Part II-Lestat’s Heirs:The Eye Of The Devil

Ne reîntâlnim cu Jeaqueline,de data aceasta în Londra.Ea locuieşte singură,în castelul care a fost odată al familiei Winchester,înconjurată de servitori.Trecuseră aproape 100 de ani de la moartea lui Lestat,şi de Nathaly nu mai auzise nimic,poate aşa era mai bine,trecutul cu trecutul,şi prezentul cu viitorul.La un bal dat în cinstea contesei du Lioncourt,ea îl întâlneşte pe contele german Benjamin Crane,care pare foarte interesat de ea,şi a venit hotărât să o cucerească.Jeaqueline îl consideră doar un bărbat ca oricare altul până îi simte aura neobişnuită şi îşi dă seama că e ceva ciudat în legătură cu el,şi toate bănuielile îi sunt confirmate atunci când acesta îi oferă în dar,Ochiul Diavolului,încrustat într-o împletitură de argint complicată.Ceea ce nu ştie nici unul nici altul e că piatra deţine nişte puteri peste cele supranaturale,ce le-ar putea pune viaţa în pericol.De aici porneşte aventura celor doi,în rezolvarea misterului pietrei,dar în calea lor vor apărea mai multe obstacole,printre care şi unele din trecutul contesei noastre.

Reclame

14 gânduri despre &8222;Part II-Lestat’s Heirs:The Eye Of The Devil&8221;

  1. Pingback: Spoilers! | Blair's bloody world

  2. Pingback: New chapter! | Blair's bloody world

  3. Pingback: News! | Blair's bloody world

  4. Deci daca am crezut ca primul volum este interesant si uimitor atunci asta este colosal . Adica este perfect , ca orice scriitor , ai stiut ca personajul trebuie sa se ridice mereu la un alt nivel , avand de suferit niste schimbari de caracter mai mari sau mai mici , depinde de situatie . Oricum abea astept sa termini The Legacy , ca sa postezi primul capitol .

    • Sper ca maine vei fi pe faza cand voi posta ultimul si spun eu cel mai dureros capitol,pentru ca nu e usor sa ma despart de cel care a dat titlul acestei serii,si anume Lestat.Multumesc pentru cuvintele frumoase si sa stii ca si tu esti o scriitoare fenomenala,cu o imaginatie atat de bogata incat ar putea trai mai bine ca si regina Marii Britanii daca ar puteao materializa.Multumesc si cum am mai spus,sper sa fii pe faza si maine si pe 9.Pupici,Blair!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s