Capitolul 31:Maybe it wasn’s such a bad idea.

Eram la filmări de mai bine de 10 ore.Noaptea se lăsă peste Germania iar eu trebuia să mă văd în scurt timp cu Jared,măcar atât puteam face.Filmam videoclipul piesei mele preferate de la Tokio Hotel,Phantomrider.Eram îmbrăcată într-un body de piele scurt și cu cizme cu ținte.Eram pe un motor negru,lucios împreună cu Tom,fratele geamăn al lui Bill,aproape sărutându-ne.

–Șii stop! se auzi vocea regizorului.A ieșit perfect!Nici nu știți cât mă bucur că ați făcut videoclip și pentru piesa asta!

–Și eu mă bucur.am spus apropiindu-mă de ei.Trebuie să plec,mă întâlnesc cu cineva și trebuie să fiu în Paris în cel mai scurt timp.am continuat.I-am sărutat pe toți cei patru băieți pe obraji,apoi am plecat.Abia așteptam să iasă pe net și să îl văd cap coadă,mai ales că unele scene erau chiar mai puțin serioase,chiar foarte sentimentale.

Am fugit în cabină și m-am schimbat după care am sunat-o pe Ale,după atâta timp.

–Hei,de ce m-ați sunat tu și Chris de atâtea ori?

–Nu știam unde ești azi dimineață,dar am reușit să ajungem înainte ca ,nu credeam că voi spune asta,Jared Leto să profite de tine… .

–Poftim?

–Ai auzit bine!

–Jared m-a adus în cameră după ce am ieșit din club.Poate că s-ar fi întâmplat lucruri mai rele decât asta dacă nu era el!Doamne… .Acum înțeleg de ce s-a comportat așa… .

–Stai puțin,unde ești?

–În Germania,filmez pentru un videoclip.

–Christian nu a spus nimic de asta… .

–Ești cu Christian?

–Ăăă,e greu de explicat.

–OH MY GOD!!am spus oprindu-mă în mijlocul aeroportului.Ale,ați… .

–Șșșș!!Dacă te aude cineva?

–Nu pot să cred!!!Mă urc în primul avion spre Paris,dar înainte trebuie să mă întâlnesc cu Jared și să mă scuz în numele prietenei mele paranoice.

–Hei,nu sunt paranoică,doar…am grijă de tine mai mult decât ai tu grijă de tine.

–Bine mamă,acum trebuie să închid că mă urc în avion.Te sunt când aterizez.

–Călătorie plăcută!

Am închis telefonul și am urcat în avion ocupându-mi locul la clasa I.Mi-am pus căștile de la avion și am adormit cu ele puse.Am visat la Paris,o cină romantică,iubire și nuntă.De ce?Probabil toate lucrurile asta urmau să se întâmple într-o ordine firească până să strice agenția și Bill tot.Sau mai bine spus,până să stric eu tot.Nu puteam da vina pe altceva decât pe mine pentru că dacă nu l-aș fi omorât pe boșorogul ăla poate că acum plănuiam nunta de vis cu Eric.

–Eric!am spus trezindu-mă.Încă eram între nori iar luminile Parisului se observau din avion.Mi-am dus mâna la frunte apoi m-am relaxat din nou în scaun.Vocea unei însoțitoare de zbor se auzi atenționându-ne că urmează să aterizăm și că ne mulțumește că am zburat cu acea companie.

Mi-am luat geanta și am coborât ducându-mă spre un taxi când mi-am auzit numele strigat.M-am întors spre locul de unde se auzea și l-am zărit printre ceilalți oameni ce se forfoteau pe lângă aeroport.Am pornit spre el și l-am sărutat pe obraji.

–Ce faci aici?am întrebat plăcut surprinsă de prezența lui.

–Am vorbit cu managerul tău despre călătoria ta și…iată-mă.Ești gata să luăm cina?

–Sigur.am spus zâmbind,urcându-mă în mașină alături de el.

Am trecut pe lângă Arcul de Triumf apoi ne-am îndreptat spre un local restrâns de lângă Turnul Eiffel.M-am dat jos și mi-am mulțumit în gând că nu m-am schimbat în hainele în care am plecat din hotel și că am luat pe mine o rochie neagră cu care am filmat pe lângă acel body.

large (6)

Am fost conduși la o masă cu vedere spre Turn apoi am fost lăsați să comandăm.

–E prea mult?mă întrebă în timp ce mă uitam pe meniu.

–E foarte frumos din partea ta.Știu ce s-a întâmplat în dimineața asta,prietena mea are tendința de a fi cam…protectivă.

–A fost vina mea,poate dacă nu o înfruntam nu s-ar fi produs acel schimb de replici.Oricum,ce iei?

–Mă gândeam să încep cu niște vin roșu.

–Ești sigură că mai vrei să începi cu băutura după noaptea trecută?

–Sunt pe mâini bune,acum știi și camera în care stau.

Seara decurse frumos,chiar foarte liniștit.A fost una din cele mai reușite mese pe care le-am luat în ultimul timp pentru că EL nu a mai fost prezent în gândurile mele.Am râs,povestit și vorbit despre noi.Așa am aflat povestea lui,cum gândește și cam ce vrea de la viață.Chiar voiam să îl ajut cumva,îmi făcea plăcere să stau în preajma lui pentru că mă simțeam protejată.

Ne-am plimbat apoi pe Champs Elysee,continuând să râdem până am fost deranjați de un fotograf nu foarte amabil.Am urcat repede în mașina lui Jared și a condus spre hotel.

–Îmi pare rău pentru că idiotul ăla ne-a stricat seara.

–A fost perfectă,stai liniștit.

Mi-a zâmbit și apoi a condus liniștit spre hotelului lui Grey,Am uitat de Eric,sper să fie permanent.Am intrat în hotel râzând,toată lumea uitându-se la noi.Când am ajuns aproape de camera mea,am căutat cheia și când am găsit-o m-am uitat la el și am spus:

–Sper că ce s-a întâmplat ieri… .

–Stai liniștită.Secretul tău e în siguranță cu mine.a zis râzând.

–Știi,poate nu a fost o idee atât de rea… .

–Ce anume?

–Tu.am zis mușcându-mi buza.O secundă ne-a mai despărțit după care am fost prinsă într-un sărut atât de apăsat și pasional încât nu mai știam nici unde mă aflu.Știam doar că sunt în brațele lui… .

Lasă un comentariu