Capitolul7.”Hello,me!”

Stateam acolo,ca prinsi intre perdelele dense ale timpului,el privindu-ma,eu privindu-l.Dupa atata timp,in sfarsit ne intalneam.Din nou.Suvitele negre ca bucatile sufletului meu,cadeau peste ochii lui inflacarati de dorinta,buzele i s-au arcuit,creand acel zambet nesimtit pe care il afisa cu toti necunoscutii.Credea ca ma cunoaste,insa dupa gesturile lui,mai mult ca sigur nu m-a cunoscut,nu ma cunoaste si nu ma va cunoaste vreodata.

O adiere usoara a imprastiat pulbere de praf,iar suvite din parul nostru se miscau incet insa doar atat.

–Mi-a fost dor de tine… .a murmurat Seth incet.Ochii mi s-au facut mari,lasand uimirea sa ma cucereasca.

–Ce?am spus eu mult mai incet decat el.

–Whisper… .O am pe Maya…Vreau sa te ajut sa te razbuni,sa recladesti Imperiul Imethylilor!

–Minciuni…Am amenintat-o deja pe Maya,nu va mai face nimic impotriva mea dar nici pentru mine.

–Gresesti…

–Ba nu etherule!Tu si mijloacele tale mizere…voi ati facut asta!Tu,Seth Ross si Optgatron,syncrobotul ala… Tu si Maya sunteti din aceeasi lume,amandoi sunteti LA FEL!am tipat la el,apasand pe tragaci,descarcand doua gloante prin tavanul care lipsea.

–Nu indrazni sa ma compari pe mine,cu un amarat de Denat!As fi omorat-o pe loc daca nu as fi avut nevoie de Puterea ei… .Am venit aici,dupa tine pentru a negocia si de a te alia cu mine,pentru ca NU  vrei sa ma ai ca dusman… .a spus privindu-ma cu dispret,superior.

–Eram sigura ca nu ma cunosti…

–Poftim?

–Accept.am spus iar pe chipul lui a aparut un zambet triumfator,si am continuat:

–Accept sa fiu dusmanul tau.Nimic nu mi-ar face o mai mare placere decat sa lupt,fie si singura impotriva ta!

–Prea bine W.Razboi sa fie!

*********************************************Triumphant***************************************

Coridoarele parca nu se mai terminau,peretii scorojiti de cele mai aprige razboaie margineau marmura care pe alocuri era sparta.Am ajuns in dreptul unei usi mari,albe pe care scria cu litere aurii:”C.L.A.S.S.-camera laboratoarelor agentiei care studiaza syncroboti”.Am impins usor usa care s-a deschis cu un scartait morbid iar locul in care erau candva adapostiti cei mai buni oameni de stiinta si laboranti care lucrau la cele mai destepte masinarii,acum era o epava.Fire din care se „scurgea” electricitate iar la atingerea apei,sareau scantei,monitoare sparte,panouri de comanda distruse,recipiente din sticla securizata fisurate,iar anumite parti din constructia syncrobotilor erau imprastiate peste tot.

Am inaintat putin,cu pistolul la indemana,calcand printre resturile armatei Institutului,si am tranversat incaperea pana am ajuns in dreptul usii ascunse,securizate,unde linistea domnea profund.Am analizat intrarea atent si am gasit scannerul care recunostea amprente.

Usa se deschise pufaind,iar tot aerul care a fost conservat inauntru a iesit afara.In intunericul incaperii de zece ori mai mare ca mine,nu puteai zari nimic.Un zgomot mecanic m-a facut sa astept,iar doua luminite albastre s-au aprins:Accer Prime-Syncrobotul suprem,liderul Imethylilor Syncroboti.A facut un pas spre mine,am ramas in acelasi loc,si a ingenuncheat spunand:

–Ma inclin in fata stapanei mele

12 comentarii la „Capitolul7.”Hello,me!”

  1. Pingback: Capitol nou fetelor! | Blair's Secret & Bloody World

  2. wow …..Poti fi mai geniala de atat B ? Pe buna poti ? Ca ai atins si cea mai sensibila coarda a corasonului meu cu capitolul asta :)) ! Dar ce astept eu cu adevarat este continuarea la sti tu ce ! :))

Lasă un comentariu