~Capitolul 7-Smash into you

„Ea ştia că este un mormânt dar s-a îngropat şi mai tare în el”

 În îmbrăţişarea lui Lestat mă simţeam acasă.Ştiam că e doar o fantasmă sentimentul acesta de iubire care îmi umblea căuşul inimii dar cu fiecare secundă care trecea îl preţuiam mai tare.Atingerea noastră emana o căldură sufocantă pentru oricine altcineva,era la fel ca la început,când îl vizitam în toiul nopţii,la Paris.Acum sunt doar o străină pentru … mine.

–Scumpo,te simţi bine?

–Mmm?am reuşit să îngân cu ochii închişi,cuprinsă în braţele somnului.Era un sentiment ciudat,mă simţeam pe marginea prăpastiei.Şi eram aproape de o căzătură eternă.

–Nathaly şi Contele Crane te aşteaptă.Oricât aş vrea să mai stăm aşa…nu te pot lăsa să faci ce vrei,e în joc viaţa ta.

–Ce viaţă,Lestat?Viaţa mi-am pierdut-o când m-am îndrăgostit de tine.Acum mai am doar eternitatea,şi nu ştiu dacă tu o să fii acolo.

–Ştii bine că voi fi acolo.

–Nu!Nu ştiu”

M-a privit lung şi a oftat.Nu a răspuns,liniştea vorbea în locul lui,ca de obicei.Îl iubeam pentru sicreţia şi şarmul lui atât de misterios.M-a sărutat pe frunte,apoi şi-a sprijinit bărbia pe creştetul meu.O bătaie în uşă a distrus serenitatea armonioasă creată în jurul nostru urmată de intrarea lui Christian.

–E timpul.a spus rece şi serios.

M-am ridicat cu greu dar Lestat a fost acolo să mă ajute.Cu o mână mă ţinea de mijloc iar cu cealaltă mă ţinea de mână.L-am urmat pe Conte până într-o cameră spaţioasă aflată la parterul imensei clădiri.Nu îmi aminteam nimic… .

–Jeaqueline… !

Nathaly s-a repezit spre mine şi m-a îmbrăţişat tare.Foarte tare.

–Poţi să îmi dai drumul acom.am spus zâmbind.

–Sigur.Trebuie să te facem bine!

–Stai!

–Ce e?S-a întâmplat ceva?

–Cine este el..?am arătat spre Conte.

Nathaly s-a uitat lung la mine apoi la bărbatul brunet care stătea pe un divan roşu.Privirea lui încerca să îmi transmită ceva,nu ştiu ce.

–Uhm..Jeaqueline,el este… .

–Nathaly,pot să vorbesc şi singur.a spus şi s-a ridicat înaintând agale spre mine.Mi-a luat mâna într-a lui şi şi-a apropiat-o de buze spunând:

–Contele Christian Benjamin Crane al Germaniei.

–Jeaqueline du Lioncourt.Încântată.

Mi-a sărutat mâna apoi s-a îndepărtat,privindu-ne de la distanţă.Nu simţeam nimic când eram în apropierea lui,pur şi simplu îmi era un străin care se amesteca aiurea în viaţa mea.Mâna lui Lestat mă proteja de privirile sinistre ale Contelui.Îşi mişca nervos piciorul sus-jos,avea pumnii apropiaţi,uneori îşi pocnea degetele şi îşi muşca buzele printre înjurături.

–Jeaqueline,te rog să vii cu mine.

M-am ridicat nerăbdătoare şi în acelaşi timp nervoasă urmând-o.

Imediat cum am travesrat curtea luminată de lumânări şi parfumată.Mirodeniile împânzeau curtea cu aromele lor iar noi păream nişte fluturi care se unduiau printre valurile colorate întinse pretutindeni.Nathaly m-a condus spre o cameră pregătită cu flori,platouri de argint împodobite cu smochine,curmale şi alte fructe.M-am uitat puţin la ea apoi am păşit spre mijlocul camerei,oprindu-mă în faţa unui vas de argint plin cu apă,lângă care se afla un prosp alb.

–Trebuie să îţi explic ceva… .

–Cine e Contele ăla?

–Din cauza tratamentelor pe care ţi le-am aplicat ai uitat o bună parte din trecutul tău şi nu ştiu pe care.

–Ce vrei să spui?

–A trebuit să te constrâng pentru a supravieţui.Ai căzut de la balconul casei pe o grămadă de lemne care ţi-au străpuns trupul.Am fost nevoiţi.Christian e aliatul tău,te iubeşte şi ştiu că şi tu îl iubeai.Era un moştenitor şi a renunţat la moştenire pentru a te salva pe tine,şi-a omorât sora pentru tine,nu mai are la ce să se întoarcă deoarece ţi-a dat ţie totul.Faptul că nu mai ştii cine este,că nu mai ştii ce simţi pentru el…l-a omorât.

O priveam nedumerită.

–Şi acum ce facem?

–Avem o nuntă de oficializat.

Reclame

3 gânduri despre &8222;~Capitolul 7-Smash into you&8221;

  1. Pingback: Haha! | Lost in Wonderland

  2. Deci te-ai intrecut e tine insati, draga mea Blair……am gustat fiecare cuvant al tau despre Lestat mirandu-ma cat de incredibil este. Cert este ca tu esti foarte talentata si abia astept sa vad urmatorul capitol. Sfarsitul, dupa cum il vad eu va fi unul tragic , dar astept sa vad ideile tale geniale. te pup ! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s