Killing the deal–Cu Lexy

pizap.com13743546879891Am plecat de-acasă ca să fiu liberă,să mă îndepărtez de mama,de responsabilități și să-mi trăiesc aventura nebună și periculoasă numită pur și simplu viață.Habar nu aveam că încrederea îmi va fi spulberată într-o noapte în care aproape am fost dată afară din jocul ăsta.Amenințată cu moartea și amenințată de dragoste,ce putea fi mai rău?

Lux.Bogăție și singurătate.Ăsta era pe scurt,drumul meu parcurs în viațî.Totul era perfect pe dinafară,însă înăuntru eram măcinat de ceea ce nimeni nu și- ar dori.Duceam o viață dublă,cea a băiatului perfect și cea a băiatului autodistructiv.Care parte mă va domina până la sfârșit?

Omorând înțelegerea, îndepărtând obiectivul misiunii…toată treaba asta are două tăișuri:poate însemna faptul ca Dennis  ajunge să își onorifice partea lui de înțelegere omorând-o pe Valerie, sau îi omoară pe cei ce se chinuie să pună mâna pe ea în momentul în care își dă seama de ce o vor toți.Ce înțelegere va onora în final? Mândria sau iubirea?Orgoliul criminalului sau pasiunea bărbatului?

8 comentarii la „Killing the deal–Cu Lexy

  1. Pingback: New story! | Lost in Wonderland

  2. Pingback: Sorry Lari. | Lost in Wonderland

  3. Pingback: IMI E DOR DE VOOOOOOOI!!!P.S.Happy fucking birthday!! | Lost in Wonderland

Lasă un comentariu