Capitolul 4:Drunk in love or just drunk?

–Asta da răsturnare de situaţie… .a fluierat Ale întorcându-se spre băltoaca de vin.

Eram uimită de ce am putut spune!M-am aşezat pe canapea uşor,privind într-un punct fix,încercând să fac ceva cu situaţia în care mă aflam.Eram pe punctul de a mă căsători cu Jared,flirtam cu Eric şi mă gândeam la Bill.Sunt jalnică.Sunt mai rău decât prostituatele pe care le cumperi cu bani de la marginea şoselei!

Am izbucnit în plâns.Pieptul îmi ardea de la cât ţinusem în mine şi acum simţeam că pot da afară tot.Mi-am şters obrajii roşii şi mi-am întins mâna spre cutiuţa de pe masă care aştepta să fac o alegere.Am desfăcut-o şi am pus-o la loc.Mi-am lins buzele uscate şi am început să le muşc apoi am scos încet inelul de pe deget şi l-am aşezat în cutiuţă.

–Stai,stai,stai!!Ce naiba faci?Am crezut că glumeşti!

Ale veni spre mine cu un alt pahar de vin în mână.

–Nu glumesc niciodată când vine vorba de realţiile mele!

–Sincer,te-ai schimbat foarte mult!Unde e Andres cea care l-a refuzat pe cel mai tare tip din liceu doar pentru că era un fustangiu?Serios vorbind,eu am o relaţie de aproape 2 ani cu Christian iar tu ai tot jonglat cu aştia trei!Ce s-a întâmplat?Mâine-poimâine te văd cu burta la gură neştiind cine e tatăl… .

Când am auzit ultima frază am privit-o în ochi şi s-a înnecat cu vin.

–Alee… .

–Nu!Nu face asta!Nu-mi spune că… .

Nu ştiam ce răspuns să îi dau.Aveam simptomele ALEA dar…dacă nu eram sigură nu îi puteam spune nimic.

–Andres la naiba,spune odată ce e!!

–Nu ştiu!!Sper că nu sunt.Asta mi-ar mai trebui!De ce am spus da?

–Pentru că eşti o proastă care…

–…visează la familia perfectă,ştiu!Ugh!!Mă urăsc!!

Alee m-a luat în braţe şi am început să plâng din nou.Mă simţeam copleşită iar masca pe care o afişez zi de zi s-a spart în mii de bucăţi.Poate mă dau eu matură şi stăpână pe situaţie dar nu sunt.Deloc.Sunt slabă,indecisă,speriată,confuză şi mă urăsc.Aş vrea doar să plec cât mai departe de toţi şi să dispar.

–O să fii bine.Doar lămureşte lucrurile cu Jared.

–Nu am nimic de lămurit.am spus liniştindu-mă.O să îi dau inelul înapoi şi o să îi bag o scuză din aia veche cum că e prea devreme,nu sunt pregătită încă şi… .

–Poftim??

M-am uitat spre uşa în care stătea Christian.Alee fugise lângă el şi acum aştepta să îi răspund la întrebare dar Alee mă salvă din nou.

–Scumpule,Andres şi Jared…nu sunt ca noi.Noi suntem perfecţi unul pentru celălalt dar ei nu.Adică,uită-te la Andres.De când o cunoşti de câte ori ai mai vazut-o supărată,obosită,exasperată ca de când este cu el?

–Nu e vorba doar de mine aici,Alee.Ştiu că Jared crede că mă iubeşte dar nu e aşa.Nu vreau să trăiesc o viaţă doar pentru a fi trăită.Scuzaţi-mă,trebuie să plec.

Mi-am luat cheile de pe masă şi am trecut de ei repede înainte să mai zică ceva.Aveam de gând ca data asta să îmi rezolv singură problemele.M-am urcat în maşină şi am condus până la studioul de înregistrări a lui Jared.Mai aveam o singură intersecţie de trecut să ajung acolo dar un prost mi-a tăiat calea şi m-am izbit de un stâlp de pe margine,evitând să dau peste un grup de oameni.Nu îmi mai simţeam picioarele şi nu vedeam nimic din cauza airbag-urilor însă maşina era pe jumate intrată în stâlp.

–Ajutor… .am reuşit să mormăi apoi am leşinat,sângele de la tâmplă curgând şiroaie.

2 comentarii la „Capitolul 4:Drunk in love or just drunk?

Lasă un comentariu