Part IV-Lestat’s Heirs:L’Inferno

100005207701205pizapw1406024521

 

Isis Howard este un vampir originar din Egiptul Antic, în vârstă de 3000 de ani care locuieşte actual în New Orelans alături de mulţi semeni de-ai ei. Este o fiinţă cu pielea albă , ochii albaştri stinşi de safir, un zâmbet mort printre fantasmele inimii celui care o priveşte atât de fragil. Chipul ei ascunde secole întregi de suferinţă după alinarea şi iubirea cuiva pe care să-l îmbrăţişeze şi să-l sărute pătimaş şi fraged, iar acest lucru i-a făcut sufletul cald şi primitor să devină rău şi singuratic. Părul negru de abanos pe care luna cea măiastră îşi lasă lacrimile când se înalţă ca un voal al tăcerii nu îi trădează marea tristeţe ce o cuprinde în fiecare clipă şi o face din ce în ce mai crudă şi mai nemiloasă. Foarte puţini vampiri au putut să îi ajungă la inimă, dar unul singur a ajuns să o înţeleagă pe deplin şi suficient încât să aibă încredere . Acela nu e decât Lestat de Lioncourt , lordul fermecător care a reuşit să o facă să spere pe mai bine şi să o facă să viseze către nemurire aşa cum este ea într-adevăr.

O priveam plină de ură,ştiind că e acolo doar ca să mă înlocuiască.Nu mai aveam însă putere să îi ţin şi ei piept,totul se prăbuşise în jurul meu,şi nu mai putea fi clădit nimic în veci pe cenuşa otrăvită cu înfrângerea unei iubiri.

Vântul rece mă îmbrăţişa,captivă în camera rece.Nu am putut trece peste pierderea lui Christian.Odată cu sărutul mi-am dat seama că am înghiţit sufletul şi viaţa bărbatului care m-a iubit.Nu mai eram în stare de nimic,am devenit o fantasmă a imaginii pe care cândva o reprezentam şi simţeam cumva că trecutul încearcă să mă prindă din urmă şi să mă tragă înapoi pe alei îmbâcsite,birturi murdare şi paturi străine.Simţeam că nu mai pot iubi.Atingerea lui Lestat parcă nici nu mai conta pentru mine.Dintr-odată toată iubirea,sentimentul că el era tot a pălit,lăsând în mine un gol.Aceeaşi poveste se repeta la nesfârşit.Inima mea ajungea împărţită peste tot.

Am căzut.Atât de rău încât nu mă mai pot ridica în veci.Fiinţa mea s-a evaporat lăsând în urmă un cadavru putrezind de care pot profita toţi.Bărbaţi,distracţie,plăceri trupeşti fără sfârşit,sânge,moarte,iadul.Asta am ajuns,un oaspete al infernului.

17 comentarii la „Part IV-Lestat’s Heirs:L’Inferno

  1. Pingback: PREMIERĂ-FOARTE IMPORTANT PENTRU CITITOARELE BLOGULUI! | Lost in Wonderland

  2. Oooo,suna intrigant! Abia astept ❤
    Hmm, sa spunem ca partea a 2-a apartine lui B. Am citit-o ca pe o "manusa". Acum daca gresesc, inseamna ca sunt varzaaa.:-l Dar sigur e asa. Din primele randuri am zis ca nu-i stilul tau.

  3. Ce bine ca ai publicat , draga mea…..asteptam asta. Intr-adevar asta reprezinta doar putin din ceea ce vom experimenta noi cu noul volum. Totl va fii bine si abia astept parerile! Te pup :*

Lasă un comentariu