Capitolul4.Remember me…

Aerul rece bantuia terasa plina de lumina.Stateam picior peste picior pe unul din scaunele albe din fier forjat de pe terasa apartamentului meu si savuram o cafea neagra.Eram imbracata intr-o rochie de vara galbena ce-mi evidentia talia,asteptand.Noaptea trecuta fu…interesanta.Puteam sa jur ca a fost un vis.Un vis urat.

~Flashback~

„Stateam unul langa altul,privindu-ne.O caldura nabusitoare imi inunda trupul si simteam cum tentatia creste.Mi-a atins obrazul usor si mi-a tras chipul mai aproape de el pana cand buzele ni s-au atins iar si infernul s-a dezlantuit.Trupurile noastre au urmat eemplul buzelor si se atingeau senzual.Mi-a atins talia si am suspinat,zgariindu-l pe umar.Mana lui cobora usor spre coapse insa atunci m-am indepartat si am spus:

–Nu… .incercand sa evit contactul vizual cu el.Nu e bine ce facem!

Ma privea nedumerit,insa nu mi-a pasat.Am plecat fara sa ma uit in urma,iesind cat mai repede din camera aceea.

~End of Flashback~

–Dra.Deon.se auzi vocea guturala a portarului care imi aduse o scrisoare.Am lasat cescuta usor pe farfuria de portelan si mi-am indreptat privirea spre batranelul de aprozimativ 60 de ani.S-a apropiat de mine si mi-a inmanat un plic.Am asteptat sa plece si l-am privit mai atent.Pe el dainuia sigiliul sefului meu asa ca l-am deschis cat mai repede.

„Dra.Deon,

sunt incantat sa aud ca ati supravietuit accidentului.Te-am cautat dupa atata timp deoarece Ian are nevoie de tine.Te-am lasat 2 luni pentru a te vindeca si acum sunt sigur ca esti in stare sa-ti reiei munca de unde ai lasat-o.Pentru un timp Gabe Daae te-a inlocuit impreuna cu Nathe dar dl.Ian nu a fost multumit si am primit ordine cum de indata ce te refaci sa revii.

Te asteptam dra.Deon,cu stima si respect dl.J.

P.S.:Am incredere in tine Ryne!”

Am impaturit scrisoarea si am rupt-o in mii de hucatele,aruncandu-le peste  balustrada.Vantul trebuia sa le desparta de la etajul 26 pana jos…

M-am ridicat usor de pe scaun si am deschis usa glisanta,intrand in duplex.

~Dra.Deon este suparata?Poate ca scrisoarea dl-ui. J. nu a fost atat de binevenita pe cate ar fi vrut insa…cine e dl. J?~

Stateam in fata peretelui acoperit de oglinzi si priveam chipul acela scorojit.Desi operatiile au fost un succes,tot puteam vedea crapaturile si zaream fasii din trecut.Am inchis ochii si am tras aer in piept.Eram imbracata cu un corset din dantela iar pe deasupra aveam o camasa descheiata atat cat sa se vada din corset,si cu niste pantaloni negri de stofa.Parul imi curgea pe umeri si mi-am luat poseta plecand.

Christina-Aguilera-Red-Hot-Kinda-Love-333x500Soferul doar ce parcase in fata hotelului lui Ian.M-am dat jos si am intrat hotarata in hotel.Trebuia sa se termine tot chiar in seara asta.Vroiam un nou inceput iar asta era posibil numai scapand de lipitoarea care probabil era beat pe undeva in hotelul asta mare.

Am pasit in lift iar acesta urca usor pana la etajele de mijoc unde un clinchet ma anunta ca am ajuns.Am pasit pe mocheta moale si visinie a coridorului pana am ajuns in dreptul camerei cu numarul 2087.M-am asigurat ca nu vine nimeni si am deschis usa fortat.Am intrat in liniste ca nu cumva sa ma auda cineva si am inchis usa in urma mea.Am pasint pana in living unde l-am vazut lat pe Ian,alatturi de o sticla de Whisky.Am intrat in baie ca sa vad cu nu mai e nimeni insa cand am iesit m-am izbit de EL.Ma privea ca si cand atunci ar fi vrut sa ma devoreze insa m-a apucat de gat ridicandu-ma deasupra parchetului la vreo 3-4 cm inaltime si m-a izbit de un perete.

–Ryne…a spus in timp ce ma tinea tintuita in perete,langa urechea mea.Mi-ai lipsit

–Da-mi drumul!am spus scrasnind din dinti.

–Ooo,nu!Nu te mai las sa pleci!!a spus sarutandu-ma.

Era beat.Asta puteam vedea inca de cand a pus mana pe mine,duhnea a bautura.Mi-a rupt camasa,dupa care m-a tras de par,sarutarile lui ajungandu-mi pe gat.Mianile lui se plimbau in sus si in jos pe coapsele mele.Daca nu faceam ceva stiam ca aveam sa regret.Nu mai puteam suporta atingerea lui si l-am impins avand timp sa-mi scot pistolul,si nu am ezitat sa-l descarc.M-am lasat in jos,tinand pistolul in mana inca,privind trupul lui Ian,care se zbatea intre viata si moarte.

 

20 de comentarii la „Capitolul4.Remember me…

  1. Pingback: Primul capitol si ultimele 10 minute! | Lost in Wonderland

  2. opaaa probleme la orizont gata gata nu ma mai lungesc si am fugit la next super capitolul <3<3<3<3<3<3<3:*:*:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*:*:*: gata fug ca vantul si ca gandul:))
    Alee:*:*:*:*:*:

Lasă un comentariu