~Chapter I -The song of Apollo’s lyre~

Euridice_by_SayuriEyes

Stăteam şi priveam cum astrul nopţii se ridică din nou,triumfător,asupra noastră.Părul îmi era scăldat în picăturile cristaline de apă ce cădeau din cerul înstelat,încununat de Luceafăr.Locuiam undeva departe de toţi ceilalţi.De mică m-au izgonit,m-au alungat imediat după ce EA a murit.Nu mi-a fost mamă.Nici nu ştiu,acum când mă gândesc,ce mi-a fost.Ştiu doar că a ţinut la mine enorm de mult.Am închis ochii şi o adiere puternică mă izbi şi un sunet puternic umplu golul nopţii.

S-a aşternut din nou liniştea,însă de data asta se auzea magica Liră a lui Apollo ce nu înceta să ne ţină captivi .Ceva s-a întâmplat.Am încercat să ies din locul în care mă aflam însă un câmp invizibil nu mă lăsa să trec.Mi-am luat arcul iar într-o fracţiune de secundă am fost liberă.

Am ieşit în splendoarea nopţii iar în faţa palatului se adunaseră toate zeităţile.Mulţimea clocotea de furie şi de spaimă.Toţi se întrebau ce s-a întâmplat iar atunci,la marginea unui imens balcon,ornat cu mii de frunze aurii încrustate în marmura albă,apăru el:

–Linişte!Avem o problemă ce ne pune în pericol Regatul!Cutremurul simţit şi de noi dar şi de pământeni a semnalat naşterea distrugătorului nostru!

La auzul acelor cuvinte,mulţimea a început să freamăte din nou însă trei bătăi puternice au redus-o la tăcere.Priveam cu ură toată acea panică care îmi provoca sentimente de plăcere când am auzit cuvintele acelea:

–Adeeya…ai vrea să te apropii?a spus temător,ştiind că dacă vreau,i-aş putea lua gâtul în faţa tuturor zeilor!Mulţimea scoase un sunet înfiorat în timp ce toţi şi-au aţintit privirile tăioase către mine.Am păşit cu grijă până lângă el şi a spus:

–Ea este salvatoarea neamului nostru!Regatul va putea fi salvat numai după ce o trimitem după distrugător!

Mulţimea aclamă într-un delir infernal,iar şuşoteli pline de amărăciunea unei iluzii.Acea de a fi salvaţi!

–Încetaţi!Nu am spus că voi face asta,nici nu ştiu de ce aş face asta pentru unii ca voi!Oamenii venerează adevăraţi monştrii care nu ştiu decât să-şi vadă de ei şi să-i calce în picioare pe ceilalţi!Athena e moartă tot din cauza voastră!De ce v-aş salva când m-aţi alungat,când aţi distrus orice urmă de inocenţă din mine?Nu fac asta!am spus făcând un pas în spate.

–Adeeya…l-am auzit pe Athos spunând.

–Nu fac asta!Poţi muri chiar acum…mi-ar face plăcere!am spus plecând de acolo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stăteam pe pat,lustruind capetele arcului când uşa casei a fost trântită cu putere.Am tresărit şi am strând mijlocul arcului pregătindu-mă de atac când l-am văzut.Ochii verzi sclipeau în razele puternice ale lunii.Simţeam cum totul devine mai stresant şi parcă aerul înceta să-mi mai intre în plămâni.S-a apropiat de mine şi mi-a atins gâtul cu o putere atât de senzuală încât nu am spus nimic.S-a apropiat de chipul meu simţindu-i respiraţia cum se izbeşte de pomeţii mei şi a spus:

–De ce ai făcut asta?

–Poftim?am întrebat confuză.

–De ce l-ai refuzat pe Athos!?a spus plesnindu-mă.

Reclame

16 gânduri despre &8222;~Chapter I -The song of Apollo’s lyre~&8221;

  1. Pingback: Firts Chapter!<3 | Lost in Wonderland

  2. a plasnit-o??? wtf! ce i-as mai fi tras eu un pumn in ochii aia verzi ai lui..:)) just kidding. vreau nextul repede repede! app, si eu am o poveste noua pe blog! sper sa iti placa prologul, am folosit doar descriere si cred (am zis CRED) ca e pe stilul tau. xoxo sis! :*

  3. ok deci am vazut de ieri ca ai pus primul capitol si mama ce bine am facut ca nu l-am citit altfel muream !!!!!!de:1suspans 2nervi 3groaza 4bucurie si alte chestii:))) A plesnit-o ooo frate ce imi vine sa ii trag una in mutra aia a lui cu tot cu ochii verzi :)))
    ok e fain capitolul ma duc la next –> 😀

  4. Pingback: Chapters! | Lost in Wonderland

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s