Locul II-lovebydawn!Breaking her heart,I cursed mine.Loving her forever!

În fiecare noapte acelaşi vis,aceiaşi poveste,aceiaşi vină ! Vina mea ! De care nu voi scăpa până când moartea v-a decide că existenţa mea pe pământ nu îşi mai are rostul!
În fiecare seară îmi apare în vis,şoptindu-mi că mă iubeşte ! Totul începe atunci când mă trezesc într-o cameră unde lumânările aprinse luminau împrejurul iar petalele de trandafiri acopereau patul negru! Cu fiecare răsuflare,cu fiecare pas,cu fiecare atingere şi clipire o sinţeam mai aproape ! Atât de aproape şi totuşi atât de departe ! Îmbrăcată într-o rochie roşie ca sângele ,cu părul castaniu ce poposea pe umeri ei ,cu fiecare pas de felină pe care-l făcea …Devenea tot mai aproape !…Dar totuşi foarte departe ! ………O eternitate ne despărţea , ironia este că cu fiecare pas pe care-l făcea ….Cu atât mai departe se-n depărta !
Mireasma parfumului ei era ca o rază de soare,dar totuşi , ca o fărâmă de lună ! Îmbietor şi şarmant putea doborî şi cei mai puternici bărbaţi . O răsuflare….Şi tu devenei soldatul ei ! Slujind-o şi dându-ţi viaţa pentru ea ! Apărând-o şi protejând-o ! Iubind-o şi urând-o pentru felul în care te-a fermecat!
Fiecare buclă din părul ei era ca o bucată din rai ! Aşa strălucitor şi moale ! Aşa de înmiresmat cu aroma mărului verde dar totuşi ca primăvară!
Era o femeie puternică,delicată,graţioasă şi totuşi ruptă din firul poveşti ! Pierdută  în spaţuil infinit ,pustiind singură ca o felină prin lume ,sperând să găsească din nou dragostea de care odată nu dădea doi bani ! Acea dragoste pură care o respecta,alinta,făcând-o cea mai specială femeie din lume doar zâmbindu-i şi şoptindu-i vorbe dulci ! Ajutând-o la greu ,reparându-i greşelile dar totuşi necrezând că ea e perfectă !Apărând-o de întunericul şi misterul nopţii şi protejând-o de pericolele zilei !
Visa ca acel bărbat să fie găsti de ea ! Neoprindu-se,căutându-l zi şi noapte doar pentru ai mai da un singur sărut înnainte de răsărit !
În fiecare noapte în visurile mele era femeia pe care o doream ! Nici magia soarelui şi puterea dimineţi nu o făceu să dispară ! Era mereu în inima mea ! În fiecare noapte adormind cu zâmbetul pe buze doar pentru că ştiam că o voi revedea ,că o voi simţi dinnou ,că voi simţi piele ei mai fină ca toate diamantele din lume,că-i voi mirosi parfumul îmbietor ,că îi voi mângâia minunatul păr castaniu  !
Mişcânduse ca o felină ,delicat şi suav încât nici nu-ţi dădeai seama că era acolo totuşi…..Săturându-te şi mângâindu-te !
Era femeia pe care orice bărbat ar fi norocos să o aibă iar eu o pierdusem !…O pierdusem crezând că nu o merit ! Rupându-i inima în milioane de bucăţi care acum zac pierdute în lume  sperând că cineva le v-a uni la loc !
Mi-a fost aşa de greu să mă despart de ea ! De jocurile ei ,de sarcasmul şi perversitatea cu care vorbea ………Toţi erau invidioşi pe noi dar noi …Unul fără altul nu avem magie !
Sper ca într-o zi…Să o pot revedea …Să o pot strânge din nou în braţe spunându-i că o iubesc !
Blair Waldorf nu v-a fi niciodată uitată ,
iar inima mea o v-a purta în cel mai sigur loc !
Al vostru prinţ cu inima cea melancolică,
Chuck Bass .

Lasă un comentariu