~Slow down baby~

Lucram din nou tură dublă la barul de la marginea oraşului.Stacy lipsea din nou iar eu trebuia s-o acopăr.Din nou.Proprietarul barului,Thomas Lorse,era barman ca de obicei iar eu chelneriţă.Mă înţelegeam destul de bine cu el,şi deşi lucram de numai 1 an jumătate cu el,era diferit de ceilalţi.Deodată se deschise uşa,şi clopţelul răsună de mama focului.Ca de obicei,motociclişti,rockeri şi tot felul de petrecăreţi,pe care eu trebuia să-i servesc.Syd,bucătarul era un bun prieten cu mine,şi de aceea,uneori când se anunţa pericol,prelua el comenzile de la oameni de genul,dar cum a avut un accident de maşină joia trecută şi s-a ales cu piciorul aproape rupt,am zis să încerc.M-am apropiat de masa gălăgioasă,mi-am pregătit carneţelul şi pixul,şi am început să notez.

–Bună ziua şi bine aţi venit la barul nostru,ce vă pot aduce.am spus indiferentă.

–Deci blondo…a început tipul care stătea în margine,vreau 8 beri pentru băieţaşi şi vreo 5 Sex on the Beach pentru fete.

–Sigur.am spus întorcându-le spatele şi tocmai atunci,tipul grosolan şi scârbos mi-a tras una peste fund spunând:

–Upps…ce-ai zice dacă te-ai alătura nouă… .Am înghiţit în sec ca să nu-l iau la pumni,şi atunci a intervenit Thomas care aducea nişte lăzi cu băutură.L-a calmat pe tip ameninţăndu-l cu un telefon la poliţie pentru motoarele de afară furate.M-am dus după bar ca să-mi trag sufletul şi atunci a venit şi Thomas.

–Îmi pare rău pentru aia…O să le duc eu băutura.a spus roşind.

–Merci.am răspuns sprijinindu-mi capul în mâini.

–Te poţi ocupa de tipul care doar ce a intrat.a spus făcând semn spre un tip de vreo 20 de ani,bine îmbrăcat,şi destul de atrăgător.Nu vroiam să par o nebună care se holbează la un străin care intră tocmai în barul în care lucrează,ce coincidenţă.A venit la bar,şi s-a urcat pe unul din scaune,spunând:

–Un whisky cu gheaţă multă.după care şi-a pus mâinile pe faţă,probabil era prea obosit sau îşi înşelase iubita şi acum regreta.

–Poftim.am spus întinzându-i paharul,şi atunci degetele noastre s-au atins,privirea tipului urcându-se spre chipul meu.Deja era jenantă situaţia şi când am vrut să-mi trag mâna mi-a prins-o,uitând de pahar,şi a spus:

–Mi-ar prinde bine compania unei domnişoare atât de…încântătoare.după care a zâmbit seducător.Îl priveam acolo şi am spus în cele din urmă:

–Ce te face să crezi că voi sta cu tine?am spus eu înţepată.După câteva secunde,a spus:

–Eu sunt…Chuck Bass.privindu-mă direct în ochi.Pun pariu că se puteau vedea scânteile dintre privirile noastre iar eu m-am apropiat de urechea lui,peste tejghea şi am spus:

–Nu-mi pasă… şi m-am întors să pun la rece sticlele cu alcool pe care Thomas le adusese.Privirea tipului încă mă săgeta,puteam simţi asta şi după 3-4 pereţi.Avea acel „ceva” ce am tot căutat la un bărbat dar el era prea posesiv.Poate era de bine,poate nu,dar nu aveam de gând să pierd ocazia asta.Când m-a strigat pentru a-l patrulea pahar,am spus:

–Şi…cât stai în oraş?

–Depinde de tine.a spus dând pe gat paharul pe care i l-am pus în faţă cu câteva secunde în urmă.Hai,mai toarnă că se topeşte gheaţa.a spus ironic.

–Ai face bine s-o iei mai încet,puiule,nu vrem să ajungem ştim noi unde.am spus zâmbind în timp ce îi turnam alt pahar.

–Şi unde anume nu ai vrea să ajungi?a întrebat cu subînţeles.

–La tine în pat,singură…sau cum spuneţi voi…o fată de unică folosinţă.

–Bun!Ca să ştiu la ce să mă orientez.O limuzină îţi place?a spus lăsând pe tejghea o bancnotă de 100 dolari şi un bileţel pe care erau notate o adresă şi un număr de telefon.

–Deci e adevărat…am spus în timp ce împătuream bileţelul şi-l punem cu grijă în buzunar.

14 comentarii la „~Slow down baby~

  1. Pingback: ONE SHOT! | Blair's bloody world

  2. Wo wo wo wow spune- mi te rog ca faci un fic dupa asta ar fi cea mai super extra idee . Sau măcar o continuare Please ( Puppy eyes ). Chuck is The best ! XOXO , Elena .

  3. Cât de misterios e one-shotul ăsta. E absolut genial. Și se termină așa, ca și cum ar fi primul capitol dintr-un fic. Și chiar dacă e mult mai bine așa, un one-shot care să te lase în aer, tot vreau o continuare a lui. E absooooolut genial!

  4. Chuck Bass,mi s-a ridicat parul de pe maini cand mi-am adus aminte de el cand e in actiune:)))Ah…superbul meu:))DEja o dau in altceva..Lool,cine nu-l adora pe Chuck?;x(cei care nu-l agreeaza sa se abtina:)))Ador one-shoot’ul asa ca am plecat la partea a 2a;x

    • *CU CHUCK NOI NE SARUTAM,SI ACASA IL LUAM!C-H-U-C-K!!!!!*scuze,asta e imnul galeriei :)))ca majoretele alea nebune :))) Chiar nu credeam ca va va placea atat de mult!Ma bucura enorm de mult ca iti polace si ca team nimerit!!!

Lasă un comentariu