~Capitolul 3-Rescue me.~

Devin era îngenuncheat şi plin de sânge.Privirea lui mă săgeta şi mi-am acoperit gura cu mâna dar era prea târziu.Bărbaţii s-au apropiat de mine iar când am dat să fug,ceva m-a tras înapoi.Puterea bărbatului care mă prinse de mijloc nu se putea compara cu a mea.Eram în dezavantaj.Am scos pistolul de la jartea şi i-am tras cu tocul în cap,lăsându-mă liberă.M-am întors spre el,şi l-am lovit în plin cu genunchiul în faţă,căzând la pământ şi am tras două focuri în pieptul celui mascat.

Cel de-al doilea bărbat ce îl păzea pe Devin a venit spre mine,şi într-un moment de slăbiciune,i-a luat pistolul şi l-a descărcat în el.A scăpat arma din mână,rezemându-se de peretele de culoare untului,mânjindu-l de sânge şi am fugit spre el.Am trecut peste corpul celui de-al doilea bărbat şi m-am lăsat pe genunchi pentru a vedea dacă este bine.M-a privit enervat,şi s-a sprijinit de mine pentru a se ridica:

–Ce faci aici?a spus pe un ton dur.

–Aveam nevoie de ajutor însă acum văd că tu ai.

Râsete şi chicoteli se auzeau în josul scării şi l-am privit,spunându-mi:

–Trebuie să plecăm!

Am fugit cuprinşi de panică până în garajul imensei case,şi am urcat în prima maşină care ne-a ieşit în cale.Stătea întins pe bancheta din spate,apăsând pe rană pentru a opri sângerarea abundentă şi am ieşit conducând înnebunită.

–Unde mergem?am ţipat îngrozită de ceea ce se întâmpla.

Nu am primit nici un răspuns şi atunci panica s-a înteţit.Ploaia îmi acoperea parbrizul şi neştiind unde să mergem,am tras de volan spre adresa apartamentului în care stăteam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dimineaţa m-a trezit cu o durere de cap îngrozitoare.Eram…undeva.Un loc sărăcăcios dar nu neplăcut.Un miros de cafea mă izbi şi când am vrut să mă ridic,o durere mi-a capătat atenţia.Am dat cămaşa nouă la o parte şi am descoperit pansamentul plin de sânge în zona toracelui.Nu îmi aduceam aminte multe de aseară,doar că am fost luat prin surprindere de cineva,şi apoi totul e în ceaţă.Ochii aceia albaştrii îmi răsăreau în minte ca două stele de pe cerul minunat de liniştit.

–Te-ai trezit.

Vocea aceea blândă şi plină de note violatii şi de alte culori pe care nu le puteam recunoaşte.Blondina se apropie de mine şi îmi întinse o cană cu cafea.Am acceptat-o şi am sorbit o gură din ea.Nu eram obişnuit să fiu trezit aşa însă cred că m-aş fi putut obişnui.

Am lăsat cana pe noptieră şi am privit-o.Părea obosită însă nu speriată.Ne cunoşteam.

–Jade?am întrebat într-un sfârşit.Ea mi-a răspuns cu un zâmbet şi apoi am continuat:Ce s-a întâmplat…aseară?

–Acum două nopţi ai vrea să spui.mi-a zis luând ceştile de cafea,plecând din cameră.A fost un atac,dar am scăpat cu viaţă.a mai spus revenind.

–Ce vrei să spui?am întrebat.Parcă fraţii Schtolen trebuiau să vină după datorie iar apoi…

–Apoi s-au întors.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Se pare că şi-a dat seama că ştiu mai multe decât ar vrea el.Ştiam cine e şi de ce e vânat şi speram să primesc şi eu ceva din asta.Am văzut că încearcă să facă ceva şi m-am ridicat rapid de pe scaun,îndreptând arma spre el.

–Ce faci?

–Mă asigur că nu ies cu mâna goală din afacerile noastre,dle.William.am spus deblocând arma.

6199111849_f1d2b5045e

23 de comentarii la „~Capitolul 3-Rescue me.~

  1. Pingback: Chapter!!! | Lost in Wonderland

  2. Uff, m-ai lăsat în pom. Ești fascinantă B.! Spune-mi când vine nextul că mor. Genială poveste, să știi! Uneori mă întreb câte idei ai, căci văd că nu se mai termină, ceea ce mă bucură. Iar asta, e genială!

      • Stiu,te inteleg perfect.I aceeasi situatie sunt si eu.:-lNu pot spune ca nu am timp liber deloc,dar ala care-l am,il folosesc pentru a ma odihni.E cam grelut,ca toti profii vor sa fim cu lectiile la punct.:-|Nu stiu ce auin mintea aia a lor.:-l

      • Eh,e simplu!Nu au asa ceva!Ei ne vad ca pe niste mici androizi care vin si pleaca de la scoala si care inregistreaza tot ce spun ei.Well,nu toti sunt la fel,dar sunt cazuri si cazuri 😀
        Eu nu am deloc timp ca am de invatat pentru olimpiada la religie,istorie si pedagogie iar la romana am luat 95 de puncte pe judet,ceea ce mi se pare extrem de putin…. :((

      • Pentru inceput este bun.Ai fost la destule olimpiade si nu ai avut asa mult timp sa te pregatesti destul.Si eu cand ma gandesc ca nu am fost la nici o olimpiada…:)))

      • :)) Stiu,a fost greseala mea pentru ca am fugit dupa doi iepuri deodata si nu am prins niciunul… .Eh,la anul stiu exact ce trebuie sa fac : Romana si Engleza la greu!
        Lasa ca ai timp destul pentru la anul :))))

  3. Știu că n-am mai fost de mult pe aici, dar am revenit și primele povești pe care am de gând să le citesc sunt cele de acțiune. Dar să știi că m-am cam întristat când am văzut că aici nu ai mai scris nimic de ceva timp. Așteptăm nextul acestei minunate povești, Blair.

Lasă un comentariu