Rubies Are Red

A inceput sfarsitul.Nori negri invaluie prezenta luminoasa a zorilor.Ce se intampla?Unde sunt?Nu sunt persoana care sa-si puna astfel de intrebari pentru ca nu sunt potrivite caracterului meu insa pentru orice exista un inceput.Picaturile de sange cad in baltoaca formata sub mine.Imi simt incheieturile grele,la fel si gleznele.Incerc sa ma misc dar…nu pot.Imposibil!!Un sunet ce se aseamana cu un clinchet imi spune ca sunt atarnata de o bara,cu capul in jos si mainile legate de picioare cu lanturi,condamnata la o moarte lenta.Am inchis ochii incercand sa blochez picaturile de sange ce se scurg din apropierea tamplei stangi sa-mi intre in ochi.1…2…3,Poc.Usa se deschise iar camera fu umpluta de lumina.In dreptul usii de formase o silueta barbateasca dura dupa cum se uita la mine.Nu am reusit sa ii vad fata,dar venea spre mine,si deodata acul rece patrunse adanc in vena jugulara.

 

–Noapte…

–Supraveghere.am raspuns sec ca hipnotizata.

–Panda…

–Siguranta.

–Arma…

–Foc.

–R.A.R…a spus tipul care se astepta la multe de la mine iar eu l-am privit ca si cand as vedea prin el.

–R.A.R…a repetat el si am spus:

–Gata!tintuindu-l pe scaunul metalic pana s-a ridicat privindu-ma ca felu’ 14 si iesind pe usa.Am fixat peretele cu privirea.Paream o nebuna,insa nu era asa.Ei mi-au facut asta si tot ei trebuiau sa plateasca.Indiferent de cine sunt acei „EI”.

~Rubinele sunt Rosii~o productie marca QEV,pe blogul „Blair’s Bloody World” din 27 octombrie!

 

18 comentarii la „Rubies Are Red

  1. Pingback: Anunt mareeee!!! | Blair's Secret & Bloody World

  2. Vrei sa mai spun ceva ? Vrei sa uratesc capitolul cu adjectivele care sunt de prisos ? Pot spune doar ca esti grozava si ca Ribies are Red v-a fi una dintre povestile mele favorite inca de acum ! Este minunat ! O groaza de mister si o coperta grozava apropo ! (las ca te prind eu pe tine sa-mi faci niste coperti :))

  3. Pingback: StreeT land

  4. Pingback: ~Continuarea~Sahara | StreeT land

Lasă un comentariu