~Capitolul7:we are…together~

Am rămas masca când i-am văzut in fata mea stand, cele doua pachete de muşchi, unul care era rezervat pentru Andres si unul pentru mine iar eu am moaca asta… Doamne omoară-mă acum singura care are voie sa imi vadă moaca asta de cadavru ambulant e Andres dar Grey si Eric? Nu sub nici o forma! Doamne fi bun cu mine si omoară-mă acum. Am reuşit sa bolborosesc o întrebare:

– Ei ce caută aici?

Nu am înţeles ce au spus ei, eram pe alta planeta dar am reuşit sa prin un “rochii elegante” si “plecam” apo Andres mia ţipat in urechi trezindu-mă total si făcându-mă sa realizez ca ei plecaseră:

– Hai, ce mai stai!!?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

M-am machiat astfel încât sa imi scot in evidenta ochii căprui si m-am hotărât sa ma îmbrac in negru toată de la sandalele cu toc de 15 cm la rochia din mătase neagra si eleganta insa in acelas timp sexy. Stilul meu daca aveam sa păşesc pe covorul roşu măcar sa arat bine când o sa ii fac seara lui Grey un coşmar.

– Eşti gata? Am auzit-o pe Andres spunându-mi.

– Daa, am mormăit mimând supărarea, sunt destul de incantata de seara asta, o sa fie o seara plinaaa de surprize.

– Hai măi nu mai fi asaaa!

M-am dus la ea si am auzit-o spunând:

– Alee!! Ești superbă! Grey o să înnebunească!

Andres arata extraordinar in rochia ei fara bretele de un negru albăstrui ce ii venea extraordinar scoţându-i in evidenta silueta.

Tu vorbeşti, văduva-neagră? Ia zi. O să-l omori pe Eric în seara asta?

– Sper să nu, a spus ea mimând un zâmbet cam scârţâit.

Am auzit soneria iar Andres a fugit la usa si a deschis. Christian a intrat spunând:

– Sunteți gata pentru covorul roșu fetelor?

Trecu repede de Andrea apoi într-un sfârşit sa hotărât sa isi aţintească privirea asupra mea. Rămăsese nemişcat si avea o fata mirata de cu greu am reuşit sa ma abţin sa nu rad. Mi-am pus mana in sold apoi am zâmbit din toată inima bucurându-mă ca am mers la sala in ultimele câteva luni.

– Bună… am auzit-o pe Andres spunând după sia pierdut răsuflarea când Eric a luat-o in brate.

Mi-am întors privirea spre Grey si ce surpriza era îmbrăcat într-un costum negru nu gri ce ii venea al dracu de bine doamne cat de sexy poate fi tipul ăsta, e numai bun de futut. Sa imi bag ceva ca mai aveam putin si începeam sa bălesc după el.

ian-somerhalder-wears-a-suit-in-prestige

Am reuşit cu greu sa imi iau privirea de la el si se pare ca nici Andres nu se descurca mai bine si cred ca mai avea putin si leşina după tipul in sacou negru, papion roşu deschis, pantaloni maro si cămaşa alba mama dar chiar arata bine avea stilul ala de “i don’t care abouth others” imi place.

imageasds Eric Saade

– Deci mergeam? Intreba Christian inca holbându-se la mine si întinzând mana spre mine.

– Mersi dar mersul pe tocuri e o joaca de copii pentru mine, am spus plecând înainte cu ceilalţi urmându-mă, da stiu am o personalitate de rahat.

