Capitolul9.Awakening…

–Perfect.se auzi vocea ragusita a celui care primise telefonul barbatului sumbru.Inchise rapid telefonul si isi vari ochii din nou printr-un binoclu mult mai evoluat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vantul domnea peste cimitirul salbatic lasat de izbeliste si il puteam auzi cum sopteste cuvinte ale mortii.Sufletul celor morti in Jaf si ingropati acolo bantuia si facea ca aerul sa para inmuiat in plumb.Mi-am sters o lacrima ce aluneca nazbatioasa pe obraz si m-am ridicat,privind pentru ultima oara mormantul Evei.

Pasii imi erau grei iar privirea cauta un punct de sprijin inainte de a ma prabusi.Robert vru sa vina in timp ce Anthony inca ne privea,dar am ridicat privirea,stergandu-mi lacrimile insangerate si Rob a spus:

Esti bine?Ce vom face?

–Vreau sa ii omor pe nenorocitii care mi-au omorat prietena,care ti-au omorat iubita…Cum poti rezista stiind ca ea e sub piatra aia si ei sunt undeva acolo,traind fericiti!M-as duce peste ei in secunda a doua,nu pot…nu pot… .am spus cand Rob ma apuca de umeri si imi spuse:

–Imi e foarte greu.O parte din mine m-a pararsit pentru totdeauna!Niciodata nu voi mai fi complet si voi sangera permanent,insa Eve nu ar vrea sa ne vada asa!Ea ne cunoaste adevaratele fete si stii ca nu i-ar place sa ne vada cum o jelim.Trebuie sa fim tari pentru a reusi sa-l invingem pe cel care ne-a facut asta…

–Seth… .am spus scarsnind din dinti.

–Seth e doar un copilretardat care nu are ce face.Latra insa cand vine vorba de vietile oamenilor,lupte,razboaie,e primul cre fuge din cale.Ne confruntam cu ceva mult mai periculos de atat,ceva ce probabil ne-a fost apropiat candva,poate chiar unul din fostii membrii ai Curtii.a spus Anthony cu mainile in buzunarele paltonului negru cu guler inalt si lung pana la genunchi.

L-am luat pe Rob in brate,peentru ca stiam ca vorbele lui chiar daca dureau,erau adevarate.Mi-am cufundat fata in pieptul lui si am simtit cum mainile i se plimba pe spatele meu.Stiam ca va fi mereu acolo pentru mine,si el si Tony si asta conta cel mai mult.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eram acasa.Asternuturile de pe un pat din una din camerele casei lui Anthony se sifonau sub mine.Ii auzeam pe cei doi cum tot vorbeau in sufragerie desi eu eram la primul etaj,intr-o camera izolata fonic.Pleoapele cadeau greu iar perna pe care o imbratisam era calda si ma indemna sa adorm la loc.Trupul meu se ridica cu greu dintre pernele mari si moi si se indrepta sper camaruta mica alba.

Am facut un dus sperand ca el sa ma mai linisteasca.Am iesit imbracandu-ma in aceleasi haine cu care dormisesi,usoare,si m-am aplecat deasupra chiuvetei,aruncand cu apa peste fata-mi obosita si trista iar cand mi-am ridicat fata,am vazut scris pe oglinda aburita:„Trezirea…”

tumblr_mcgf9t3oia1ri8k8po1_1280

Adineauri nu era nimic!Mi-am dus mana instinctiv la coapsa stiind ca acolo am pistolul insa nu mai era.Respiram din ce in ce mai rapid iar inima clocotea.Priveam camera destul de mare,asa ca m-am dat cativa pasi inapoi pentru a iesi de acolo insa m-am lovit cu spatele de ceva metalic ce semana a armura iar doua brate m-au cuprins si intunericul a pus stapanire pe mine…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

0Incepeam sa ma trezesc din somnul acela… .Intunericul ma inconjura,Imi simteam mainile legate strans si picioarele deasemenea.Frigul dainuia peste tot in jurul meu.Auzeam zgomot.Mult zgomot.Imi miscam capul intr-o parte in in alta pentru a fi pregatita insa am auzit o usa deschizandu-se.

–Pe aici… .spuse o voce barbateasca urmate de ecoul unor tocuri.Am stiut ca vine o femeie insa nu reuseam sa ma dezmeticesc.Prin minte mi se derula un film cu chipul tuturor femeilor pe care le stiu si care mi-ar fi dusmani insa atnci legatura de la ochi mi-a fost dezlegata si surprinderea a pus stapanire pe mine,reusind doar sa murmur numele celei pe care o vedeam in fata ochilor,in acelasi timp simtind cum furia pune stapanire pe mine,reusind numai uimirea sa ma tina pe scaun:

–Eve…

11 comentarii la „Capitolul9.Awakening…

  1. Pingback: Surprise!!! | Lost in Wonderland

  2. wawwwwwww acum …acum chiar mai uimit adica,,,,eva nu era moarta si duar sa prefacut sau iau inscenat moartea chiar mai uimit :)) super tare capitolul imi place mult 😉 :*abia astept urmatorul 😀

  3. Pingback: Primul capitol si ultimele 10 minute! | Lost in Wonderland

  4. Aaa, știi că asta e povestea mea preferată. Și chiar voiam să te întreb când postezi nextul, când ce văd? Nextul e deja aici. Să-ți mai spun că ești genială? Îmi place că mereu mă surprinzi. Aștept nextul!!

Lasă un comentariu