Capitolul 27: A new aproach.

Am simțit cum sângele mi se urcă în cap.Eram furioasă,agitată și voiam să plec dracu mai repede de-acolo.Am pășit alert pe lângă el și pentru că orgoliul nu mă lăsa în pace,nu l-am salutat.În cabina alăturată mai era cineva,știam asta pentru că se foiau oameni de colo-colo dar m-am așezat la locul meu cuminte și am lăsat-o pe stilistă să-și facă treaba.

An auzit cum directorul de platou anunță publicitatea în emisiune și apoi pe stilistă care m-a anunțat că eram gata.Aveam să termin repede,intram prima deci plecam prima.Pe drum spre platou Eric mă ajunse din  urmă și mp opri.

–De ce mă eviți.

Câteva persoane asistau la scenă și am spus:

–Ne cunoaștem?

Expresia lui facială fu absolut deprimantă și am simțit cum mi se sfâșie inima.Mi-am mușcat buzele și am pășit mai departe.Reflectoarele m-au orbit preț de o secundă dar mi-am lipit zâmbetul de scenă pe față și cu grijă am pășit pe tocurile înalte până prezentatorul mi-a dat mâna pentru a mă ajuta.

–Bonjour.am spus sărutându-l pe obraji.

Mi-a răspuns la salut și apoi am salutat spectatorii și telespectatorii.

Am vorbit despre album,carieră,viața personală cât i-am permis și în rest despre planurile de viitor.

–Am de gând să fac un copil.Repede,adică la o vârstă fragedă,până în 25 de ani.am spus zâmbind.

–Să înțelegem că ai cu cine.

–Nu încă,dar sper să se ofere cineva cât mai curând.

Vocea prezentatorului a mai completat cu câteva amănunte apoi directorul a anunțat din nou pauza.Stilista veni și mă pudră puțin apoi am intrat din nou în emisie.Acum eram și eu spectator,măcar puțin ca să nu par indisciplinată și mai ales pentru că așa mi-a poruncit Christian care se afla undeva după camerele de filmat și mă aproba la fiecare răspuns.Ultimul l-a pus ușor pe gânduri dar deși s-a prefăcut că nu aude,știam ce mă va aștepta.

–”În Paris și-a făcut apariția o trupă excepțională care ne-a marcat țara prin turneul mondial de promovare al noului album așa că după multe zile de așteptare în sfârșit îi avem în față pe cei trei care au speriat vestul de la Thirty Seconds To Mars!”

Am aplaudat liniștită și am privit cum trei bărbați își fac apariția în platou.Eram curioasă despre ce va fi vorba.Aproximativ aceleași întrebări i-au bombardat și pe ei dar au răspuns mult mai relaxat și mai amuzant decât am făcut-o eu.La un momentdat cel din stânga care avea tatuat pe brațele amândouă triunghiuri a spus privindu-mă:

–Am auzit că se caută tată pentru copilul Arrei și am vrut să fiu sigur că știe că mă ofer.a zis zâmbind.

–Sunt onorată.am zis râzând.

–Dnelor și dlor,încheiem emisiunea de azi cu un alt anunț.Nu,Arra încă nu a stabilit dacă Jared Leto va fi tatăl copilului ei cu trupa de dans OneWayCrew este in da house!Se află aici pentru a participa la campionatul mondial de street și dacă vreți să vedeți în acțiune cea mai bună trupă de dans,veți fi acolo!Eric Saade este aici,acum,alături de noi pentru a ne cânta noul lui single în premieră.O zi bună și nu uitați,ne revedem mâine!

OneWayCrew?Asta nu e… ?

–Trupa lui Alee.Da,și nu am de gând să mergem în altă parte decât la hotel.

–Dar Christian!!

–Avem multe de discutat oricum.Treci în mașină.

Am ascultat ordinele lui Grey ca un copil mic și îmbufnat și m-am trântit pe scaunul din spate iar el s-a așezat frumos lângă mine.

–De ce naiba vrei un copil la vârsta asta?

Sincer,reacția lui a fost epică.Nu mă așteptam la așa ceva și mai ales din partea lui.Știam că va avea ceva de spus dar nici chiar așa.

–E viața mea Christian și când mi-ai povestit de o nouă abordare a carierei nu l-ai implicat și pe Eric,de ce?

–Pentru că nu el face parte din abordarea noii tale cariere!

Am rămas o clipă pe gânduri și am înghițit în sec.

–Vrei să spui că… .

–Ai nevoie de o influență mai matură,echilibrată și experimentată lângă tine iar el e tipul perfect,crede-mă.

–Nu pot să cred că faci asta!

–Ce anume?

–Îmi controlezi viața și eu de aceea am plecat din agenție!

La primul semafor m-am dat jos din mașină și am pornit agale spre locul unde se ținea concursul.Degeaba aveam tot ce îmi doream dacă nu aveam pe umărul cui să plâng.Dacă orgoliul stătea în calea fericirii atunci măcar s-o văd.

–Ia asta!

Christian mă ajunse din urmă și mi-a dat un hanorac și o șapcă pe care mi-am pus-o repede pe cap după care am intrat în sala mare,plină și gălăgioasă.Era pe scenă… .

Lasă un comentariu