Capitolul4.Accept the truth,Blair!

Orele au fost chinuitoare!Bass imi era coleg de clasa iar privirea lui parca ma inghiontea tot timpul.„Blair,concentreaza-te!E evident,tipul e un obsedat si vrea sa te innebuneasca.”imi spuneam ca sa imi mai revin.Nate stia ca ceva e in neregula insa a preferat sa inchida ochii si sa-si vada de treaba lui.Serena era nebuna dupa Dann,si-asa avea ceva probleme in cuplu.Gata,trebuia sa iau atitudine!Situatia trebuia rezolvata imediat.Cum s-a sunat,i-am spus ca ne vedem in spatele scolii,ca avem ceva de vorbit.Zis si facut!Eram insuportabil de furioasa,stateam cu bratele incrucisate si asteptam sa apara.A venit din spate si cand m-a intors cu fata,nici nu am avut timp sa reactionez,si i-am simtit buzele presandu-le pe ale mele.Ma tinea de maini si l-am impins cu putere pana mi-a dat drumul.

–Ce naiba faci?!l-am intrebat stergandu-mi buzele cu mana.

–Hai Waldorf,sa recunoastem…stiu ca ma placi si acum ti-am raspuns la intrebarea nerostita.mi-a spus apropiindu-se de mine,incercand sa ma ia in brate.Nu aveam de gand sa fiu jucaria lui asa ca i-am tras o palma peste fata si l-am trezit la realitate.

–IN…NICI…UN…CAZ…i-am spus furioasa.

–Atunci despre ce vrei sa vorbim?m-a intrebat rezemandu-se de peretele din patele lui.L-am privit din cap pana-n picioare,mi-am dat ochii peste cap si m-am intors cu spatele la el.Stiam ca ma studiaza si ca ii trec tot felul de idei prin cap si am spus:

–Nu are rost sa discut cu tine… .vrand sa plec.Atunci m-a apucat din nou de mana intrebandu-ma:

–Nu sunt  destul de bun pentru tine?Sau poate Nate nu stie ce are la usa… .mi-a spus zambind cu subinteles.L-am privit uimita si i-am spus:

–Nu ai indrazni sa-i faci asa ceva prietenului tau cel mai bun!

–Vom vedea.

–Nu prea cred.i-am spus evadand din stramtoarea lui,plecand de acolo.

–Suntem inevitabili Waldorf!a strigat dupa mine insa am inchis ochii,lasand o lacrima sa mi se prelinga pe obraz.Stiam ca daca aveam sa-i cedez,tot ce am construit in jurul meu s-ar fi dus de rapa.Nate ma astepta pe marginea fantanii din curtea scolii si m-am dus la el ca sa ma linistesc.Chuck ne privea si atunci l-am sarutat pe Nate,obligandu-l sa isi scaoat din cap ideea ca as fi putut sa-i apartin vreodata!

10 comentarii la „Capitolul4.Accept the truth,Blair!

  1. ”–Hai Waldorf,sa recunoastem…stiu ca ma placi si acum ti-am raspuns la intrebarea nerostita.mi-a spus apropiindu-se de mine,incercand sa ma ia in brate.Nu aveam de gand sa fiu jucaria lui asa ca i-am tras o palma peste fata si l-am trezit la realitate.”
    e ATAT DE AROGANT!dar de-asta en place:))
    Esti geniala!

  2. bun, deci intriga e foarte buna. mor de curiozitate sa vad daca chuck, asta si blair o sa se cupleze 😀 pana acuma imi place foarte tare si sarutul … OMG! chuck, asta are curaj, trebuie sa recunosti :)))
    xoxo

Lasă un comentariu