M-am apropiat de motor apoi mi-am trecut o mana peste el spunând putin supărată:

– Scuze Zizoo dar mama nu te poate lua cu ea azi…

Am urcat in limuzina ce nu ma impresiona si am făcut tot restul drumului in timp ce Andres glumea cu Eric iar Grey aştepta sa spun ceva. Am coborât din limuzina si am păşit pe covorul roşu. Toate privirile erau fixate pe noi, Eric si Andres păreau ca un cuplu ţinându-se de mâini si zâmbind la fotografii. Eu eram a-mi distanta de Grey. El veni lângă mine ma apuca de talie si zâmbi la o fotografie, eu am zâmbit e asemenea, măcar sa nu ies prost in poza…

Am intrat într-o sala mare, estrem de mare, extraordinar de mare si am urcat toti 4 pe scena. Andres se uita nedumerita la mine si eu la ea, băieţii ne pregătesc ceva. Lângă scena nu foarte înaltă se adunaseră oamenii si un grup mare de jurnalişti si fotografi.

– Doamnelor si domnilor va mulţumim ca aţi venit aici in aceasta seara. Eu si partenerul meu Eric am discutat si am făcut o decizie rapida nevrând sa pierdem ocazia. Am descoperit o artista excepţionala cu o voce pe măsura si noi ne vom ocupa de ea si de primul ei CD.Doamnelor si domnilor v-o prezint pe Arra.

Eric a împins-o putin pe Andres in fata si sa dus alături de ea la microfon iar Grey a venit lângă mine zâmbind.

– Ce naiba faceţi? L-am întrebat in şoaptă.

– Doar o ajutam pe prietena ta, mi-a răspuns tot in şoaptă.

– Fara ca ea sa ştie nu?

– Viaţa e plina de surprize.

Eric începu sa dea detalii despre ce se va întâmplă si cum apoi când sa oprit un jurnalist a întrebat:

– Si de când sunteţi împreună domnule Saade?

Eric nu a avut timp sa răspundă caci altul a întrebat:

– Se spune ca sunteţi însărcinată domnişoară este adevărat?

– De ce vaţi afişat ziua precedenta cu domnul Saade in maşină dumneavoastră?

– Este adevărat ca domnul Saade a fost prieten din copilărie cu dumneavoastră?

– Este adevărat ca sunteţi căsătorită cu aceasta domnişoară domnule Saade?

Eric era copleşit de întrebări si nu se ivea nici o şansa sa răspundă si sa clarifice neînţelegerile. Daca va continua aşa va ieşi un mare scanda…

– Christian, ia-te după mine altfel va ieşi un mare scandal, i-am şoptit eu.

– Bine, mi-a şoptit el.

M-am dus in fata microfonului apoi am spus cat de calm si civilizat puteam:

– Linişte va rog! Nu tăcea. LINIŞTE! Într-un sfârşit se făcu linişte. Din moment ce domnul Saade nu a avut ocazia sa va explice o voi face eu. Cei doi nu sunt căsătoriţi iar domnişoară Negoita nu este însărcinată iar alte detalii va va da domnul Saade daca doreşte.

– Si dumneavoastră cine sunteţi?

– O prietena.

– Este adevărat ca sunteţi cea dea doua femeie a domnului Saade?

– Este adevărat ca,…

– Linişte! Nu nu este adevărat ca eu sunt a doua femeie a lui Eric iar singurul bărbat din viaţa mea este Christian Grey.

Toată lumea părea socata. Ce dracu am spus? De ce nu pot sa tac si eu măcar o data? Christian veni lângă mine ma lua in brate pe la spate si zâmbi spunând:

– Da, este adevărat, apoi ma săruta in creştet.

Toti erau uimiţi in special Eric si Andres. Ne-am dat jos de pe scena apoi am fost luată la întrebări, cu greu am supravieţuit apoi Christian a ordonat ca fotografii si jurnaliştii sa fie daţi afară într-un sfârşit. Linistiti ne-am aşezat la masa apoi după o tăcere lunga si apăsătoare Christian a întrebat:

– Aşadar eu sunt singurul bărbat din viaţa ta? Deci sunt bărbatul tau… cum de eu am aflat abia azi?

– Paii… vezi tu.. e o poveste tare amuzanta… am spus stânjenită.

– Da o poveste care sunt sigura ca Zizoo ar putea-o explicat-o mai bine, a spus Andres chicotind.

Lasă un comentariu