Capitolul 2-Birthday sex.

M-am trezit mahmur,din nou,zgomotul făcut de vibraţiile telefonului meu scoţându-mă din minţi.Cine ştie ce am facut aseară de era pus pe silenţiosul…ăla.

–Oscar,unde dracu eşti?!Dacă nu eşti aici în 15 minute o să închidă afacerea.Fără tine!!Din nou!Ştii că te scot de pe piaţă dacă … .

–Leira,o să fiu acolo.Nu îţi mai face atâtea griji… .

–După noaptea trecută…îmi fac griji mai mult decât ar trebui.

După ce mi-a închis telefonul în nas am rămas buimăcit.Leira…eu…ce?Mi-am frecat ochii ca să pot vedea mai bine ce e în jurul meu dar eram acasă,e de bine.Am făcut un duş rece,rapid că altfel capul meu avea să fie decapitat şi pus ca trofeu în holul firmei.Ideea asta începea să se contureze din ce în ce mai bine.

_________________________________________________________________________________________________

–Ai avut dreptate.Nu ştiu ce le faci dar îi ai la degetul mic.Un Cosmo şi… .

–Doar un shot de,m-am uitat la ea şi am spus,uitaţi de shot.Vreau un whisky.Cu multă ghiaţă.O să fie o noapte incendiară… .

Leira era asociatul meu de mult timp,am şi uitat cât.Până aseară,când nu ştiu ce s-a întâmplat,nu am fost deloc apropiaţi.Ştiu că aseară sau acum două nopţi a fost ziua ei de naştere.Nici nu ştiu câţi ani are dar eu îi dau cam 23 după aspect.Mi s-a părut cea mai fadă femeie cu putinţă care face parte din viaţa mea.E o blondină roşcată cu ochi mari verzi şi buze cărnoase.Are forme extrem de voluptoase dar pe care le ascunde sub foarte multe haine.Nu ştie să se pună în valoare şi ştim cu toţii că nu va avea 23 de ani toată viaţa.

–Şi cum te simţi acum la vârsta de … .

–25 de ani?E la fel  ca până acum.Îţi fac munca în timp ce tu pierzi şirul zilelor şi mai ales nopţilor pe sub fusta vreunei fufe,mersi de întrebare.

Mă uitam la ea şi am oftat.Gură mare…!

–Măcar dacă ai folosi gura aia şi la altceva înafară de a da din ea non-stop.

–Ţi se pare cumva că vin din vreun bordel de lux frecventat de tine?

–Nu mi se pare că vii de undeva.

A ridicat o sprânceană şi a aşteptat pănă a plecat chelnerul.

–Ştii,nici măcar nu e cine ştie ce de capul tău.Ambele.

–Nu fi atât de sigură.

–Aseară am fost mai mult decât sigură.Eşti un tip de 26 de ani cu mintea unui adolescent de 14 excitat,plin de hormoni înfierbântati care dau pe-afară.

–Ştii,tipa nici măcar nu avea dreptate!Nu am agăţat-o eu,un tip mi-a zis de ea.Nici nu ştiu ce naiba a vrut de la mine de a chemat poliţia… .

Mi-am adus aminte… .Am plecat de acasă pentru o tură prin oraş când m-am întălnit cu un tip pe care îl cunoşteam cât de cât.Mi-a spus de tipa de aseară,i-am tras-o apoi când m-am trezit ea plângea într-un colţ iar poliţia dădea năvală în apartamentul tipei.La poliţie s-a dovedit că era drogată şi pe moarte.Asta e… .

–Ar trebui să plec.am spus dând pe gât paharul.

–Îmi pare rău.Nu am ştiut… .

–Nimeni nu ştie.Trebuie să vezi pe pielea ta ca să îţi dai cu părerea.

–Hai să vedem,atunci.

Vulpiţa avea chef de joacă.M-am uitat atent la ea şi mi-am adus aminte de descrierea pe care i-o fac mereu : se ascunde sub haine.Hai să vedem cum îi stă fără.Nu a trebuit să spun nimic,mi se oferea pe tavă.

–Ştii,maşina mea e în service,a-i putea …?

–Plăcerea mea.am zis şi i-am întins mâna.

S-a ridicat şi am aruncat câteva bancnote pe masă pentru chelner apoi mi-am văzut de drum.I-am deschis uşa iar după ce a ieşit am plesnit-o peste fund.

–Nu te dezminţi,nu?

I-am zâmbit apoi am ajutat-o să urce în maşină.Înainte să intru şi eu am căutat cu privirea maşina ei şi am văzut-o parcată vis-a-vis de local când m-a tras de cravată în maşină.S-a urcat în poala mea,fusta ridicandu-i-se pe coapse.Mi-am infipt mâinile în ele iar ea m-a sărutat sălbatic.

Am luat-o în braţe şi am dus-o până în casă.Am ţintuit-o la perete şi am apucat-o de fese ca să o ajut să se urce pe mine.I-am dat jos sacoul şi bluza transparentă.Mai avea pe ea dressul,fusta şi sutienul.Mi-am aruncat cât colo tot ce aveam pe mine şi am dus-o cu toată dorinţa în dormitor.S-a proptit lângă pat şi mi-a făcut semn să mă apropii.Şi-a pus mâna pe ceafa mea şi mi-a desfăcut prohapul încet.M-a împins în pat şi s-a urcat pe mine.A început să mă sărute pe gât,a coborât pe abdomen şi în sfârşit … acolo.I-am strâns părul şi mai tare intr-o mână iar cu cealaltă am plesnit-o peste fund iar.Atunci a supt tare ultima dată şi mi-am dat drumul.Mi-am lăsat capul pe spate şi i-am simţit greutatea deasupra mea.Mă săruta încet pe gât,maxilar şi pomeţi.I-a prins mâinile şi am pus-o sub mine.I-am desfăcut picioarele în timp ce o sărutam în interiorul coapselor şi după câteva tachinări am pătruns-o cu cea mai arzătoare dorinţă avută în ultima vreme.Am repetat de câteva ori mişcarea.Mă implora,o aveam.

Nu o să pot uita noaptea aia vreodată.A fost cel mai nebunesc lucru făcut şi pe care culmea,nu îl regret.Nu mi-o pot scoate din minte…Leira Efron.

_______________________________________________________________________________________________

–Hei Scar,vino înapoi în pat.

Îşi aruncă privirea în oglindă unde o văzu pe tipa ciocolatie agăţată aseară cu ajutorul maşinii cum se unduia goală între cearşafuri.

–Aşa iubitule,treci în pat.E abia dimineaţă.spuse blonda care avea pe ea doar o cămaşă bărbătească.

Oscar îşi sterse picăturile de apă de pe faţă apoi se uită în oglindă din nou şi rânji,mulţumit de el.

–Bună treabă,Oscar.

large

Reclame

19 gânduri despre &8222;Capitolul 2-Birthday sex.&8221;

  1. Pingback: Happy 4th of July!!! | Lost in Wonderland

  2. Hey, B, iti mai aduci aminte cand am comentat la capitolul 1 ca am senzatia ca Oscar este urmatorul? :))) Nici nu se putea altfel, The Cruel merge perfect cu The Lover 😉

  3. OMG, ce-i cu poza aia de la sfarsit, vrei sa fac infart? :)))) Nu pui asa ceva si dupa nimic, baa :))
    Si care e treaba cu Grey Bercea? Nu-mi zi ca Foamea nu-i potent, ma :))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s