Capitolul3.Careless Whisper…

Lumina fada a incaperii accentua culoarea atat de intensa a ochilor lui ce pareau din ce in ce mai obsedati de ai mei.Pasii mei au pornit mecanic spre el,ca si cand cel mai mare magnet ne-ar fi atras.Deja vedeam cum imi pun bratele in jurul gatului lui,buzele noastre se ating usor,iar preludiul unei nopti fantastice incepe.Pielea mi se facu ca de gaina,cand mana lui mi-a atins-o pe a mea,iar parfumul lui ma invaluie usor.Si-a petrecut mana rece pe spatele decupat al rochiei mele ,am tresarit iar el m-a atras in stransoarea seductiei.Un sunet parca desprins din cele mai erotice filme,si anume unul de saxofon,s-a auzit din indepartare Careless Whisper a lui George Michael,iar el mi-a luat mana si mi-a pus-o dupa gat,iar corpurile noastre s-au atins si ca intr-un joc pasional,am inceput un dans in care ceilalti nu existau.As fi sarit pe el in clipa aceea insa misterul ce il inconjura ma facea sa cred ca e periculos iar privirile celor mai in varsta,ne tintuiau in timp ce dansau linistiti.Privirile noastre erau legate de ceva cu o energie imensa,ceva asemanator gravitatiei,insa atunci,pluteam.S-a apropiat usor de mine,in timp ce in mintea mea se creeau scenarii cat mai diverse si erotice,iar el mi-a spus la ureche:

–Nu am avut placerea de a te cunoaste…mai bine.cu o voce seducatoare dar si puternica.Am zambit si am spus:

–Roxanne Davison.am spus sec dar si istet.

–Un nume pe cat de frumos pe atat de periculos.Destinul asta… .a spus dupa care m-a aruncat intr-o pirueta,prinzandu-ma asa fel incat fruntile noastre s-au atins.

–Dar eu cu cine am placerea?am intrebat zambind.

–James Anthony Jarvis.a spus sec,ca si cand ar spune „mda,eu sunt asta,fac aia si ailalta…”.In sfarsit ceva suspicios la el.L-am privit mai direct,iar el mi-a intors privirea.Ce am facut?Am zis ceva gresit?S-a oprit brusc,mi-a luat mana intra sa si am urcat pe scari,eu urmandu-l…

A deschis usor usa uneia dintre camere,si m-a tras usor in intunericul noptii.Luna patrundea sfioasa printre jaluzele,violandu-ne intimitatea,si tragea cu ochiul la ceea ce se intampla.Nu am vrut sa se ajunga la asta insa in mai putin de cateva secunde,buzele noastre erau prinse intr-un tablou fatal pentru orice om.Mangaieri,vorbe aruncate la intamplare pe pielea incinsa de sentimente contradictorii si saruturi patimase.Noapte capatase alta semnificatie pentru noi:destinul se pare ca a facut o treaba nemaipomenita!

Nu te ambala „Roxanne…”

14 comentarii la „Capitolul3.Careless Whisper…

  1. Pingback: New Chapter! | Blair's Secret & Bloody World

  2. Hey, asta e un apropo de camera sau de dans, B? :))) zici ca are si ceva real pe-aici, dar sper eu sa fie doar privirile nevinovate, ok? :)))
    Vai, dar nu ai glumit deloc cand ai zis ca te opresti in dialog, si se pare ca am nimerit-o la fix pe asta cu portia :)))

  3. Am citit câteva dintre povestirile dvs. şi pot spune că, prin prisma temelor abordate, dar şi a stilului (ceva mai consistent în proza de faţă) se poate deduce faptul că sunteţi foarte tânără şi la început de drum. Deşi, probabil, nu credeţi lucrul acesta, după un timp o să vă uiţi peste aceste texte şi o să le vedeţi într-un mod total diferit faţă de cum le percepeţi în acest moment, iar atunci, în clipa aceea, veşi ştii ce şi cum să scrieţi. Reiterez, este un început, iar ca şi oricare alt început şi acesta este încărcat de nesiguranţă: temele pare împrumutate din cărţile ori filmele care vă plac, stilul minimalist până la dispariţie, personajele stereotipice. Imaginaţia, însă, dezinvoltă, ideile fluide, scenele rapide. Va trebui doar să daţi o altă formă ideilor ce vă ghidează-n viaţă, să vă exprimaţi altfel. Iar cum puteţi face asta este luând-o metodic şi citind cât mai multe şi cărţi şi cărţi cât mai bune. Luând notiţe, dacă este necesar. Jonglând cu stilul, cu ideile, cu forma textului până când veţi găsi ceva care să vi se potrivească şi care să vă definească. Vi-i recomand pe Cehov, Poe (neapărat Poe), Turgheniev, Faulkner, Puşkin, Philip K. Dick, Cortazar. După ce citiţi o povestire ori roman, gândiţi-vă la ce v-a plăcut, la felul în care a fost construită, la intrigă, la modul în care autorul prezintă informaţiile, la stil (topică, figuri de stil etc).
    Este nevoie de multă ambiţie, dedicaţie şi exerciţiu, iar reuşita depinde doar de dvs. Aşa că nu vă entuziasmaţi ori încruntaţi la remarcile mele, citiţi. Eu vă felicit pentru că scrieţi! Şi că aţi început de mică. Mult succes! Iar dacă veţi mai avea nevoie de vreo părere, puteţi să-mi trimiteţi textul respectiv pe mail. Dacă-i bun, am să-l recomand unui reviste.

    • Ma bucur enorm in primul rand ca ati avut ingaduinta sa imi cititi cateva dintre lucrari.Ma bucur pentru comentariul dvs. si incerc sa indrept orice greseala.Aveti dreptate,sunt abia la inceput si orice remarca este binevenita.
      Imediat ce termin o lucrare,nu voi ezita sa v-o trimit! 🙂

  4. Ahh, dacă nu te-aș cunoaște, aș spune că m-ai surprins din nou. Dar știu perfect că numai așa știi tu să scrii. Fără detalii, scurt și la obiect. Și bineînțeles că m-ai lăsat în pom. Acum, am o întrebare: Deci, chiar Jarvis, cel cu care e acum, este cel care a produs accidentul? Sau mă înșel? Sunt confuză. :))

  5. oooo, se incinge treaba. stii, n-ar fi rau sa dai mai multe detalii. poate nu la fel de multe cate am dat eu in cap 5 din Underworld Angels, dar totusi … :)))

Lasă un comentariu