur că vei veni…

–Nu ştii nimic!i-am spus smulgându-mi mâna din strânsoarea lui.

–Ba ştiu foarte multe…cum ar fi,ce-ai făcut în noaptea balului,în limuzina mea,pe bancheta din spate,cu mine…

–Eşti josnic…

–Nu mai mult ca tine,scumpo…mi-a spus ducându-se la Lily,aparent îngrijorat pentru fratele lui vitreg.Ştiam că nu trebuia să fac ce am făcut atunci,ştiam asta!

–Hei…îmi pare bine că ai venit…am auzit-o pe Serena spunându-mi.Îmi pare foarte rău…

–Uite,arăt eu ca şi când mi-ar păsa de ce îţi pare ţie rău?Nu,dar sunt aici aşa că măcar ai putea fi recunoscătoare pentru faptul că sunt aici şi pentru că Eric a putut ţine prietenia asta dintre mine şi el,mult mai vie decăt a fost între noi.Acum dacă mă scuzi,trbuie să-mi caut prietenul.am spus plecând.Treaba era serioasă,Eric ori şi-a făcut rău ori a fugit de-acasă,şi i s-a întâmplat ceva rău.

 

Reclame

10 gânduri despre &8222;Capitolul10.Eric is missing!!&8221;

  1. Pingback: Hello Hello! | Blair's bloody world

  2. okay, stai sa inteleg. sa ma corectezi daca gresesc. chuck o fost externat si nu i-a spus, corect. apoi erik, asta prietenul lui blair a disparut. si din cate mi-am dat seama, blair inca il mai place pe nate … nu? :*
    xoxo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s