Capitolul15.

„Am vrut viaţa eternă.El mi-a dat-o.Am vrut să am lumea la picioare.Am avut-o.Am vrut să fiu fericită.El m-a făcut să mă simt aşa.Dar acum EL nu mai este,şi aş putea spune că viaţa mea s-a sfârşit,dar nu e aşa.Închide ochii,înghite lacrimile amare,şi luptă.Luptă pentru a recupera ceea ce ţi se cuvine.Dreptatea ce ţi se cuvine,dreptate ce a fost încălcată o dată cu moartea lor.Ei vor trăi mereu mai departe,odată cu tine,numai dacă îţi accepţi destinul,acela de a aduce gustul dulce pe buze al răzbunării.Sunt lipsită de puteri,lipsită de tot ceea ce am iubit vreodată,lipsită de glas şi voinţă,vreau să mă ridic.Nu pot,însă încă pot spera.Pot spera şi visa la acel eroz care va veni şi-mi va reda puterile de odinioară.Mă întreb,oare,ce e cu acel bărbat din coşciugul de lângă mine.Oare el mă va trezi din lungul somn al disperării şi al morţii?Oare el mă va ajuta să-mi îndeplinesc destinul?Oare…”
 
 
 
 

                                           ~Sfârşit~    

Reclame

15 gânduri despre &8222;Capitolul15.&8221;

  1. Perfect , abea așteptăm sa vad cum se termina si eram mai mult ca sigura ca sfârșitul va fi epic si ASA a si fost . Este minunat si lăsa acel iz de suspans gen :” ce se va mai întâmpla ?” . Desigur ca răspunsul se afla in următorul volum si deci , abea astept primul capitol din „The eye of The devil ” . XOXO ,Elena .

  2. OMG! Ok, asta chiar a fost până la lacrimi. Adică, pe bune, sunt copleşitoare cuvintele alea. Ok, volumul doi se anunță a fi un maaaaare trăsnet! Și nu mă contrazice, te rog! :)) Oricum, felicitări pentru niște capitole extraordinare și sper doar că nu am devenit stresantă. Ești nemaipomenită, iar eu doar sper ca povestea asta să nu se termine niciodată!

  3. ok am terminat de citit Lestat’s Heirs:The legacy care a fost incredibil deci de la capitolul 4 sau 5 nu am mai putut lasa comentarii caci povestea ma cuprins dea dreptul,vroiams a vad mai repede ce se intampla si blestemam faptul ca nu puteam citi mai repede <3<3 ador povestea asata si ma jur ca ma pun in greva cu toate povestile mele si cu cititul daca nu continui povestea este dea dreptul geniala bine ca pot sa citesc partea 2 si 3 caci nu as fi suportat suspansul si agonia asteptarii povestea asta ma cuprins dea dreptul <3<3 o ador <3<3 fug la part 2 <3:*:*:*:*:*:*:*:*::

    • :)) Wow… nu ma asteptam sa aibe efectul asta asupra ta :)) Sa stii ca…uite,acum spun un secret fara sa vreau :))…pentru The eye of the devil,am facut un manuscris,ceea ce este postat fiind doar o parte,pentru ca as vrea sa-l trimit la o redactie,bineinteles,ce am scris in privat e fara Lestat pentru a nu interveni drepturile de autor 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s