Jeaqueline de Lioncourt

d178c62e1116b21558ae2e8a1c2d6f5f-d4klavgJeaqueline de Lioncourt a primit numele şi statutul de marchiză după ce este sedusă şi transformată de către celebrul vampir Lestat de Lioncourt,având atunci 18 ani.Trecutul lui Jeaqueline este întunecat,fiind crescută până la 6 ani doar de mama ei care ulterior a murit,apoi fiind pe cont propriu până îl întâlneşte pe Lestat.

Nu se poate spune că viaţa după Lestat a fost cu mult mai bună decât cea omenească deoarece în momentul în care îi este încredinţată instruirea ei lui Nathaly du Carlisle,îl întâlneşte pe vârcolacul Zackharya Vuur.Povestea de dragoste dintre Lestat si Jeaqueline pare a începe să se destrame când ea îşi mărturiseşte pasiunea pentru Zack care a fost pentru prima dată o victimă,însă în sfârşitul primului volum din „Lestat’s Heirs”, ea declară război şi moarte lui Nathaly,Zack şi Lumen (un vampir creat de Nathaly care dacă la început declara a fi împotriva lui Nathaly,s-a dovedit a fi invers,deoarece se îndrăgosteşte de Zack) care îl omoară pe Lestat,prinzându-l într-o capcană de foc.

Jeaqueline este distrusă şi îşi doreşte moartea însă nu înaintea celor trei.”Salvarea” ei vine din partea creatorului lui Nathaly,rusul Vladimir care o „conduce” spre o capelă într-o pădure din aproprierea Parisului,unde o întemniţează şi o ţine captivă până când aceasta se trezeşte în volumul doi „Lestat’s Heirs-The Eye Of The Devil”.

6 comentarii la „Jeaqueline de Lioncourt

  1. Pingback: News in ~My Bloody Angels~ and a new chapter! | Lost in Wonderland

  2. Ce pot sa mai spun? Cred ca deja stii ca esti senzationala si unica si nu iti ratez nici o poveste. Nu se vede ca ai 16 ani(sau cati ai, scuza-ma daca am gresit) deoarece ai un talent aparte ce se oglindeste in primul rand in frumusetea scrisului tau nemuritor. Esti superba!

    • Multumesc mult!Am implinit pe 19 ianuarie 17 ani insa aveam…15 ani cand am inceput povestea.Probabil inca nu imi dau seama de unicitatea lucrarilor mele si asta e un minus pentru mine :)) insa ma bucur ca exista oameni minunati ca tine care ma apreciaza asa!Multumesc mult de tot din toata inima!Abia astept sa iti descopar ideile pentru Volumul 4 din Lestat’s Heirs!Pupici multi multi multi!!! :**

Lasă un comentariu