Part III-Lestat’s Heirs:The wild rose

Pentru a treia oară v-am adunat aici pentru a vă delecta cu poveştile extraordinare ale Contelui Christian Crane şi a misterioasei însoţitoare a lui.Jeaqueline este ferm convinsă că totul a luat sfârşit,că îşi vor putea trăi povestea eternă însă problemele nu dispar complet.Secretul nepreţuit al Moştenitorilor este în pericol,pentru că mai multe crime în neamul vampirilor au apărut şi toate indiciile îi încriminează pe eroii noştri.Cine este cu adevărat responsabil pentru masacrul provocat în rândurile vampireşti şi de ce face acest lucru,veţi putea vedea în Volumul 3-Lestat’s Heirs:The Wild Rose.

6791e52a1f53453de6bacb51d76a57a9

Reclame

14 gânduri despre &8222;Part III-Lestat’s Heirs:The wild rose&8221;

  1. Pingback: Uituca Blair! | Lost in Wonderland

  2. awwww ce numeee 😡 m-ai atins :X:X:X si ce coperta :X doamne cat de super e ..deci hai cu capitole ca turbeaza nath pe aici :X:X:x superba descriere si minunata poza, super editata :*:*:*:

  3. Sti deja cat de mult iubesc povestea asta si pe tine dar…..Imi place sa ma repet! Imi place sa zic de nenumarate ori cat de fabuloasa e povestea aceasta si cat de tare ma incurca uneori! E ca si cum ma lasi intr-un pom super inalt ,la fiecare capitol.Fara o scara. Ma lasi pur si simplu acolo sa inghet de frig pana la urmatorul capitol iar cand cred ca insfarsit m-am dat jos….Defapt urc mai sus! Se v-a termina vreodata pomu’ asta ? :))

  4. Pingback: Aaaaannnd…cut! | Lost in Wonderland

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s